Şimdi Ara

Gelecek planlarınız hakkında sohbet edelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni sonrası değil de iş hayatından sonra (45-50 yaşlarında) Issız ve doğal güzellikleri bozulmamış olan bir yere gidip hayatımın sonuna kadar kafa dinlemek istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İTÜ elektronik haberleşme müh. eğer tutmazsa İTÜ elektrik müh. okumak istiyorum, üni bittiğinde eğer kitap defter görmekten bıkmamışsam raylı sistemler mühendisliği yüksek lisansı yapmak istiyorum, üniversite olarak yine İTÜ olabilir aslında pek bakmadım oralara daha çoook var, veya ingiltere'de filan okurum bu bölümü fırsat olursa :) gelecek vaadediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik bölümü okuyup orada duruma göre çift anadal ile mühendislik okuyup yurt dışına çıkmak

ama asıl gönlümden geçen matematik bitirdikten sonra bu yolda devam edip sadece matematik üzerine ve matematik için çalışan bir bilim adamı olmak isterdim ancak bilmiyorum gelecekte hayatım nasıl olacak
  • Eğer tıp gelirse ileride hangi avrupa ülkesi o an daha kolay alıyorsa dilini öğrenip oraya giderim. Şu an almanya mesela. Hı tabi buradan biriyle çeker giderim. Aynı coğrafyayı aynı kaderi tatmamış biriyle bi ömür geçmez çünkü burası bir şeyler öğretti hepimize

• https://forum.donanimhaber.com/gelecek-planim-asiri-vizyon-icerir-tipcilar-girmesin--139283418
    ben bu konumda gelecek planımdan bahsetmiştim 1 yıl oldu hala bu yolda ilerliyorum
  • Gemi makine okuyup işletme açacak kadar birikim yaptıktan sonra köşeme çekilmeyi planlıyorum.Ha istediğim bölüm tutarsa da okul biter iş hayatı başlar olursa evlilikler olursa çocuklar vs. buraya birsürü olursa eklenir ve ölüm.

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın .
    Neden herkes kaçıyor bir yerlere gidiyor . Kalıp bazı şeyleri düzelticem diyeni daha görmedim ben hep merak ediyorum yani .

• Hayatta kalmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: masturbaiter

Üniversitenin ilk yılları yıllardır planını yaptığım ama başlayamadığım(8-10 prototype yapıp çöpe attım ) oyunu yapacağım. oyun projem bitince önce opengl ve sonra vulkan öğreneceğim tam gaz.büyük ihtimal küçüp çaplı bi oyun motoru yazarım kendimi konuya hakim(yeterli) hissettiğimde. üni sonuna kadar umarım ilerleyebilirim baya bu alanda.üni sonu neler olur bilemeyeceğim ama graphics/rendering programming alanında uzmanlaşmak istiyorum.
    hocam ünide şöyle bir ölüm takımı kursak hunharca çalışıp oyun yapsak? tıpçıların hastane açma fikrinden iyidir

• Hocam benim mesajı görmemişsiniz galiba 😂. Bu durumdan ben de yakınıyorum gerçekten herkesin türkiye bitti burası bataklık gözüyle bakıp kaçmayı düşünmesi açıkçası zoruma gidiyor benim. Neden burda kendi halkımıza bir şeyler kazandırmak deger katmak varken kaçıyoruz? Tamam ülke siyasetini, iktidarını begenmeyebilirsiniz;sınav sistemini, egitim sistemini begenmeyebilirsiniz ama ben kaçsam sen kaçsan o kaçsa kim düzeltecek bunu gerçekten anlamıyorum.

• Boun ybs+gtu ceng cap yapip dunya ceosu olucam
    Ciddili senaryom bilkent ee uzerine yurt disi master doktora sonrasi intele gecmek. Yeterince zaman geçtiğini düşününce a)yonetmenlik b) tr donup siyaset c) kendi şirketim yine yarıiletken uzerine

• Herkes çok takıntılı herhalde başarı konusunda, sebebi sosyal medya bence. Çok para kazanmalıyım amaçlı...

Ben üniversiteyi iyi bir ortalamayla bitirmek istiyorum. Sonra olursa yurt dışında veya içinde doktora. Buna da çok karar vermedim açıkçası, akademisyen olmayacaksan doktora boş iş diyorlar, bilemiyorum. Daha sonra da sevdiğim, hoşuma gidecek projelerde çalışabilmek. En zoru bu belki de. Para yüzünden saçma sapan yerlerde rol alacağım yüksek ihtimalle. Ama asıl amacım güzel bir aile kurmak. Sevgilimle dünyayı gezmek, tiyatrolara gitmek, kitaplar okumak... Hiç romantik bir insan değilim ama hoşuma gidiyor böyle şeyler. Salak saçma bir resim müzesine gidip insanları dinlemek istiyorum. İş varken bunların nasıl yapıldığı ise meçhul.
  • Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Gördüm hocam ama karşıt fikirli birisine sormam daha uygun benzer düşünceye sahibiz zaten

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Oylar sana başkaaaaaan

• Gelecek falan kalmadı. İntihar etmem lazım

• cigarettssaftersex kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam kesinlikle yapabiliriz.

• bütün hayaller Yurt Dışı artık.
  • Matematik yüksek lisansı yapmak

• Uluslararası hukuk alanında yüksek lisans yapmak istiyorum. Uluslararası hukuk alanında hukukçu olmak,kendimi geliştirmek istiyorum. İleride master yapabilirim Yurtdışında (Tabi bunlar kolay işler değil çalışmak ve emek vermek lazım)

• Tamam o zaman once siyaset sonra yönetmenlik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.