Şimdi Ara

Geleceğin İdari Hakiminin sorusu ??? Yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyede ilk 2500'ün içine girerek girdim okuluma sen daha çok dirsek çürütseydin de sen girseydin bir çok hukuk fakültesi olduğu doğru ama iibflerin sayısı hem fazla hem de öğrenci+mezun sayısı kat kat fazla.ilk senede idari hakim olmuş siyasal mezunları zamanında ankara siyasalın puanı ankara hukuk kadardı bir de şimdi bak istersen

Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi

GAZİ İİBF 'Lİ OLMAK AYRICALIKTIR...

ne ayrıcalığı afedersin ?

biz zaten gerizekalıydık ilk 5000 e girip istanbul hukuka gittik.

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Senden bu kafayla zor hakim olur. Elini sallasan hukukçuya çarpıyormuş... E birader madem o kadar kolaydı sen niye kazanamadın hukuk? Kazandında gitmedin mi?

Buraya konu açmışsın, konuna yorum yazan adamlara çemkiriyorsun! Sen önce adam ol sonra hakimliği düşün.

Senin gibilere yorum yapmak bile zaman kaybı ya... Yazmadan geçemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 30 Haziran 2011; 19:15:42 >

Orijinalden alıntı: ozan301

masumiyetkarinesi

Senden bu kafayla zor hakim olur. Elini sallasan hukukçuya çarpıyormuş... E birader madem o kadar kolaydı sen niye kazanamadın hukuk? Kazandında gitmedin mi?

Buraya konu açmışsın, konuna yorum yazan adamlara çemkiriyorsun! Sen önce adam ol sonra hakimliği düşün.

Senin gibilere yorum yapmak bile zaman kaybı ya... Yazmadan geçemedim.

bir kıskançlık seziyorum işte siz bi b.ka yaramayan, anca böyle burda klavye delikanlığı yapan, hedefsiz özgüvensiz insanlar gıcık olun diye yazdım. hadi gidin şimdi biraz ders çalışın bari de armut gibi yaşamamış olun.. Bizde hakimlik yolunda emin adımlarla ilerliyelim byy byy

• Ulan yapmıyım yapmıyım dedim yapıcam.Ankara hukuk 2. sınıfta okuyorum öncelikle onu belirtiyim.Az sonra yorum yazan hukukçu kardeşlerimin içinden geçip de yapamadığını yapıcam.Lan gerizekalı,yrrk kafalı sen kim hakimlik kim lan.Mınagodum şizofreni geleceğin idari hakimiymiş senden olsa olsa bugünün orspuçocğu yarının pıcı olur.Ulan 3 kuruş puan yapmış geliyosun burda seni zeka olarak da puan olarak da 3 e katlamış insanlara laf ediyosun.Senin gibi serfsızı değil idari hakim kernye motor yapmazlar mal.Admın banla şu mesi onayla ben de banla.
    İyi bir memurluğa girmek istediğinde A grubu memurluklar için odtü mezunu da van iibf mezunu da alan dersleri için dershaneye gitmek zorunda kalıyor.Sınavda başarılı olan herkes idari hakim olabilir.4 yıl önce yüksek puan alıp iyi bir okula gittin diye 4 sene sonraki sınavı garantilemiyorsun ki.

Orijinalden alıntı: Calpi84

Ya bu işlerin öss ygs falan puanıyla ne ilgisi var?
    İyi bir memurluğa girmek istediğinde A grubu memurluklar için odtü mezunu da van iibf mezunu da alan dersleri için dershaneye gitmek zorunda kalıyor.Sınavda başarılı olan herkes idari hakim olabilir.4 yıl önce yüksek puan alıp iyi bir okula gittin diye 4 sene sonraki sınavı garantilemiyorsun ki.
    İyide sen bu seviyesizlerin bu yazdıklarını anlayabileceğini ,algılayabileceğini düşünüyomusun ? Ben ta en başından beridir söylüyorum , dilimde tüy bitti, iki tane kendini bilmez sokak çocuğu çıkmış, idari hakimlikle ilgili ahkam kesiyor bırak calpi binbaşım ya uğraşma , tatilin keyfini çıkar, kendine iyi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumiyetkarinesi -- 30 Haziran 2011; 20:52:50 >

