Şimdi Ara

GeForce® GTX™ 950M 4 GB DDR3 128 bit ve 144Hz Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen yıllarda Casper c800 aldım kullanamadan bozuldu ana kartı yandı. Uzatmadan sorumu sorayım. 144Hz monitör almak istiyorum aldıktan ve ana kartını değiştirdikten sonra notebooku kasa olarak kullanmak istiyorum.
    GeForce® GTX™ 950M 4 GB DDR3 128 bit ekran kartı 144Hz monitörü destekler mi ? (fps oyun için)

notebooun özellikleri:
    Casper Nirvana C800
    6. nesil i7 6500U işlemcisi turbo ile 3.1 GHz
    16 GB Ram
    1920 x 1080 GT950M
    1 TB HDD + 120 GB SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegno -- 16 Kasım 2018; 21:18:38 >

• Destekler mi evet. 144 fps alır mısınız? Muhtemelen Hayır.

https://www.youtube.com/watch?v=NJtduiv3its

Tabi ayarlar biraz kısılır vs aldığınız FPS artar ama monitör fiyatını da düşününce 144 hz lık monitör gereksiz olur sizin için (orta vadede bilgisayar değiştirmeyecekseniz).
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    oyunun ayarlarını kıssam o zaman oynanabilir fps alınır mı sizce ? grafikten ziyade akıcılık istiyorum.
    şöyle 144 alamasam bu sefer de akıcı olmayacak 144 alınca da fps gelmezmiş !
  • 60 FPS'nın üzerindeki değerleri genelde ayırt edemiyorsunuz. Rekabetçi düzeyde FPS oynayanlar Cs Go, COD, BF vb için önemliymiş bu kadar yüksek FPS almak.

Üst düzey oyuncu değilseniz (ki öyle olsaydınız zaten sponsorlarınız karşılardı) 144 FPS alacağım diye çok uğraşmayın bence.

75 Hz civarından daha hesaplı bir monitör bakmanızı öneririm. Spesifik olarak Cs Go nun sistem gereksinimleri daha az olduğu için daha yüksek FPS ler alınabiliyor ama bence çok önemli bir özellik değil.

Diğer arkadaşlar da görüşlerini yazar zaten.
  • 950m için 144hz monitör yatırımı fuzuli olur tabii ileride bilgisayarımı değiştireceğim daha güçlü bir şey alacağım 144hz monitörün hakkını vereceğim diyorsanız alabilirsiniz ama demiyorsanız 114hz monitör yerine mevcut bilgisayarınızı yükseltebilirsiniz. 144hz monitörünüz olduğu zaman minimum fps iniz çok önemli min 100 vs almalısınız ki 144 hz monitörün gerçekten hakkını verebilin bu da genel sistem performansı ile olur bu sebeple gtx950m ile 144hz monitörü doyuramassınız.
  • Merhaba, bende de Lenovo Ideapad 700 var. Nvidia Ge-Force GTX950M var. Bunun için 75Hz monitör almam gerektiğini anlıyoruz. Gördüğüm kadarıyla Oyuncu Monitörü olarak 75Hz monitörler mevcut. Marka ve model olarak öneriniz var mıdır, hangi monitör tatmin edici olur? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.