Şimdi Ara

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
36
Favori
16.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumhurbaşkanımız uzun adam forumumuza teşrif etmişler
  • Hocam. Eğer tahmin ettiğim gibi bir amacın varsa, çok iyi bir farkındalık yazısı. Tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 17 Eylül 2016; 16:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Game Of Thornes'ın son bölümünde ne olacak? Mantıklı bir cevap verirsen gelecekten geldiğine inanır ve gazetelerde adına ilan vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 17 Eylül 2016; 16:49:37 >
  • Sarp Fırtına S kullanıcısına yanıt
    Fb başkanı hala aziz yıldırım mı ?
  • Gelecekte dh var mı?

• sayısal loto numaralarını öğren oyna krallar gibi yaşa kal burda... hadi ordan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgzmurat -- 17 Eylül 2016; 18:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No VI

quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Arkadaşlar 2015 kış mevsiminde Nallart diye biri Godzilla falan Türkiye'yi basacak demişti o gün geldiğinde hiçbir mok olmamıştı ve adam DH'den toz olup gitmişti bilen bilir bu da ona benziyor ama bu konu daha gerçekçi

Şaka bir yana kanıtlasın o zaman neden inanmayalım?

Mesela içimizden üniversiteye gelmemiş birinin ileride ne işle uğraşmak istediğini hangi mesleği hayal ettiğini söylesin doğru çıkarsa o zaman neden inanmayalım?

Nallart godzilla derken gerçek godzilladan bahsetmiyordu birader birde ona mı inandın Burda geçen sene biri rüyasında uçak kazası görmüştü herkes dalga geçmişti sonra 1 hafta içinde gerçekten uçak düşmüştü o kişi bunu yazıp ortadan kayboldu.

Tabikide gerçek değildi inandığımı mı sandın

• quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

çünkü bu zamana yeni geldim

Bu bölüme mesaj atabilmen için onaylı cep telefonu lazım. İleri tarihte aldığın cep numarası şuan geçersiz olacağı için onaylayamazsın. Yeni hat açılması en az 2 gün sürüyor. CSB

Ben bi sabah pttcell den yeni hat almıştım 4-5 saat sonra açmışlardı

• quote:

quote:

Bu bölüme mesaj atabilmen için onaylı cep telefonu lazım. İleri tarihte aldığın cep numarası şuan geçersiz olacağı için onaylayamazsın. Yeni hat açılması en az 2 gün sürüyor. CSB

bir bastım 10 gitti

• Zamanda yolculuk var ama hala uyku ihtiyacin var oylemi ?

• Kimliğin gerçek olmaz ise edevlet sistemiyle uyuşmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Adam zamanda geriye gidip çocukları öldürdüğünü yazmış ilk mesajda bunu yapan adam birinin telefonunu da çarpabilir :) yada telefonunuzu 2 dk kullanabilir miyim gelecekten geliyorum da demiştir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Baştan başlayıp alfabetik sıraya göre tüm dizileri mi izliyorsunuz ?

Yok be olur mu öyle şey.Yukardaki arkadaşı tiye aldım. Bu neye benziyor biliyon mu alıcan sözlüğü eline kitap gibi baştan sona okucan.olması gereken ilgini çeken şeylere bakarsın ne bileyim popüler bişeydir merak edersin. var bir dünya dizi. izlenir mi hepsi aklın mantığın kesiyor mu yeğen

• Bana ne oldu?
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Çöpçü

• quote:

Orijinalden alıntı: KelKodVer

Çöpçü

sana sormadım lan
  • quote:

quote:

Edit: hat açılsa bile hat sahibi fake gözükecektir büyük ihtimalle ve hat açılmayacaktır.

Adam gelecekten geliyor,zaman makinesine inandinizda hat açmasina mi inanmadiniz

• Mehdi geldi mi

• O godzilla mecaz. Adam 200 yil ileride yaşiyor nereden bilsin biz onun zamaninda çoktan ölmüş olacağiz

• Nükleer karşitliği propagandasindan başka bir şey değil yaptiği,fransada 50 tane nukleer santral var bişey olmuyo,adam gibi yaparsan birşey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.