Şimdi Ara

Gelecek Kaygısi( Bir şey olmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu an iyi bir üniversitede okumaktayım, 1 sınıftayım şu an hazırlığı okudum geçtim işte.

Ama ben ne olacağımı ne yapacağıma dair en ufak bir fikrim bulunmamakta.
    Ben nasıl hissedeceğim , bulabileceğim hangi iş alanının tarzının bana göre olduğunu ?
    Şu alanda iş yapmanın bana gerçek anlamda zevk vereceğini mutlu edeceğini.
    Yardımcı olurmusunuz lütfen

Edit: Soranlar için odtüde matematik okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 10 Ekim 2012; 1:11:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• çok üst düzey bir bölümde değilsen üni sadece askerlikte işe yarıyor.
  • hangi bölümdesin ?
  • sanırım iibf ilef ya da fen edebiyat fakültelerinden birinde okuyorsun ama mezun olunca tam olarak ne yapacağını bilmiyorsun sana tavsiyem bir sektörde sana uygun olan bir sektörde hedef koyman ve o alanda kendini iyice geliştirmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 10 Ekim 2012; 0:51:54 >
  • Böyle bir kaygın varsa başarılı olursun üzülme.İlla seni çeken birşeyler bulursun ama okuduğun bölümü sevmeye çalış.
    Asıl olay başarılı olduktan sonra başlıyor.Ola ola bu mu olduk lan, keşke kaygılarım olsa keşke o günler geri gelse de farklı bir geleceğim olsa diye düşünüyor insan.

3 Yıldır çalışıyorum, araba aldım ödüyorum, çok şükür herşeyim var ama daha bu yaştan bunaldım.Hayat boyu sürecek mücadelenin içinde olmak çok yorucu, hem de sonunda en fazla bir ev, bir de araba alabileceğini bildiğin bir mücadelede.

• hangi üniversitede okuyosun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta Doğu Teknik Üniversite - Matematik bölümünde okuyorum,
    Formasyon alabilen son gruptayım bu aradada işte geçen bir adamlar konuştum , bankacı yazılımcı diye seni kandırmışlar dedi normal iş bile bulunmuyor bu bölümde dedi ne bileyim moralimin içine etti okula gidesim gelmiyor

• Hocam o bolumu bitirip ogretmen olursaniz ozel okulda dolgun maas alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Hocam o bolumu bitirip ogretmen olursaniz ozel okulda dolgun maas alabilirsiniz.

Bu var da ne bileyim ben girerken bu kadar sınırlı gözükmüyordu gözümde. Zmor bir bölüm okuyup iş imkanının az olmasıda koydu.
    Ayrıca lan 470 le girdiğim bölümün puanı 400 e düştü anasını satayım

• üniversiteyi bırak

para kazanma

sokakta yat

tamamen özgür ol, lüks eşyalar alma, her gün köpeklere selam ver sokak senin evin olsun kütüphanelerden kitap çal ve oku gelecek kaygın olmaksızın anı yaşa ve mutlu öl cebinde mutluluktan başka hiçbir şey olmasın taşıdığın ve mutluluğunu cebinden çıkar bir kağıt mendil gibi sil ağladığın zaman göz yaşlarını mutluluk mendiline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Bey -- 10 Ekim 2012; 1:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

üniversiteyi bırak

para kazanma

sokakta yat

tamamen özgür ol, lüks eşyalar alma, her gün köpeklere selam ver sokak senin evin olsun kütüphanelerden kitap çal ve oku gelecek kaygın olmaksızın anı yaşa ve mutlu öl cebinde mutluluktan başka hiçbir şey olmasın taşıdığın ve mutluluğunu cebinden çıkar bir kağıt mendil gibi sil ağladığın zaman göz yaşlarını mutluluk mendiline.

Böyle şeyler geliyor aklıma paso

• Bölümmü değiştirsem bir dahamı hazırlansam ama tam olarak ne istediğimi bilmiyorum ki off ya.
    Tercih yaparkende 12 farklı bölüm yapmıştım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Beyler şu an iyi bir üniversitede okumaktayım, 1 sınıftayım şu an hazırlığı okudum geçtim işte.

Ama ben ne olacağımı ne iş yapacağıma dair en ufak bir fikrim bulunmamakta.
    Ben nasıl hissedeceğim , bulabileceğim hangi iş alanının tarzının bana göre olduğunu ?
    Şu alanda iş yapmanın bana gerçek anlamda zevk vereceğini mutlu edeceğini.
    Yardımcı olurmusunuz lütfen

Edit: Soranlar için odtüde matematik okuyorum

En çok ilgi duyduğun şeye göre seçersin bu alani. Ama günümüzde, insanlar kendilerine yalan söylüyorlar, ve kendileri bile emin olamiyorlar neye ilgi duyduklarina.

Bu yüzden hepsini dene. Kendine göre olani bulduğunda, anlarsin :) Anatilmasi mümkün bir şey değil, ama şunu söyleyeyim ki, onun doğru seçim olduğundan şüpheye düşmeyeceksin.

Evet muhtemelen hiçbir şey anlamadin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• matematik okuyup hala iş sahibi olacağını düşünüyorsun.

dipnot:bende iş bulacağımı sanmıyorum.
  • öğretmenlik yeteneğin varsa bence şimdiden özel ders vermeye başla. yoksa bölümü bırak tekrar hazırlan.
  • Profili gizli liseliler trollemeyin.
    Benden başka kaygılanan yokmu geleçeğinden :/.
    illa öğretmenmi olmam gerekiyor bölümden çıkınca. Tabi özel ders vermeyi düşünüyorum ama

• Konuyu yarım yamalak okuyarak mesaj atmışım kusura bakma. Valla artık kendini yavaş yavaş hazırlamaya başla öğretmenliğe. Mümkün mertebe yurtdışını düşün bence. Avrupa ve Amerka taraflarına açılırsan kendine uygun kariyer yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 10 Ekim 2012; 1:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Konuyu yarım yamalak okuyarak mesaj atmışım kusura bakma. Valla artık kendini yavaş yavaş hazırlamaya başla öğretmenliğe. Mümkün mertebe yurtdışını düşün bence. Avrupa ve Amerka taraflarına açılırsan kendine uygun kariyer yapabilirsin.

Bölümden çıkan bir şeyler yapan tanıdığın bildiğin bir şey varsa özelden yazarmısın merak ediyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Konuyu yarım yamalak okuyarak mesaj atmışım kusura bakma. Valla artık kendini yavaş yavaş hazırlamaya başla öğretmenliğe. Mümkün mertebe yurtdışını düşün bence. Avrupa ve Amerka taraflarına açılırsan kendine uygun kariyer yapabilirsin.

Bölümden çıkan bir şeyler yapan tanıdığın bildiğin bir şey varsa özelden yazarmısın merak ediyorumda

Valla hocam vardı bir arkadaş ama kendisinden 4-5 yıldır haber alamıyorum. Ama bölümün iyi ya, öğretmenlik mesleğide gözünden büyüttüğün kadar kötü değil. Ünverstiede öğretim üyeside olabilirsin yani ama baya çalışman lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.