Şimdi Ara

GeForce GTX 745 4GB (Fiyat Düstü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaroGames -- 25 Nisan 2018; 15:26:1 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam Göstermelikte Olsa Bir Fiyat Belirtmeniz Gerekir Diye Düşünüyorum. Forum Kurallarına Göre Böyle.
  • Hocam doğru söylüyorsunuz ama oem bir kart olduğu için fiyat olarak çok uçuk ve alçak fiyatlar var yanlışlık olmaması adına yazmadım sizin bir bilginiz var mı ortlama olarak?

• KaroGames kullanıcısına yanıt
    150 liraya filan alıcı bulabilir.
  • zamanın baba kartlarından şu an bile açmayacağı oyun yoktur iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantoom

zamanın baba kartlarından şu an bile açmayacağı oyun yoktur iyi satışlar
    Eyvallah hocam sağolun beni hiç yarı yolda bırakmadı baya sağlam bir karttı..

• Eskiden olsa bu karta bu fiyati cektiginizi gorseler sizi coktan ilan açtığınıza pisman ederlerdi. Ama su anda bütün fiyatlar neredeyse sacma sapan bir hal aldigi icin kimsenin yazacak mecali kalmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Piyasanın yükseldiğini kendiniz söylüyorsunuz ben zaten fiyat belirlememiş teklif istemiştim ama forum kurallarına uymadığı söylendi ve öyle bir fiyat yazdım dikkat ettiyseniz () içerisinde Teklif Yapabilirsiniz yazıyor isteyen 200 der 250 der 100 der uyan olursa satış yaparız ilan açıp açmama pişman edilecek bir durum yok zorla bir şey de satmıyorum . İyi Forumlar Dilerim..

• Bem fiyatlarin yukselmesinden bahsetmiyorum oyle bir ifademde yok. Fiyatlarin sacmaligindan bahsediyorum.

Ayrica teklif serbest demissiniz. Neyapsin millet 345 fiyat bicilen kart 150 tl mi teklif etsin.

Istediniz fiyati yazmakta her zaman serbestsiniz.

Bende ilan her türlü yoruma acik oldugu surece forum kurallari dahilinde istediğim yorumu yapmakta serbestim. Hayirli satışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.