Şimdi Ara

geleceğin oyun kaartları!!!! sene 1994

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Steve Jackson Games", ABD menşeili bir oyun şirketi. Oyun dediysek, aklınıza çocuk oyunları gelmesin. Jackson'un kurguladığı oyunları oynayabilmek için belirli bir "olgunluğa" erişmeniz gerekiyor. Kategori olarak "Rol Yapma Oyunları" (Role Playing Game) sınıfına dahil edilen bu oyunlar, özellikle ABD'de çok yaygın. Normalde masabaşında oynanan, hikaye anlatımına dayalı, bilimkurgu ve fantastik öğeleri içeren bu oyunların, kartlarla oynanabilen alt türleri de var.

Bizi ilgilendiren "oyun" da kartlar ile oynanan kategoriye ait.

Oyun'un adı "Illuminati- Yeni Dünya Düzeni".
    Evet, yanlış okumadınız. Hani şu dünyayı yönettiği düşünülen gizli örgüt Illuminati. Dünyanın en yaygın bilinen komplo teorisini, Steve Jackson adlı oyun şirketi, kart oyunu haline getirmiş.
    Ve bunu satarak, para kazanıyor.

Tarot kartlarına benzeyen oyun kartları satın alan oyuncular, kartların üzerinde yazan talimatları uygulayarak, önceden belirlenmiş hedefleri başarmaya ve oyunu rakibinden önce tamamlamaya çalışıyor. Tamamen masabaşında oynamaya dayalı. Kurallar gayet kompleks. Keyifle vakit geçirmek için üretilmiş.

Aklınıza başka bir şey gelmesin.

Bu oyuna ait kartlar 1994 yılında piyasaya sürülmüş.

Şimdi size, o oyuna ait kartlardan iki tanesini göstereceğiz.
    Ne işe yaradıkları, oyunda nasıl kullanıldıkları bizi pek ilgilendirmiyor.
    Bizi ilgilendiren kısım, oyun kartlarının üzerindeki resimler.

• höö?
  • s

• bunların o seneden karikatürüze edilmiş olması ne gariptirr
  • bence raslantı
  • Her şey bir oyun. Ama bu oyun niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Her şey bir oyun. Ama bu oyun niye?

onuda dh verecek işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bir şey raslantı değil hiç bir şey tesadüf değil bunlar yıllar öncesinden planlamış çok kafa yormak gerek bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Her şey bir oyun. Ama bu oyun niye?

onuda dh verecek işte

Illuminati, dünyayı ele geçirmek, dünyayı yönetmek, bütün kaynaklara hakim olmak... Bunlar niye? Dünyanın sonu gelecek elbet. (Gerçi Mars'a yerleşme teorileri de var.) Kazık çakmayacağız. Kefenin cebi yok. Bunlar ne istiyor?

Ya da fazla mı duygusallaştım?

• vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

hiç bir şey raslantı değil hiç bir şey tesadüf değil bunlar yıllar öncesinden planlamış çok kafa yormak gerek bunlara.

yani bu adam bizlere o zamanlar çaktırmadan işaret mi vermek istedi? yani bunu bilen birileri açıklasa öleceğini bildiği için bunları yapma ihtiyacı mı hiseeti bunları bildirmek için.
  • tesadüf yoktur..

etkileyici gerçekten...

işlerim bitse back of the future'ı izlerdim ama iş var..o filmi izleyesim geldi birden :-)
  • bak birader, seni uzun zamandan beri takip ediyorum. neden böyle başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama benden sana bi öneri, böyle saçma başlıklar açma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zweggen

bak birader, seni uzun zamandan beri takip ediyorum. neden böyle başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama benden sana bi öneri, böyle saçma başlıklar açma.

Şu mesajında hiç saçma değildi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zweggen

bak birader, seni uzun zamandan beri takip ediyorum. neden böyle başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama benden sana bi öneri, böyle saçma başlıklar açma.

niye bütün konularda bu cevap var yeni akım mı
  • o uzay resmi 2012 de dünyaya yaklaşan uzay gemisi varmış görüntülerle ispat edildi dünyaya girecekler dostane olacak diyorlar ama yalan dünyaya saldıracaklar amaç dünyaya saldırmak buraya açıklamak isterdim bir bilgi daha var ama bana inanmazsınız aralık ocak ve şubat hariç bi tarihte 2012 de saldıracaklar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasang15

o uzay resmi 2012 de dünyaya yaklaşan uzay gemisi varmış görüntülerle ispat edildi dünyaya girecekler dostane olacak diyorlar ama yalan dünyaya saldıracaklar amaç dünyaya saldırmak buraya açıklamak isterdim bir bilgi daha var ama bana inanmazsınız aralık ocak ve şubat hariç bi tarihte 2012 de saldıracaklar....

Horta bak be!..

• böyle bir konu açtığımı hiç hatırlamıyorum montaj bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

böyle bir konu açtığımı hiç hatırlamıyorum montaj bu

Nice try

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasang15

o uzay resmi 2012 de dünyaya yaklaşan uzay gemisi varmış görüntülerle ispat edildi dünyaya girecekler dostane olacak diyorlar ama yalan dünyaya saldıracaklar amaç dünyaya saldırmak buraya açıklamak isterdim bir bilgi daha var ama bana inanmazsınız aralık ocak ve şubat hariç bi tarihte 2012 de saldıracaklar....

Ne zaman saldırdılar la
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.