Şimdi Ara

Geforce GT555M çıkarılabilir değil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde 4 senelik Asus laptop var. Ekran kartım daha önce hiç sorun yaratmamıştı fakat artık bu sorunu vermeye başladı. Donanım ile ilgili bir bilgim olmadığından hiçbir şeye yoramıyorum. Ne zaman Dota2 ye girsem %50 ihtimalle bunu alıyorum. Aynı zamanda PoE de oynuyorum fakat onda bu hatayı hiç almadım (3D engine farkı yüzünden olabilir mi bilmiyorum çünkü PoE kendi sistemi ile ilerliyor) PoE kusursuz çalışıyor. Aynı şeyi HoS da da yaşadım. Bu bir temassızlık sorunu mudur? Yoksa kartı tamamiyle kaybetmek üzere olduğuma mı işaret? Bakıma götürürsem halledilebilir mi? Ne kadara hallederler? Tüm bu konularda bilgili bir arkadaşımız bana yardımcı olabilirse inanılmaz mutlu olurum. Yazılım ile ilgili olsa çözerdim fakat donanım bilgim malesef yok lütfen yardımcı olun hiçbir forumda kimseden cevap alamadım.
     Geforce GT555M çıkarılabilir değil sorunu







  • Merhabalar,
    Aynı laptop bende de var ve o sorunu ben de yaşıyorum sanırım aşırı ısınmadan kaynaklı bir durum. Özellikle bf4 oynarken aynı hatayı alıyorum laptop miladını dolduruyor sanırım 😞

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ekran kartı aynı sorun yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
  • Bende aynı hatayı alıyorum çözüm bulabilen varmı acaba
  • Ayni hata bendede var arkadaslar ve bende dota 2 de zaman zaman bu hatayi aliyorum.Benim sorunum kesinlikle isinma ile alakali cunku kombiyi yuksek derecelere getirip odayi cok isittigimda bilgisayarinda asiri isindigini farkettim.Ve nezaman boyle olsa bu hatayi aliyorum ve fan deli gibi ekran kartina giden cubuklari sogutmaya calisiyor.Bende termal macunlari yeniledim.Ve problem eskisi gibi degil ara sira oluyor.Tek cozum bilg sogutucu fan almak sanirim.Bu arada benimde bilgisayarim asus n55sf ve gt 555 ekran karti var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çok uzun süre sonra çözdük, bütün mesele sürücü (driver) uyumsuzluğundan oluşuyormuş. Öyle ki, bilgisayar / laptop çalışması gereken sıcaklığın 25-30 derece üzerinde çalışıyordu. Ekran kartı ve Intel HD driverlarınızı cihazınızın ilk alındığı zamana yakın ya da hatırlayabiliyorsanız çalıştığı bir zamanki driverın sürümüne geri çevirin sorun çözülüyor. Yani eğer çok grafik takıntınız yoksa, bilgisayarı ara ara kullanıyorsanız direkt ilk sürücüyü yükleyin geçin ve bir daha güncelleme yapmayın. Ben şu an o şekilde çalıştırıyorum ve oyunlar da programlar da pürüzsüz çalışıyorlar. (Tabi program dediğim teknik çizim oyun dediğim de Dota falan yani öyle ahım şahım poligon içerikli yapılar yok ekranda.)

    Manifaturacı firmaların dx üzerinden yürüttüğü gelir kaygısına ek olarak eski kartların yazılımsal olarak desteklenmemesi sonucu bu sorun ile karşılaşıyoruz. Anlayacağınız ya eski donanım sürücünüzle kısıtlı bir program/oyun çalıştırabilme kapasitesini ya da yeni bir kart alarak keyfinize bakmayı tercih edeceksiniz ki bu doğanın kanunu zaten. Eskiye bye yeniye hi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan Özel -- 14 Mart 2017; 20:54:56 >




  • Bu yöntemi de bir deneyin derim.Youtube Gtx860M hata çözümü
  • kesin bir çözümü varmı acaba ddu ile driveri sildim birkaç driver yükledim hala aynı yüksek grafikli bazı oyunlarda sıkıntı yok bazı düşük grafikli oyunlarda oluyor half life2 ve cs:go da direkt çöküyor ama gta 5 de falan çökmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.