ROnaldinho çok düşüşte, gelirse şaşmam adam birden sıfıra indi ne oldum delisi oldu
Bide adamın kişiliğinde şu var, Roberto Carlosun kafasına filan kağıt buruşturup atıo böyle geyik bi adam, öyle çok hırslı biri değil, yani ŞL yide aldı dünya kupasını da aldı,keyfine bakar abi..
Milana gider veya Fenerbahçeye, başka takıma gideceğini sanmyorum.
Şu anda Breziyalı oyuncular için Fenerbahçe çok önemli bir klüp çünkü Zico var...
Zico aslında Pele kadar ünlü değil ama Peleyi hatırlamıyor nesil Zicoyu biliyor herkes Zicoya hayran, Pelenin zamanında TV mi vardı doğru dürüst, futbol çağdışıydı
Yok ya gelecekse C. Ronaldo (her ne kadar uyuz olsam da ) ya da Quaresma gelsin, şımardık bi kere
Photoshop pek olmamış, bugüne kadar Ronaldinho'nun hiç formasını şortuna soktuğunu görmedim.. Daha gerçekçi çalışmalar ve temenniler bekliyoruz..
Harbiden kötü olmuş ayaklar falan. Yakartop oynayan Bitli Fadik'e benzemiş
bu adam Turkcellşikeliginde 2,3 ay oynar kaçar Shevchenko (ulan şu adamin adini bi ogrenemedim ban.gif)gelsin C.Ronaldo da olabilir Quaeresma da olabilir Henry de olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: NayirNolamaz
bu adam Turkcellşikeliginde 2,3 ay oynar kaçar Shevchenko (ulan şu adamin adini bi ogrenemedim ban.gif)gelsin C.Ronaldo da olabilir Quaeresma da olabilir Henry de olabilir
bende bu david trezegeoutemosgino ferre midir nedir onu diyemem hiç bunuda diyemem şevçenko derim
C. RONALDO'YU DA GETİRİRİZ
HENRY DE GELİR ABİ
NOT: Photoshopları ben yapmadım. Bir sitede görüştüm.
carlos gibi bonservisi 5 milyonlara düşerse bide yaşlanırsa diger takımın bi işine yaramazsa gelir :D
ATAMIZIN futbol felsefesine göre türk oyunculara daha çok önem verilmeli yıldız peşinde koşmak yerine yıldızlar yaratılmalı
ÖRNEK Hakan ŞÜKÜR emre BELEZOĞLU vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: kizil_shaman
carlos gibi bonservisi 5 milyonlara düşerse bide yaşlanırsa diger takımın bi işine yaramazsa gelir :D
Yemiyor demi ,catliyorsunuz icinizden
allahtan kerız gıbı dunya para verıp kenarda oturtmuyoruz..lıncoln vs sayıları cok
futbol bölümüne kültürlü feyk ler geliyor artık bravo
quote:
Orjinalden alıntı: kizil_shaman
ATAMIZIN futbol felsefesine göre türk oyunculara daha çok önem verilmeli yıldız peşinde koşmak yerine yıldızlar yaratılmalı
ÖRNEK Hakan ŞÜKÜR emre BELEZOĞLU vs vs
Doğrudur................
Tek sorun, takımını yüzüstü bırakıp gitmeleri,
olsun, önemli olan yıldız yetiştirmek,
de , bunları yazarken aklıma geldi,
Hakan Şükür Sakarya-Bursa da yetişmedi mi?
Emre de , yetiştiği yere bir avuç toprak bırakmadan gitmedi mi?
selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme