Şimdi Ara

Gel Yeter ki ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
5
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Bende geldim noldu bi sorunmu var yoksa bir ukaat mi var

Tek Vukuaat Şiir ve Yalnızlı Reis Ne Olacak Sonumuz Böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam

Ayrıca kardeşim, seninki daha güzel oldu ama ben bir deneyeyim dedim.. Böyle bir şey çıkardım.
     Gel Yeter ki ...

Eline sağlık kardeşim :) Bunu yapmış olman bile beni gerçekten mutlu etti...
  • Ve yine bir reddediliş. Lanetliyim sanırım.
  • mustafahazirci kullanıcısına yanıt
    Bi bilsemm ha senin durumun ha benim durumm fark yok kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten sen mi yazdın bunları kardeş süpermiş vallahi çok hoşuma gitti.
  • zamanım yok 5 dkda bu kadar çıktı idare edin :)

Sen gittiğinden beri soldu çicekler
    Ne gül kaldı ne sümbül
    Ne neşe kaldı ne mutluluk
    Ağlarım yağmur yağarcasına

Ağlarım da ne fayda
    Sen beni duymadıkça
    İlkbahardan çıktık
    Sonbahara , yaklaştıkça sonlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmoPlayer -- 3 Ekim 2013; 19:08:19 >
  • Belki de onlardan korunuyorsundur. Bu reddediliş seni yüzlerce beladan, mutsuzluktan ve üzüntüden koruyacaktır.. Unutma her şerde bir hayır vardır .. @Nightwish

Zor durumların adamı olmak vardı işte. Kanadı kırıkken uçabilmek, gözleri görmeden seçebilmek vardı şimdi. Ama nerdeee? Geçmişin tozlu raflarında bıraktılar bizi. Bizse bir türlü günümüze gelemedik. @AMD HASTASI 044

Evet kardeşim gerçekten ben yazdım :) Beğenmiş olman çok güzel.. Teşekkürler ediyorum ... @I am Medic

Yürekten kopan her sözcük güzeldir kardeşim. Yüreğine sağlık :) @MmoPlayer
  • Kendimi teselli bile edemiyorum bunlarla. Doğru insanı seçtiğimi düşünüyorum, ama olmuyor. Hep bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Kendimi teselli bile edemiyorum bunlarla. Doğru insanı seçtiğimi düşünüyorum, ama olmuyor. Hep bir sorun.

Doğru insan seçilmiyor işte. Karşına çıkıveriyor. Çıkmadı daha. Bende umutsuzum kendimi avutmaktan başka çare bulamıyorum
  • quote:

Kendimi teselli bile edemiyorum bunlarla. Doğru insanı seçtiğimi düşünüyorum, ama olmuyor. Hep bir sorun.

Biraz daha umarsız ve kaba olmayı dene bence.
    Gördüğüm kadarıyla hep kadına hor davranan erkekler kazanmıştır bende dahil.
    Demekki kadının fıtratı böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Niyeyse yapamıyorum bunu. Evet her yerde böyle söyleniyor ama yapamıyorum. Bir çok kişi karakterimin oturmuş olduğunu söylüyor. Sanırım hakikatten öyle ki kendimi değiştiremiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Niyeyse yapamıyorum bunu. Evet her yerde böyle söyleniyor ama yapamıyorum. Bir çok kişi karakterimin oturmuş olduğunu söylüyor. Sanırım hakikatten öyle ki kendimi değiştiremiyorum.

Sorun sende değil sorun her erkekte babasını arayan kadınlarda.
    Mizaç olarak babası fizik olarak Kıvanç Tatlıtuğ olacaksın başka çaresi yok

• Güzel yazmışsın beğendim ama aşk şiirleri beni hep sıkmıştır şöyle Sakarya Türküsü(adı buydu sanırım) o tarz okurken tüylerimin ürpereceği şiirler hoşuma gidiyor.
    Varsa onlardan yazarsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Güzel yazmışsın beğendim ama aşk şiirleri beni hep sıkmıştır şöyle Sakarya Türküsü(adı buydu sanırım) o tarz okurken tüylerimin ürpereceği şiirler hoşuma gidiyor.
    Varsa onlardan yazarsan.

Necip Fazıl gibi yazabilmek ne haddimize :) Ben vaktim oldukça paylaşayım belki hoşunuza giden olur :) Teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Adam yazmış

Eyvallah eksik olma kardeşim .. :)
  • çok güzelmiş, çok beğendim =) eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafahazirci

quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Şiiri beğendim Bi de hocam yanlış anlama; şu üstteki resmin Mustafa Hazırcı yazmayan versiyonu mevcut mu?

Hocam neden herkes böylesini istiyor :) Yani bir can yücel sözünü kapak fotoğrafı yaparken altındaki Can Yücel'i silmiyor da ismi duyulmamış birinin sözlerinin altındaki ismi siliniyor :) Resmi böyle alırsanız bana da katkı hayallerıme bir tutam umut ekmiş olursunuz :)

Hocam başkasının profilinden aşırmış gibi olmasın diye isimsiz olanı var mı diye sordum :) Ama madem hayallerinize katkı olacaksa dursun isim Ayrıca kutlarım kapak fotoğrafı yapacağımı anlamışsınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafahazirci

quote:

Şiiri beğendim Bi de hocam yanlış anlama; şu üstteki resmin Mustafa Hazırcı yazmayan versiyonu mevcut mu?

Hocam neden herkes böylesini istiyor :) Yani bir can yücel sözünü kapak fotoğrafı yaparken altındaki Can Yücel'i silmiyor da ismi duyulmamış birinin sözlerinin altındaki ismi siliniyor :) Resmi böyle alırsanız bana da katkı hayallerıme bir tutam umut ekmiş olursunuz :)

Hocam başkasının profilinden aşırmış gibi olmasın diye isimsiz olanı var mı diye sordum :) Ama madem hayallerinize katkı olacaksa dursun isim Ayrıca kutlarım kapak fotoğrafı yapacağımı anlamışsınız

Kapak fotoğrafı boyutlarında yapıyorum genelde resimleri :D Çalan arkadaşlarına hizmet etsin diye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: simurg_07

çok güzelmiş, çok beğendim =) eline sağlık

Teşekkür ederim :) Takipte kalın o halde :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.