Şimdi Ara

Gelecek Nesil: Yeni Popüler Bilim Programı! video şov (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
24.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intro ve yeni program müthiş olmuş , devamını bekliyoruz

* Ek olarak : Arada birbirinizin sözünü kesiyosunuz , erdi abinin sözü kesildi çok pis bakışlar attı , dikkat et mesut abi
  • İpad 2 den hala seyredilemiyor.w
  • program çok güzel olmuş. Devamını bekleriz.
    tebrik ederim kim akıl ettiyse bu formatı gerçekten bravo.
  • çok güzel video olmuş. serinin devamını bekliyoruz.
  • Süper yanlız yok böyle bir teknoloji :)))
  • Bir sonraki yayını merakla bekliyorum.. Başarılar..
  • Selam,

bu video cok sacmadir, cünki kendimiz yarin ne olcagimizi bilmiyorsak, 10 sene ne nerde nasil olcagini nasil bilelim. Bari sizin yaptiginiz sacmaligi tamamlamak icin iki sene sonra bi ayni arastirmayi yapin görün ozaman zamanin nasil deistigini.
  • elektrikli bisiklet dehşet olmuş

adı şanı nedir acaba bilgi verirmisiniz araştırmak istiyorum

edit: buldum

http://turbo.specialized.com/technology/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 5 Nisan 2012; 14:39:51 >
  • Askeri meselelere girmemenizi öneririm F-35 konusunda bir çok eksik var 116+18 alımdan söz ediliyor.Son insanlı meselesi kesinlik kazanmamıştır insanlar her zaman uçağın başında olacaktır anı yaşayarak doğru karar verebilmek vardır birde ekran başında sadece istatistiklere bakarak karar vermek vardır.

Ama şu bir gerçektir'ki eskisi gibi 2.dünya savaşında yaşanan it dalaşları olmayacak ilk gören ilk füzeyi atan kazanır.
  • bi tv kanalı yapın artık!! yakışır
  • emeğinize sağlık çok verimli bi program Allah razı olsun :)
  • Çok güzel, eğlendirirci ve bilgi verici bir program olmuş. Devamını bekliyoruz.
  • Bir de artık Xperia S incelemesi istiyoruz.
  • Video çok güzel olmuş.28dk nın nasıl geçtiği anlamadım gerçekten.Hiç sıkılmadım bol bol Gelecek Nesil programı görmek isteirm açıkçası :))
  • Adamlar çalışıyor ya :) Eyvallah DH :) King'Sin :D
  • Teşekkürler
  • bende haber kalmadı haftaya devam ederiz
  • F35 "Lightning"'in Türkçesi "Yıldırım" abi, o çeviriyi kim yaptı.
  • İTÜ de elektrikli araba ve hidrojenle çalışan tekne alanında çalışmalar var gelecek programda görmek isteriz
  • Gayet güzel bir program olmuş. Öncelikle elinize sağlık. Tek tek yazmaya kalksam, yorumlanacak çok sayıda konu var ancak diğer arkadaşlar o konulara değinmiştir diye düşünerek ben farklı bir fikir belirtmek istiyorum.

Spor bir arabamız olsa ancak biz bunu sürekli olarak yüksek performanslı olarak kullanmayacağımız için, (örnek olarak şehir içi trafiklerde), motordaki pistonlardan yarısını kapatma imkânı olsa çok iyi olurdu. Böyle bir sistem üzerinde Chrysler çalışıyordu diye biliyorum ama son olarak ne yaptılar bilmiyorum. Tabi benimkisi tasarruf için yalnızca bir örnek. Elektronik olarak da motorun az yakıta ihtiyaç duymasını sağlamak gibi farklı teknolojiler de geliştirilebilir sanki ve bence bu sistem harika olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.