Şimdi Ara

Gelecek sezon takıma katılacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Juan Mata, Raul garsia, Feugholie(yanlış yazdık af ola) üçlüsünden biri gelecek belkide ikisi ben raul garsia gelsin diyorum çok isterim

Meirelesiyin yerine bir orta saha daha

ba gelir bir kaleci lazım fabiano veya volkan babacan

bir kanat daha mecburi lazım markovic gibi net oynayan bi adam lazım kesinlikle volkan şeni kabul etmiyorum

• Şu Salih'i 10 milyon euroya ne güzel iteleyecektik Roma'ya fırsat kaçtı.

Feughouli hala ısrarla söylüyorum kötü bir oyuncu. Geçen sene Valencia!nın çok maçını izledim fırsatçı bir adam ama öyle goller kaçırıyor ki ve öyle anlarda ayağında top tutamıyor deli eder bizi.

Kaleci yedek aranıyorsa hiç öyle uzağa gitmeye gerek yok Antep'in kalecisi yeterli olur diye düşünüyorum.

Raul Garcia sistem içinde parlayan bir oyuncu bu nedenle soru işareti ? Ama böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var. Önümüzdeki sene en çok parayı ortasahaya harcasınlar.
  • Juan Mata mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kjaer ayarında adamları alsak yeter..
  • Bırakın oyuncu getirip götürmeyi de hoca gelecek mi ondan haber verin.
  • Mata gelmez hele ki takım Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa ihtimal bile olmaz.
    Feghouli'yi bizden büyük kulüplerde düşünüyor. Hemde beleş olması tüm takımların dikkatini çeker. En kötü Liverpool klasmanındaki takımlarda yedek olur.
    Raul Garcia daha yeni Bilbao'ya geldi ki İspanyollar sistem üzerinde başarılı olur. Sistemimiz olmadığına göre gelse bile elimizde patlaması muhtemel bir futbolcudur.
    Kaleci içinse Volkan Ertuğrul'a denk bir kaleci iyi olur. Gönül isterdi Volkan'dan daha iyi bir kaleci ama öncelik bu sezon ne olursa olsun iki yönlü orta saha olmalıdır.

Bunlara ek birde terör belası var ki artık yeni dönemde futbolcular için bir neden olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertugrul varken volkan babacani istemenin mantigi nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şampiyon olursak gerçekten efsane kadro kurulur ama terör yüzünden çoğu futbolcunun geleceğini sanmıyorum eldekiler bile kaçabilir.

• emenike geri gelecek ve elimizde kalacak demedi demeyin
  • Seneye kalede Volkan Ertugrul ıkılısı olur.Beklerde sıkıntımız yok Gokhan Sener Hak Caner var.
    Stoperde Kjaer dısında kımse kalmayacak bu yuzden 1 as 2 yedek stoper almamız lazım.
    Orta sahada Topal,Souza,Ozan,Salıh 4lusu elde olacak zaten bıde Dıegoyu satıp onun yerıne gercekten oyuna agırlıgını koyacak lıder bır oyuncu bulabılırsek efsane olur.
    Kanatlarda ise Markovıc kesın gidiyor Nanıde yolcu gibi.Bu yuzden bu yuzden kanatlarada ıkı transfer gerek.
    Forvet konusunda Rvp ve Fernandao ıkılısı kalır üzerine genc bır ıkıncı forvet alınır.Bu sene transfer donemınden sonra takımın kabuk degısımıde tamamlanır.

• Önce başkan gitsin bunlar gelmese de olur

• Mahmut uslu ve ali yildirimla transferde delirmeceler
    Juan Mata diye gidip alamadan gelirler,sonra da konyadan mehayi alırlar.

• Takım elden gidiyor beyler ne Mata'sı?
    -Terraneo Dayı

Evet Evlatspor olma yolundayız biz de. Vizyonsuz Ali ve Mahmut başgan gider birine yalvarır İlhan twitterdan manalı mesajlar atar ama biz Tomic'i falan alırız. O da olmadı, Tosic oldu o da olumlu. Tosic'in karısı muhabbeti, Ozan 90 dk tam performans oynar.

Kadromuz
    Volkan (Evlat)
    H. A. K
    Kjaer
    Kaan Ayhan (İlhan başganın manalı bir açıklaması sonucu)
    Gökhan Gönül
    Mehmet Topal
    Ozan Tufan
    Yasin Öztekin
    Oğuzhan Özyakup
    Sofiane Feghouli
    Robin van Persie

Tam bir evlat takımı. Hocaların hocası Pereira ile 4.oluruz
    Kaan hariç vasat transferler yolda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Ersun kullanıcısına yanıt
    ne diyonuz ya
  • Lord Ersun kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl saçma bir yorum?
  • Şu ospinayı lütfen alında volkana teşekkür edip yolları ayıralım

• Ali Yıldırım ile Mahmut Uslu mu getirecek bunları

Eren derdiyok,Serdar Aziz,Tunay Torun

birde Jorge Mendesin Azizi kazıklamak için önereceği içi geçmiş 2-3 yabancı oyuncu

Bu yönetim varken fazla birşey beklememek gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.