https://www.sahibinden.com/satilik-is-yeri-avm?a105662_min=5000&sorting=m2-nu_desc Pazarlığa 6 Sıfır Atarak Başlayın Ekonomik kriz varsa AVM'ler neden tıka basa dolu? Bu mantıkta çürüdü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Temmuz 2020; 2:18:4 > |
Gel Vatandaş Gel Satılık AVM ler (Sahibinden)

-
-
Dikkatimi çeken tüm ilanların 2020 tarihli olması.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.Dikkatimi çeken tüm ilanların 2020 tarihli olması.
Ülkenin Ekonomisi Çok İyi Uçuyor
Devlet Bu Kadar Vergi ve Cezaları Arttırırsa Bütün AVM ler Sahibinden Com Düşer
Daha Bu Başlangıç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Temmuz 2020; 1:38:58 > -
Alan yok satanı s2yim hesabı olmuş
-
Bana oradan 2 tane taze taze sar bakayım
-
Boya takıntısı olan arkadaşlar rica ediyorum mesaj atmasın. Şehir dışında kalmış diğer modeller ile karıştırmayın. güneş yanığı sebebiyle komple boyalıdır, "ekonomi iyi çünkü avmler dolu" orjinal limited edition paketi ile aldım. alışveriş yapmayan boş boş gezen kuru kalabalığı mevcuttur. Modeli En yeni seri olan : "otoparklarda park edecek yer yok" modelidir. "ehonomi iyi" 'ye uyumludur. Tüm bakımları serviste yapıldı. Hafta sonundan hafta sonuna kullanıldı.
dosta gider keyfe keder, alırsan ekime almazsan kasıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 18 Temmuz 2020; 2:32:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-satilik-cok-iyi-kira-getirili-avm-656581122/detay
3.750.000.000 TLbu para ne kadar ediyo, okuyamadım yiğenim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 18 Temmuz 2020; 2:26:15 > -
Bu güzelliğe bütün AVM ler batsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Temmuz 2020; 2:25:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Cominghttps://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-satilik-cok-iyi-kira-getirili-avm-656581122/detay
3.750.000.000 TLbu para ne kadar ediyo, okuyamadım yiğenim
pazarlık yaparken 6 sıfır at
-
şharliz tıroun daha güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 18 Temmuz 2020; 2:33:21 >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3750 tl mi oluyor hocam şimdi anlamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerpazarlık yaparken 6 sıfır at
Alıntıları Gösterhocam en son kaça olur? 2 milyara bırakır mısın, az eksiğim var onu da abim tamamlayacak, öğrenciyim yardımcı ol
-
Kapora yanmasın aman dikkat et
-
Durun daha hele şöyle 2-3 yıla kalmaz konut sektörü de çöküşe geçer. Şimdi peynir ekmek gibi bir yıl ödemesiz kredi dağıtıyorlar. Çoğu kişi altından kalkamayacağı borca giriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 07_SeRHaT_07
Durun daha hele şöyle 2-3 yıla kalmaz konut sektörü de çöküşe geçer. Şimdi peynir ekmek gibi bir yıl ödemesiz kredi dağıtıyorlar. Çoğu kişi altından kalkamayacağı borca giriyor.aynen çoğu kişi işini kaybedecek ödeme ihtimali yok 15 yılı 15 ay olarak görenler var ...
örnek kışın 500 bin tl satılan bir faizler düşünce hem emlakçı hem de yapan 650-750 bin yapınca
bizim türk milleti kendini ucuza kredi çektim zannediyor dikildiğinin farkında değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Temmuz 2020; 3:22:30 > -
Google knk
10 yılda kendini amorti ediyormuş bak sen. Kendin amorti etsene ya da ettiysen 2.sini yapsana o zaman. Ne diye satıyorsun
Boyle yerleri alabilecek adamlar sahibindene mi bakar? Boyle yerlerin, yalilarin filan sahibinden de olmasi cok sacma geliyor.
He belki duyulsun, reklam olsun diyedir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Dikkatimi çeken tüm ilanların 2020 tarihli olması. |
Alan yok satanı s2yim hesabı olmuş |
Benzer içerikler
- muharrem ince kaset
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- muhalif kanallar
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- atık su bedeli nedir
- tüketici mahkemesi başvuru ücreti
- deprem bölgesine kargo gidiyor mu
- e devletten ev hasar sorgulama nasıl yapılır
- pininfarina tasarladığı arabalar
- samsung fabrikası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X