Bildirim
Geleceğe yatırım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hangi geleceğe? _____________________________ -
sahip olma ümidimin olmadığı şeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar0011 -- 29 Temmuz 2013; 16:38:16 >_____________________________ -
maalesef insanoğlu için anı yaşamak daha büyük öneme sahiptir(istisnalar hariç) _____________________________ hayallerime doğru koşuyorum güçlü olmasada bacaklarım sonra yorgunluk çöküyor üstüme ve hayallere dalıyorum -
Kendimiz için bile bunu yapamıyoruz. Kenara 3-5 koyup biriktirelim sonra şunu bunu alalım diyebiliyor muyuz. Ama en gereksiz şeye 3-5 verip "aman zaten 3-5" diyebiliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 30 Temmuz 2013; 4:17:59 >_____________________________ -
açıkcası bu resim saçmalık. benim için tabi. çünkü ben insanlığın son umudu ben olsam bile çocuk yapmayı asla düşünmeyen, hayatı boyunca dünyayı gezmeyi ve doğa ile iç içe yaşamayı düşünen ve 45-50 yaşlarında ölmeyi planlayan bir insanım. yani 'gelecek' bırakacağım kimse olmayacak. çünkü ben çocuklarım, torunlarım için yaşamayacağım. kendim için yaşayacağım. bir fidan dikeceksem de onu gelecek nesiller için değil doğa için yaparım.
_____________________________ Les dauphins sont des violeurs -
quote:
Orijinalden alıntı: Elasmosaurus
Kendimiz için bile bunu yapamıyoruz. Kenara 3-5 koyup biriktirelim sonra şunu bunu alalım diyebiliyor muyuz. Ama en gereksiz şeye 3-5 verip "aman zaten 3-5" diyebiliyoruz.
aynen öyle ama sonucta ölmücezmi 3ün 5in ne önemi varki_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KNO3
quote:
Orijinalden alıntı: Elasmosaurus
aynen öyle ama sonucta ölmücezmi 3ün 5in ne önemi varki
3,5 anlamında düşünmeyelim. Aslında şu şekilde yaklaşmak lazım. Çok bencil yaklaşıyoruz hep kendimize hayrımız olsun istiyoruz kendimizi düşünüyoruz gibi. Ben sadece bazen kendimizi düşünmekten öte 2 adım ötesinde neler olabileceğine bakmadığımızı belirtmek istemiştim._____________________________ -
Geleceğe yatırım yapılacaksa öncelikle bilimsel olmalı. _____________________________ 
“Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir.” 孔夫子
-Mens et Manus -
İnsanlar bencilce davranmaktan vazgeçtiği zaman attığı her adım zaten kalıcı olur. Bizler günü kurtarmak için kişisel çıkarlara yöneldiğimizden geleceğe yatırım yine "günü kurtarmak" için yapılıyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler