Şimdi Ara

Gel vatandaş batan geminin malları , THQ dev indirimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca siz korsancılar orjinaller pahalı o kadar paramız yok dediniz , param var ama oyuna para vermem dediniz , ama böyle fırsatı mahallenizdeki cd ci size sunmaz , korsan parasına orjinal oyun paketi .Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemde THQ iflasını açıklamıştı ve satışa çıkmıştı , sanıyorum bu sebepten ki böyle bi indirim fırsatı yakalayabildik, bu indirimli paket 19 adet oyundan oluşmakta ve her bir oyunun fiyatı yaklaşık 2.5 lira etmekte . Paketin toplam fiyatı 25 dolardır , amazon sitesinde bugün satışa sunulmuştur sanıyorum 1 hafta satışta kalacaktır ,paketin içinde darksiders 2 gibi nerdeyse yeni denebilecek oyunlarda vardır, paketi satın aldığınız takdirde 19 adet dijital anahtar amazon hesabınıza eklenicektir ve bunları steam hesabınıza tanıtarak oyunları indirebilirsiniz , oyunların listesini sizinle paylaşıyorum , tek tek alırsanız 363 dolar tutan bu paket 1 haftalık süre ile 25 dolardır . Ben kaçırmayın derim cd cilerde bile 25 dolara 19 oyun alamazsınız.

Not : Kesinlikle reklam amacım yok , amacım türkiyedeki oyun piyasasını canlandırmak korsanın önüne geçmek.
    Not 2 : Üye olurken amazona adres olarak amerikan adresi girin , tavsiyem , şehir : New York posta kodu :10001

1. Company of Heroes - Tales of Valor

2. Company of Heroes Game of the Year

3. Darksiders II

4. Darksiders

5. Homefront

6. MX vs ATV Reflex

7. Metro 2033

8. Nexuiz

9. Red Faction Armageddon

10. Red Faction Guerrilla

11. Saints Row 2

12. Saints Row: The Third

13. Supreme Commander

14. Supreme Commander: Forged Alliance

15. Titan Quest Gold

16. Warhammer 40,000 Dawn of War II - Gold Edition

17. Warhammer 40,000: Space Marine

18. Warhammer 40k: Dawn of War Gold

19. Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution

PAKET LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 24 Ocak 2013; 17:56:27 >

• Bunlarin hepsi icin ayri key geliyor dimi? Hepsi icin tek key yok yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo cart curt. tüm ıvır zıvırlar dahil 25 dolar mı ? cidden mükemmel.
  • Bende cogu var Darksiders II tek basina alma sansimiz yok sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heh işte böyle kampanya yapsınlar ciğerimi yesinler

Her ne kadar oyunları neden paralı almadığım konusunda yaptığım yorumlar tepki çekmiş olsada şimdi tekrar düşünün bakayım haksızmıyım yani ?

ttnetin playstoresinde sadece Darksiders 1-2 ve Saintrow 3 oyunu 260TL para ediyor.

Ben korsan oyunu desteklerken bu milleti dürtüklemeye absürt rakamlarda oyun satışına bir tepki olarak o yorumları yapmıştım.

Bak şimdi ne güzel alınabilecek fiyata satıyorlar.Bütün oyunları böyle satsınlar bakalım Korsan oyun kullanan kalacakmı Dünyada.

Kampanya'ya gelirsek; kampanyadakinler hep oynadığım oyunlar olsada Saint row 2-3 , Dark siders 1-2 için bile alınabilecek paket.

Bir sorum var bunları steamdanmı indirecez ? yoksa CD sinimi yolluyacaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarkanim -- 23 Ocak 2013; 13:41:56 >

• CD yoktur tüm keyler ayrıdır , hepsi beraber amazondaki profilinizde games library kısmına tek tek gelir , ayrı ayrı satın alırsanız paket fiyatına 1-2 oyun alırsınız ancak. Kampanya sadece bu hafta sanıyorum ki bence kaçırmayın derim.
  • tek keyse ve steam e eklediğimizde sadece hesap değeri 25 dolar artıyorsa bence anlamı yok zaten verdiği oyunlar içinde darksiders 1-2 ve saint row serisi değerli diğerlerini çoğu kişi oynamış bitirmiş vs dir ve birçoğu da orda yazan fiyatların çoook çok altına verildi şimdiye kadar

dediğim gibi tek tek key vereceklerse hepsi için kaçırılmaması gereken bir fırsat

bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

tek keyse ve steam e eklediğimizde sadece hesap değeri 25 dolar artıyorsa bence anlamı yok zaten verdiği oyunlar içinde darksiders 1-2 ve saint row serisi değerli diğerlerini çoğu kişi oynamış bitirmiş vs dir ve birçoğu da orda yazan fiyatların çoook çok altına verildi şimdiye kadar

dediğim gibi tek tek key vereceklerse hepsi için kaçırılmaması gereken bir fırsat

bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Hem konuda yazdım hem cevap olarak yazdım ama okuma zahmetinde bulunmuyosunuz , hesap değerin 25 dolar artmıyo ve tek key gelmiyor , size 19 ADET FARKLI STEAM KEY YOLLANACAKTIR , ister 1-2 tanesini kullanın kalanları hediye edin isterseniz hepsini tek tek satın .
  • Bilgilendirme için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarkanim -- 23 Ocak 2013; 19:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarkanim

