Şimdi Ara

Gelecek Sene İçin Tahmini Kadrom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağ kanatta Krasic yerine Kuyt olabilir . Ben atak futbolu sevdiğim için daha çok atağa yönelik bir kadro yaptım. Ve seneye olacak 5 yabancı sınırına dikkat ettim

• Defans konusunda sikinti olmaz ve Krasic kendini bulursa bu kadro her mac 3-4 atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim biz böyle şeyleri transfer konusunda bölm çöpe dönmesin diye tartışıyoruz ama açmışsın artık neyse yorum yapayım 2 orta saha bile çok zor iken sen emre diyorsun belliki emrenin max 50 dk oynayabildiğini de hesaplamamışsın neyse bundan sonrada yorum gelmez zaten çok saçma kadron
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

kardeşim biz böyle şeyleri transfer konusunda bölm çöpe dönmesin diye tartışıyoruz ama açmışsın artık neyse yorum yapayım 2 orta saha bile çok zor iken sen emre diyorsun belliki emrenin max 50 dk oynayabildiğini de hesaplamamışsın neyse bundan sonrada yorum gelmez zaten çok saçma kadron

Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmiyordum pardon. Emre neden max 50 dakika oynasın ki? Kadron saçma demişsin. Bundan başka bir şey söylememişsin . Neyi saçma açıklasan bana?
  • tüm oyuncular formda olsun Türkiye nin bayern münih i oluruz
  • Bence kadroda aksayabilecek tek yer sol bek. Takım önde pres yaparsa her maçı rahat 2-3 gol farkla kazanırız.
  • 1_) Cardozo sağ forvet oynamaz sol ayaklı sol forvet oynar
    2_) Alper dmc orada oynamaz
    3_) Bruno sağ ayaklı sağ stoper egemen sol ayaklı sol stoper oynar.
    4_) Emre bu yaşta o kadar yükü tek başına kaldıramaz kasığını tutup seke seke çıkar.
    5_) sol bek transfersiz kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    BU YIL 2021 GİBİ GELİRSE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerleri ile ilgili değiştirirsin olur biter .

2- Alper gerektiği zaman atakları çok güzel yönlendirebiliyor. Bence çok rahat oynar.
    4- Emre tek olmayacak zaten. Takım önde basacak ve Emreye yardım edecek.
    5- Sol bek'e Hasan Ali'den daha iyi bir türk bulunmaz bu kadroda. Yabancı olursa da 6 yabancı oluyor sınırı geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distar

Yerleri ile ilgili değiştirirsin olur biter .

2- Alper gerektiği zaman atakları çok güzel yönlendirebiliyor. Bence çok rahat oynar.
    5- Sol bek'e Hasan Ali'den daha iyi bir türk bulunmaz bu kadroda. Yabancı olursa da 6 yabancı oluyor sınırı geçiyor.

2- gerektiği zaman ama alper tam bir amc değil. Ama atak yönü kuvvetli bir dmc tam bir mc işte. Orada kullanamazsın alperi.
    4- Takım önde bassında rakip topu şişirince ne olacak ?
    5_ o kural taa seneye veya başka baharlara kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

2- gerektiği zaman ama alper tam bir amc değil. Ama atak yönü kuvvetli bir dmc tam bir mc işte. Orada kullanamazsın alperi.

rakip topu şişirince ne olacak ?
    bayerni bvb yi real'i yenmenin taktiği buymuş meğersem topu ileri şişirmek

• Alper yerine Kuyt yaz, Emre yerine Salih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Topu şişirince mi ne olacak ? Nasıl ne olacak defanslar da boşa beklemiyor herhalde. Egemen: 1.83 - Bruno Alves: 1.89 alsınlar hava toplarını da .

•  Gelecek Sene İçin Tahmini Kadrom
  • İlk postta becerememişim

Gelecek Sene İçin Tahmini Kadrom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.