Şimdi Ara

Geforce gt420

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun gt420 serisinden aldım asus fakat hiç memnun kalmadım açıkcası aldığımda ordaki görevli ürün yeterli watt gücünde elektrik çekemezse performansı düşer ve oyunlar kasar demişti 400watt civarında heralde bendeki watt 250 aceba oyunlarımın kasması bundan dolayımı yoksa aldığım ürün mü kötü tavsiyeleriniz nelerdir ?

• Aldigin urun kotu :))) bide 130 lira para vermissindir yazik olmus cidden... 250 watt yeter o karta islemci ne bu arada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • performansı düşük bir ürün,değiştirme imkanın varsa ve bütçe kısıtlı ise en düşük hd6570 almaya çalış ki zaten daha iyi olmasına rağmen aynı fiyat seviyesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 20 Temmuz 2014; 0:54:23 >
  • ekran kartın çok kötü hd 8670 apu daha iyidir

ben r9 270 kullanıyorum watch dogs ultra 45 fps canavar
  • R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    ilk önce bunu almıştım fakat gittiğim bilgisayarcı dedi bu iğrenç ben hemen iade ettim sana bunu öneririm dedi ve gt 420 almamı söyledi aslında ilk aldığım kasmıyordu oyunları fakat dolduruşa geldim ve gt 420 deki fan büyüklüğüne aldandım r7 240 ile gt420yi değiştirdim vatan computerden şimdi gitsem aceba değiştirirlermi heralde değiştirmezler ya.
  • Ya beni sürekli kandırıyorlar :( ne yapacağım ben şimdi 154 tl para verdim bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corci123

Bugun gt420 serisinden aldım asus fakat hiç memnun kalmadım açıkcası aldığımda ordaki görevli ürün yeterli watt gücünde elektrik çekemezse performansı düşer ve oyunlar kasar demişti 400watt civarında heralde bendeki watt 250 aceba oyunlarımın kasması bundan dolayımı yoksa aldığım ürün mü kötü tavsiyeleriniz nelerdir ?

Forumdan 2.el 400w power al asus olanlardan. Ucuzdur zaten. De power yetmedi değiştir biraz daha koy r7 250 gddr5 al birçok oyunu oyna aldigin günden itibaren 7 gün değişiktirme hakkın var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar r7 240 gddr3 2gb 128 bit ekran kartı nasıl lütfen yarın değiştireceğim bu ekran kartı ile hangi oyunları oynayabilirim birde nıvıdıa oyun için amd film için diyorlar lütfen 150-160 tl sınırım var bir aydınlatın beni
  • r7 240 elindekine göre elbette daha hızlı bir model..gt420 alınacak kart değil
  • OZaman r7 240 alıyorum yarın
  • bütçe ona yetiyorsa alınabilir ama üstüne ekleyebilirsen tavsiye istemek için yeni konuda açabilirsin.
  • tamam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.