Şimdi Ara

GeForce GTX 1060 6GB - SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    MSI Computer Video Graphic Cards GeForce GTX 1060 6GB

Kart hesabıma tanımlı gift card ile amazon.com dan alınmıştır, kart faturalı ve kapalı kutulu. Sıfır Karttır, Kutu Üzerindeki jelatini bile yırtılmamıştır. Satış maksatı sadece hesabıma tanımlı gift kartı nakite dönüştürmektir. Kart Fiyatı$249.99 + $55.65 Vergi ve Kargo ücreti ile 305$ ödedim.

305$ 1180, Türk Lirası etmektedir, lakin satış fiyatım 1075 tl, benim zararım sizin karınız oluyor, zaten amazon daki en alınası kartı daha da uyguna almış olacaksınız. kart ortalama 1 haftaya gelecek.. Kart geldi resimler son mesajda..

fiyat 1075 tl dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 1 Şubat 2017; 10:21:8 >

• dolardaki artış sebebi ile 305$ an itibari ile 1151 tl yapmaktadır. dolayısıyla fiyatımda dolardaki artış sebebi ile 1085 tl olmuştur.

ülke eyiye gidiyiii...
  • dolardaki düşüş sebebi ile fiyatım 1065tl olmuştur, dolar düşerse fiyat düşecek artarsa artacaktır. kart kötü hava koşulları sebebi ile halen elime ulaşmadı.
  • çok iyi fiyat takip ,yurt dışı cihazın TR garantisi oluyor mu acaba
  • Merhabalar. Garanti ve kargo durumu hakkında ben de bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.
  • amazon'dan alılan tüm ürünüler ilk bir ay amazon garantisi kapsamındadır. ilk bir ay içinde arızalı ürünü amazona iade edebiliyoruz, tüm masrafları amazon karşılar. yurt dışından getirilen hiçbir ekran kartı'nın garantisi türkiye'de geçmez. ürünler yine 2 yıl garantili ama faydalanmak için yurt dışına göndermeniz gerekir..

ürünün kargosu bekleniyor. gelince resimleri eklenecek.

• Ö.m yolladım cevap yok, hayır veya evet deseydin iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1070 8gb
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kartı kesin alacağım diyen 4 kişi var, kimseye söz vermiyorum ilanı favorilerinize ekleyin. ürün geldiği gibi konuyu güncelleyeceğim böylece haberiniz olur, ilk davranan alır.
  • Satış hakkına sahipsiniz, beklemedeyim. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icelebi89 -- 29 Ocak 2017; 4:48:19 >
  • GeForce GTX 1060 6GB - SIFIRGeForce GTX 1060 6GB - SIFIR

Kart geldi arkadaşlar ilk gelen alır

• 1075 tl oldu
    1075 tl oldu
    1075 tl oldu

• @sillvana662 a kart satılmıştır. yeni kartlar gelecektir..
  • Kartlar gelene kadar uygun bir 1060 bulamazsam bir tane alacağım.
  • kardeş fiyatları yazmaktansa dolar kuru üzerinden fiyat versen senin açından daha rahat olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.