Şimdi Ara

GELECEK KAYGISI OLAN TEK BEN MİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar hepinize , benim hiç bi ders de temelim yok nerdeyse , lise 3 sayısal ım düz lisede okuyorum , yeni işlediğimiz konulara çalışıp yapabiliyorum ama bazen öyle sorular çıkıyor geçmiş bilgi istiyo bende de temel '0' gibi bişey , temeli sağlamlaştırmak için ne yapabilirim (fzk , kimya , biyoloji)

bu arada biyoloji hakkında hiç bişey bilmiyorum , hocamız çok kötü , 2 ile geçtim zaten

• yani gelecek kaygım burda başlıyor , öss de güzel bir puan yapamazsam sürünücem , çalışmam lazım ama temelimi nasıl yapıcam
  • Senin yine gelecek için kaygın-umudun var peki ya hiç umudu olmayanlar, bu umudu yitirmiş olanlar ne yapsın.

dikkat ediyorum da konu dısında genelde matrak ve komik konular bası cekerdi fakat son zamanlarda gelecek ve ülke durumu konu alınıyor.Hersey bu derece kötü iken arkadasların aileleri gibi sessiz kalmaması sevindirici doğrusu...
  • Dersanelerde ilk konulardan başlıyorlar zaten hemen hemen. İyi bir dersaneye gidip oradaki öğretmenlerden bol bol yardım alır ve her konuyu öğrendikten sonra o konuyla ilgili test çözersen sağlam bir temelin oluşur
  • ben oks hazırlıkta , fen bilimlerinin dergi soru bankası setini almıştım ama 1 kere açıp bakmadım içinde ne var diye , onlara çalışsam sadece ilk okul temelim sağlamlaşır mı sizce , sonrada 9-10 konularına bakarım ?
  • Keşke Tm ya da Sözel'e gitseydin.
  • Çalış Çalış Çalış millet 1 çalışıyorsa sen 10 çalışıcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu belki 4. kez bu forumda yazıyorum, bir konuda iyi olmak istiyorsan önce o işin temelini bileceksin.

Mesela Matematik için;

Rasyonel Sayılar
    Tam Sayılar
    Üslü Sayılar
    Köklü İfadeler

gibi gibi, eğer bunları bilemezsen hiç bir konu kalıcı olmaz sende, çünkü hocalar büyük ihtimalle işlemlerde bunları bildiğinizi kabul ederek şu şöyleyse şöyle olur, şu şuna eşit odluğu için cevap şudur, gibi ifadeler kullanıyordur
  • xlood

ben de bunun farkına vardığım için eski konulara bakma gereği duyuyorum , yoksa öss de düzgün bir puan yapamıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

Bunu belki 4. kez bu forumda yazıyorum, bir konuda iyi olmak istiyorsan önce o işin temelini bileceksin.

Mesela Matematik için;

Rasyonel Sayılar

gibi gibi, eğer bunları bilemezsen hiç bir konu kalıcı olmaz sende, çünkü hocalar büyük ihtimalle işlemlerde bunları bildiğinizi kabul ederek şu şöyleyse şöyle olur, şu şuna eşit odluğu için cevap şudur, gibi ifadeler kullanıyordur

Evet arkadaşımız söylemiş yapman gerekeni Afedersin ama eşşek gibi çalışman lazım... 9.sınıfa geçtim bende hiç istemesemde geceleri tekrar ediyorum dersleri bu yıldan itibaren çalışmaya başla 4.sınıfn sonuna kadar iyi bir seviyeye gelirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.