Şimdi Ara

GeForce Now'da ethernet kablosu ile hız değerleri düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar, kolay gelsin herkese öncelikle. Konuya şöyle başlayayım; bundan 4-5 ay kadar bir süre önce evimin aynı interneti ve ethernet kablosu ile GeForce Now'da istediğim tüm oyunları, arkada YouTube'dan müzik açarak dahi 1080P hiçbir sorun olmadan saatlerce rahat rahat oynuyordum. Bir süre hiç kullanmadım GeForce Now'u, tekrar kullanmak istediğim ethernet kablomu bağladım hemen laptopa fakat Wi-Fi ve ethernet bağladığımda çok saçma sonuçlar. Alıyorum şöyle;
    Bu ethernet kablosu ile aldığım sonuç:

Buda WiFi ile aldığım sonuç :

Normalde wifi ile akıcı oynayamıyordum fakat ethernet bağladığımda sorunsuz saatlerce oynuyordum şuan ethernet ile hiç girilmiyor bile wifi ile de pikselleşmeler oluyor yani yine ethernet ile bağlanıp girmem lazım fakat ethernet değerler gördüğünüz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afalatte1903 -- 6 Eylül 2020; 21:49:35 >

• Ethernet sürücüsünü güncellemeyi ya da eski versiyonunu kurmayı deneyin ilk olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Ethernet sürücüsünü güncellemeyi ya da eski versiyonunu kurmayı deneyin ilk olarak.
    Sürücü şuan güncel fakat maalesef eski sürümünü bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sata ve USB Farkı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.