• quote:

quote:

İyide sen bu seviyesizlerin bu yazdıklarını anlayabileceğini ,algılayabileceğini düşünüyomusun ? Ben ta en başından beridir söylüyorum , dilimde tüy bitti, iki tane kendini bilmez sokak çocuğu çıkmış, idari hakimlikle ilgili ahkam kesiyor bırak calpi binbaşım ya uğraşma , tatilin keyfini çıkar, kendine iyi bak

Mülkiye li olmak ayrıcalıktır

• O zaten ayrı dostum ya ;) ne odtü, boğaziçi işletme yanından gecebilir ne de başka bir iibf ,hukuk filan ;)) Mekteb-i Mülkiye bu

Orijinalden alıntı: VoLken7

quote:

quote:

Mülkiye li olmak ayrıcalıktır
    O zaten ayrı dostum ya ne odtü, boğaziçi işletme yanından gecebilir ne de başka bir iibf ,hukuk filan ;) Mekteb-i Mülkiye bu

• İdari hakim olur musun olmaz mısın orasını bne bilemem ancak hem diyorsun ki Balıkesir Kamu Yönetimi 2. sınıftayım bırakıp Gazi Kamu YÖnetimine geçeceğim. Hem de diyorsun ki idari hakim olmak için üniversite, bölüm farketmez. O zaman niye şehirini değiştiriyorsun ben bunu anlamadım ?

Orijinalden alıntı: tam_tam

İdari hakim olur musun olmaz mısın orasını bne bilemem ancak hem diyorsun ki Balıkesir Kamu Yönetimi 2. sınıftayım bırakıp Gazi Kamu YÖnetimine geçeceğim. Hem de diyorsun ki idari hakim olmak için üniversite, bölüm farketmez. O zaman niye şehirini değiştiriyorsun ben bunu anlamadım ?
    özel nedenler dostum

Orijinalden alıntı: tam_tam

Olur ya da olmaz insanın bir hedefinin olması iyidir umarım hedeflerine ulaşırsın iyi akşamlar ..
    Teşekkürler dostum inş. olacak, iyi akşamlar....

10/8000*100 giriş şansın var
    asıl rakiplerin istanbul-boğaziçi-odtü iibf mezunları

Mutlu musun?

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Bizde ilk 2500'e girip gazi hukuka gittik kardeşim ne var
  • Pembe pembe düşleriniz gerçeklere uymaz çocuklar. Tayfun Talipoğlu mesela, Kaymakamlık sınavını kazanıyor sonra da listeler değişiyor ve bir bakıyor artık kazanamamış. Şimdilerde önemli mevkilerde olan bir kişi aynen şunu diyor: "Biz Müslümanları Kaymakam yaparız!!"

Sonuç olarak bu işler torpil dönen işler, bir yakınınız yoksa bu işler zor işler. Bir dayınız olacak ki bir yerlere gelesiniz. Bunun dışında bir yerlere gelemez misiniz? Gelirsiniz, ama çok aşırı başarılı olmanız gerekir. Bir de mülakatta başarınızla göze batarken iktidar sahibi egemen güçün adamları o zaman her kimse onlara şirin gözükmeniz gerekir. Yani çok başarılı bile olsanız bu iş garanti değil.

Maalesef Türkiye gerçeği bu. Bu gerçeklere göre hareketlerinizi planlayıp geleceğinizi şekillendirirken nelere dikkat edeceğinizi değerlendirmenizi öneririm.

Olursun olamazsın tartışması anlamsız. Adamını bulursanız olmaz diye bir şey yoktur. Bu ülkenin en yüksek yargısının başkanı hukukçu bile değildir. Mahkeme üyeliğine de evinde uydusu var gibi bir gerekçe ile Rahmetli Özal tarafından atanmıştır!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.