Şimdi Ara

GEIL ENHANCE CORSA DDR3-1600 16 GB QUAD BELLEK KİTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEIL ENHANCE CORSA DDR3-1600 16 GB QUAD BELLEK KİTİ

4*4GB Şeklindedir. Aynı marka model 2 adet 2*4GB kit şeklinde almıştım. XMP destekli anakartlarda 1700Mhz cl9 olarak seçebileceğiniz profil seçeneği vardır. Faturalı, ömür boyu karantili, kendi kutularında, sıfırı gibi temiz ve sorunsuzdur. Almadan anakarınızın desteklediği ram modellerini kontrol ediniz.

Geil 8GB DDR3 1600MHZ ENHANCE CORSA(2X4GB) SOĞ.GEİL

Kapasite: 16 GB (4GBx4)
    Pin: 240 Pin DIMM
    Gecikme Süresi: CL9-9-9 XMP uyumlu
    Soğutucu: Özel Corsa Enhance Soğutucu
    Voltaj Değerleri: 1.5V

Fiyat 2*4GB Şeklinde isterseniz 100 Lira, 4*4GB (2 Kit) için 180 Lira. Kargo alıcıya aittir, fiyatı çok uygun yazdığımı düşünüyorum, pazarlık mesajı atmadığınız için teşekkürler. Dileyen attaki linkten kredi kartına taksitle satın alabilir...

http://www.sanalpazar.com/Geil-Enhance-Corsa-Ddr3-1600-16-Gb-Quad-Bellek-Kiti__isp8328184

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Mrb hocam ram ler duruyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manq01

Mrb hocam ram ler duruyormu acaba?

İlan tarihinden ve dukkanimdan kaldirmis olmamdan da anlasilacagi uzere uzun zaman once satildilar. Saygilar...

• tmm hocam teşekkür ederim. bendede var sizdeki geil ramlerin aynı serisinden 16 gb olarak, geçen hafta vatandan bi kasa güncellemesi yaptım. 3930k işlemcinin yanına takıcaktım süper olcaktı 32 gb olarak.sağlık olsun bundada vardır bi hayır. saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.