Şimdi Ara

geleceğe dair en ufak ümidim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızlar artık hep üniversite mezunu kimse benim gibi lise mezunu biriyle birlikte olmaz özellikle doğru düzgün işi gücü yoksa bir birikimi yoksa asla olmazlar zaten param pulum olsa bile yine bakmazlar çünkü hiç eli yüzü düzgün biri değilim ömür boyu yalnız yaşayıp öyle öleceğim açık ve net olarak belli o yüzden pek hayata dair ümidim yok yalnız öleceksem yaşamanın bir manası yok çok sıkıldım hayattan bir es kaza ölsemde kurtulsam çok iyi olacak

• Üzdün ://

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malasef çoğumuz fakir öleceğiz , bu dünyamız gg , Asıl hayat ahireti kurtaralım mübarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar eğitime bakmaz yalnızca paraya bakar o kadar zengin kro tiplerin altında ne karılar var bi bilsen

• Para pul için bakacak kadın hiç bakmasın zaten. Bir de herşey kadın değil. Hayatının amacı kadın olan insan en zavallı insandır bence. Kendine başka ilgi alanı, uğraşacak şeyler bul anca öyle özgüvenin artabilir. Yoksa karı karı karrrıııı diye kendini yersin bu gidişle.

• Daha büyük tehlike geleceğin belli değil bu kız olayları fasa fiso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes universite mezunlari a101de calisiyor sen salla onlari gir sanayi veya bir ise kendi isini kurmak icin para kazan bunlardab bir cacik olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

Malasef çoğumuz fakir öleceğiz , bu dünyamız gg , Asıl hayat ahireti kurtaralım mübarek

kortekes zenginleri izlemek icin mi dogdugunu ima ediyorsun?

bak yasli bi tanidigim var sifirdan zengin oldu hala chevy captiva alayim satayim kafasinda. parayi seven ticaret yapan hakkini aliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabbb

Para pul için bakacak kadın hiç bakmasın zaten. Bir de herşey kadın değil. Hayatının amacı kadın olan insan en zavallı insandır bence. Kendine başka ilgi alanı, uğraşacak şeyler bul anca öyle özgüvenin artabilir. Yoksa karı karı karrrıııı diye kendini yersin bu gidişle.

O iş öyle değil işte kardeşim. Paran yoksa yıllarca aşk yaşadığın kadın bile zamanla soğuyor. Her kadın en azından biraz da olsa rahat edebileceği bir gelir istiyor bu devirde. Ha şuna da karşıyım tabi: kadınları çoğu kadın-erkek eşittir diye zırvalıyor. Para getirmeye gelince de erkek getirsin, erkek kadından daha çok kazanmalı, erkek kadını rahat ettirmeli, erkeğin malı mülkü olmalı diyorlar. Önce bu zihniyet değişmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

O iş öyle değil işte kardeşim. Paran yoksa yıllarca aşk yaşadığın kadın bile zamanla soğuyor. Her kadın en azından biraz da olsa rahat edebileceği bir gelir istiyor bu devirde. Ha şuna da karşıyım tabi: kadınları çoğu kadın-erkek eşittir diye zırvalıyor. Para getirmeye gelince de erkek getirsin, erkek kadından daha çok kazanmalı, erkek kadını rahat ettirmeli, erkeğin malı mülkü olmalı diyorlar. Önce bu zihniyet değişmeli.

Alıntıları Göster
    kardes sen kazanirsin sen konusursun kimse sana iyilik yapmaz bu dunyada, esitlik falan beklecegine bir seyler kazanmaya guclu olmaya bak. kadinlar da fakir ise erkekler altinda eziliyor. ozetle guclu olacaksin milletten minnet beklemeyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

kardes sen kazanirsin sen konusursun kimse sana iyilik yapmaz bu dunyada, esitlik falan beklecegine bir seyler kazanmaya guclu olmaya bak. kadinlar da fakir ise erkekler altinda eziliyor. ozetle guclu olacaksin milletten minnet beklemeyeceksin

Alıntıları Göster

O dönemleri aşalı çok oldu kardeşim şu an iyi kötü kazanıyoruz bir şeyler. Fakat tepkim hala bu zihniyete. Erkek kazansın, erkek yapsın, erkek nafaka versin, erkeğin malı mülkü olsun.

İşsiz bir erkekle çalışan bir kadın evlenmez ama işsiz bir kadınla çalışan bir erkek evlenir.

Kardeşime kız istiyoruz işini, malını mülkünü soruyorlar. En sonunda patlayacaktım "Amca bizim oğlanın işi düzgün, peki senin kız ne iş yapıyor acaba" diyecektim kendimi zor tuttum.

Sonra da kadın erkek eşit diye car car bağırırlar sokaklarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Alıntıları Göster

Soğusun kardeşim ziyanı yok. Siz tipik türk kadınından bahsediyorsunuz. Bu kadınlarla akıllı bi adamın bu devirde zaten işi olmaz. Ben eşitlikten yanayım. Kadın da erkek de çalışmalı. 2 kişi asgari ücret bile alsalar bu durumda lüks yaşama tutkusu yoksa -ki olmaması gerekir- maddiyat bi problem olamaz.

Rahat yaşamak isteyen kadın gitsin kendini zengin birine kaktırsın.

Ben zaten evliliğe karşıyım, kanunlar erkeklerin aleyhine olduğundan ömür boyu evlenmeyi düşünmüyorum bi aksilik olmazsa tabi. Evlilik olacaksa bile 2 kişinin karşılıklı menfaatine göre olması gerekir. Ancak bu menfaat hiçbir zaman maddiyat olmamalı. Aynı doğrultuda, aynı çizgide yürümek mesela karşılıklı menfaat olarak sayılabilir, bence bundan başka bir menfaat de aranmamalı.

Açıkçası zengin birisi olsam evleneceğim kadının da zengin olmasını isterdim, niye tek hayali zengin bir keriz bulmak ve değeri kendinden menkul bir kezbana sponsor olayım ki. Bütün zenginler böyle düşünse zaten mesele kalmaz. Davul bile dengi dengine, herkes dengi dengine. Yoksa işler saçma sapan hal almaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabbb -- 9 Temmuz 2020; 2:57:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.