Şimdi Ara

gelecekte hayatımı etkileyecek karar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben niğde üni.elektrik-elektronih mühendisligi Hazırlık sınıfında kaldım bunun yanında başıma gelmeyen kalmadı moral sıfır. ben hayata sıfırdan başladım tamamen kendi çabalarımla bu günlere geldim ve okulu bıraksam bile kaybedecek bişeyimlerim yok bu yüzden okulla uğraşmak yerine diyorum polislik filanmı denesem sınav puanları önemli degil alırız ama hazırlıkta sıkıntı var abi. bir yandanda bırakıp gitmek erkeklige yakışmaz diyorum ne yapacam bilmiyorum moral sıfır hani herşeyi bıraksam sanayide köfteci veya çırak olarak çalışşam bile birşey kaybetmem. tavsiye akıl bekliyorum javascript:void(AddText(''))

• Yahu "erkekliğe yakışmaz" bahanesiyle bi karar vermekten çekinilir mi? Dengesiz misin arkadaşım
    Neden başka bi bölüm okumayı düşünmüyosun? Yani sınava tekrar hazırlanıp istediğin bölümü okusan çok şey mi kaybedersin? Zaten hazırlıktaymışsın, yaşın o kadar çok ileri değidlir.
  • mühendisliği bırakıp köftecilik hmm hayırlısı be gülüm
  • abi zaten mühendislk sevdigim bir iş ama mali olarak üniversite okumak sıkıntılı zenginlikten fakirlige düşen bir adam hele üniversite ortamında bide hazırlıkta canımı öyle sıkıyorlarki niğde zaten kültürsüz adamlarla dolu millet otlatamadıgı eşegini niğdeye sürmüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.