Şimdi Ara

Geleceğe dair tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3.sınıf öğrencisiyim(Eşit ağırlık bölümü).Dersleri pek takmam geçer not almak benim için hep yeterli olmuştur.Arkadaşlarım tarafından sevilirim. Komşularımız,öğretmenlerim hep 'terbiyeli çocuk' derler bana küçüklüğümden beri.Sakin biriyim sanırım.İlkokulda takdir alan bi öğrenciydim.Lisede hep düz geçtim sınıfı.Sanırım sosyofobi de var bende ama yavaş yavaş atlatıyorum onu.Şuana kadar zamanımı hep bilgisayar oyunlarıyla geçirdim malesef.Fazla sosyal olmadım.Bu sene kitap okumaya başladım ve farklı farklı insanların hayat hakkında düşündüklerini öğrenmek büyük zevk veriyor bana.Lisede bitiyor artık.Hala bi kariyer veya üniversite hedefim yok bu durum yavaştan korkutmaya başladı beni.Bu bölümün mesleklerini de araştırıyorum bi yandan ama pek ilgimi çeken bişey yok şuanda.Çocukluğumdan beri bilgisayarlara ilgi duyuyorum arkadaşlarımında bilgisayarla ilgili bi sorunu olduğunda akla gelen ilk ismim :D.Bildiğim tek yeteneğim bu.Kısaca siz abilerimden tavsiye almak istiyorum.Sorunum kendimi hala keşfetmemiş olmak mı acaba? veya ilgisizlik veya umursamama? tavsiye veya öğütlerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwatgz -- 26 Şubat 2015; 22:33:01 >

• Bende bize tavsiye vereceksin sandim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • it kopuk kullanıcısına yanıt
    Haklısın yazım yanlışı yapmışım düzelttim şimdi
  • Uzaklara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini geliştirmeye bak bence ortam falan hepsi geçici kızların bol olduğu ortamım vardı bak simdi elimde bisey yok hepsi gitti yani kilolu isen kilo ver fit ol sporla uğraş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.