Bilgilendirme için teşekkürler

Rica ederim ve sorunuzu görmemişim evet hepsi steam , cd yok sadece key
  • internet alışverişinden anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

internet alışverişinden anlamıyorum

Kredi kartın olması yeter , internetten alışveriş artık eskisi gibi değil çok daha güvenli , paypal denen bir sistem var elbet duymuşsundur , yaptığı şey şu , siz bişey aldığınızda paypal karttan çekip parayı satıcıya yolluyor ve banka bilgileriniz paypal da kalıyor satıcı sadece parasını alıyor , bunu karşılığında paypal sizde 25 te 1 di galiba belki daha küçüktür bi oranla kesinti alıyor . Paypaldan hesap açıp kredi kartı bilgilerinizi girmeniz yeterlidir ,yerli sitelerde alışverişte bankamatik kartıda kullanabilirsiniz misal gittigidiyor . paypal tamamen güvenilirdir milyonlarca kullanıcısı var tek dikkat etmeniz gereken paypala girdiğinizde adres çubuğunda güvenlik sertifikasına dikkat etmek o yoksa paypal görünümlü tuzak bi sitede olaiblirsiniz , amazon dan alışveriş yapmak içinse önce bir üyelik açıyosunuz siparişi verip ödemeyi paypal olarak seçiyosunuz , paypal üyelik bilgilerinizi girip işlemi onaylıyorsunuz ve oyunlar amazon profilinizdeki games library kısmına geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Yıllarca siz korsancılar orjinaller pahalı o kadar paramız yok dediniz , param var ama oyuna para vermem dediniz , ama böyle fırsatı mahallenizdeki cd ci size sunmaz , korsan parasına orjinal oyun paketi .Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemde THQ iflasını açıklamıştı ve satışa çıkmıştı , sanıyorum bu sebepten ki böyle bi indirim fırsatı yakalayabildik, bu indirimli paket 19 adet oyundan oluşmakta ve her bir oyunun fiyatı yaklaşık 2.5 lira etmekte . Paketin toplam fiyatı 25 dolardır , amazon sitesinde bugün satışa sunulmuştur sanıyorum 1 hafta satışta kalacaktır ,paketin içinde darksiders 2 gibi nerdeyse yeni denebilecek oyunlarda vardır, paketi satın aldığınız takdirde 19 adet dijital anahtar amazon hesabınıza eklenicektir ve bunları steam hesabınıza tanıtarak oyunları indirebilirsiniz , oyunların listesini sizinle paylaşıyorum , tek tek alırsanız 363 dolar tutan bu paket 1 haftalık süre ile 25 dolardır . Ben kaçırmayın derim cd cilerde bile 25 dolara 19 oyun alamazsınız.

Not : Kesinlikle reklam amacım yok , amacım türkiyedeki oyun piyasasını canlandırmak korsanın önüne geçmek.

1. Company of Heroes - Tales of Valor

2. Company of Heroes Game of the Year

3. Darksiders II

4. Darksiders

5. Homefront

6. MX vs ATV Reflex

7. Metro 2033

8. Nexuiz

9. Red Faction Armageddon

10. Red Faction Guerrilla

11. Saints Row 2

12. Saints Row: The Third

13. Supreme Commander

14. Supreme Commander: Forged Alliance

15. Titan Quest Gold

16. Warhammer 40,000 Dawn of War II - Gold Edition

17. Warhammer 40,000: Space Marine

18. Warhammer 40k: Dawn of War Gold

19. Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution

PAKET LİNKİ

hocam oyunların multi oyuncuları ve multi desteği nasıl?? bildiğin kadarıyla

• Oyunlar çokta eski değil bi kısmı yeni sayılır bu yüzden hemen hepsinde vardır diye düşünüyorum
  • abooooooooooooooooooooooooov bu ne lan
  • indirim günceldir
  • Amerika dışı için download hizmeti yoktur diyor satın alamıyorum oyunu ne yapayım Amerikada bir adres mi vereyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Amerika dışı için download hizmeti yoktur diyor satın alamıyorum oyunu ne yapayım Amerikada bir adres mi vereyim??

Bende öyle bi sorun olmuyor ama sanırım benim adresim amerikan , şehir new york posta kodu 10001 yazarsanız sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.
  • uh mükemmel paket
  • Paket satışı bitmiştir alamayanlara geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.