Şimdi Ara

Geleceğim İçin Bir Karar Vermek Zorundayım Büyüklerim Lütfen Tavsiyelerini Esirgemesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bulunduğum yerde hiç fen lisesi yok ve beni bu seneki TEOG sınavı için hep ablam çalıştırdı burda iyi bir anadolu lisesi var fakat ben sayısal düşünüyorum puanım 451 hocalarım puanına yazık etme bulunduğun ildeki fen liselerini de yaz diyor fakat yatılı kalabilir miyim bilemiyorum biraz rahatıma düşkünüm ve yemeklerimi hep seçerim sizce anadolu lisesine mi gideyim yoksa fen lisesine mi ? Ayrıca dışarıya gidersem başarımın düşeceğine kesin gözüyle bakıyorum çünkü beni hep ablam çalıştırdı bütün başarımı ona borçluyum

• bence puanın en iyi hangi anadolu lisesine yetiyorsa onu yaz lise için dışarıda okumak bence çok mantıklı bir iş değil tabi bulunduğu ile bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up ve lütfen ciddi cevaplar verin bu karar benim için çok önemli ve ailem de burdan kalmamı istiyor.
  • ablan herzaman yanında olamaz ben olsam fen lisesine giderdim ama en iyi kararı kendin verirsin yine
  • FEN LİSESİNE GİDİP YATILI KALIRSAN ÜNİVERSİTE SINAVINDA SAĞLAM PUAN YAPABİLİRSİN artık her yer anadolu lisesi ne o öyle ele ayağa düştü git fen lisesine yardır.
  • svykr kullanıcısına yanıt
    Manisa da oturuyoruz Salihli ilçesinde ve manisa fen,uşak fen,halil kale kesin olarak tutmaz fakat alaşehir ve akhisar ın tutma ihtimali var.
  • bende izmirdeyim orta düzey bir anadolu lisesinden bu sene mezun oldum.manisa hakkında pek bilgim yok ama puanın bornova anadolu lisesine tutarsa gelemezmisin servisle filan varsa tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toma Hawk kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle diyorum fakat işte çok rahatım ve her yemeği seçiyorum yurt ta çok sıkıntı çekeceğime adım gibi eminim.Burda anadolu öğretmen vardı sosyal bilimlere dönüştü Türkiye deki en iyi öğretmen liselerinde ilk 50 nin içindeydi keşke fen lisesine dönüşseydi hakediyordu aslında ama yapmadılar işte.
  • öncelikle anadolu lisesi geçme ortalaması 3 iken fen lisesinde 3.5 tur daha zordur bu da insanı biraz daha olsun çalışmaya iter.ayrıca fen lisesi oldugundan dolayı herkes zeki olmasada çalışkan çalışkan insanlar hırslı olur ve birbirlerini hep geçme düşüncesi oluşur bu da seni çalışmaya sürükler.o yüzden fen lisesi biraz sık kendini 1 2 ayda alışırsın ayrı kalmaya
  • ReeLKinq R kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hiç hırslı değilim Hatta 1-2 puanla beni geçen arkadaşlarım olduğunda hahaha diye güldüğünde ben de ona gülüyordum Babam ablan olmasa sen takdir bile alamassın diyor Aslında fen lisesine gidebilirim tutma ihtimali var fakat işte banyo,tuvalet sorunu olacak bir de ben her yemeği yemiyorum kahvaltıda ise çikolatalı poğça+meyve suyundan başka bir şey yemiyorum.
  • svykr kullanıcısına yanıt
    BAL hayatta tutmaz Tutsa bile babam izin vermez manisaya bile izin vereceğinden emin değilim İzmir desem tansiyonu fırlar herhalde
  • tam cevap yazacaktım imzanı görünce vazgeçtim

• bence yazdıklarına bakarsak sen ailenden uzakta okuyamazsın ezilirsin o yükü kaldıramazsın gibi geliyor. bence kendini rahat histteğin yerde okumalısın.
  • Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    bende anadolu lisesi mezunuyum okul genel olarak rahat geçiyor fakat hocalar sadece anlatıp geçiyor öğrenciye önem vermiyor fen lisesinde bir nebzede olsa daha fazla önem verdiklerini düşünüyorum okul başarısı adına falan.Biraz dişini sık fazla rahat kötüdür her zaman iyi bir yere gelebilmek için çalışmak lazım
  • Anadolu Lisesi'ne git. Abini dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

BAL hayatta tutmaz Tutsa bile babam izin vermez manisaya bile izin vereceğinden emin değilim İzmir desem tansiyonu fırlar herhalde

ben senin yerinde olsam yaşadığım yerde puanım en iyi hangi liseye yetiyorsa ona giderdim.ulaşımı yoksa tabii.ama karar senin bu benim görüşüm kolay gelsin.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Hiç ailemden uzak kalmadım bir kereliğine Taekwondo şampiyonasına gittim Uşak'a ve iğrenç bir anı oldu 2. oldum fakat yattığım yeri hatırlamak bile istemiyorum.
  • Abi cevap yaz sen de görüşünü belirt lütfen yardımınıza ihtiyacım var kaç günden beri stresten uyuyamıyorum doğru düzgün
  • Hayatının en güzel yıllarını yatılı bir okulda geçirmek mi ? Boşa harcanmış bir gençlik olur bence.
  • Fen lisesinde yatılı kalmak hem güzel hem zordur. Simdi buraya uzun uzun yazardım da üşeniyorum ailemden uzak yapamıyorum diye düşünme yurt ortamı sarıyor insanı aksam da zorunlu etüt de mecbur calisacaksin. Yani basari ve geleceğin acisindan fen lisesini tercih etmen daha mantikli gibi geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.