arkadaşlar bir sorunum var ve bu aylardır var. Acer 5634 wlmi kullanıyorum ve ekran kartı bildiginiz gibi Geforce Go 7300. Bu laptop ı kullanıp bu ekran kartının driver ini bulabilen arkadaş varsa helal olsun diyecem cunku ben bulamıyorum lutfen eger bulabilen varsa soylesin nerde bulacagımı. Nvidia nın kendi sitesindeki Geforce go series de go 7300 ile uyumlu değil. Teşekkür ederm
ben o ekran kartını kullanmıyorum ama bu link sana yardımcı olacaktır.
ya teşekkür ederim verdiğin site için. bir an umutlandım 97.92 yi indirdim. İçinde geforce go 7300 ü gorunce sevindim. Fakat bu da diğer sevinmelerim gibi hüsranla sonuclandi. bu da olmadı NVIDIA kurulum programı mevcut donanımızla uyumlu bir sürücü bulamadı. Kurulum şimdi kapananacak hatası yine .. benm ekran kartımda mı bir sorun var anlamıyorum ?? yoksa yanlıs patch i mi indirdim ? bi de 97.44 u indiriyim bakalım bu da olmayacak yuzden yuz.. Cok sağol yine de
daha önce kurmuş olduğun bir sürücü varsa kaldırmalısın. bazen bu tip hatalara neen olşaibliyor. drvier cleaner programı ile bu işlemi yapabilirsin. bir de güvenli kipten dene bakalım nasıl olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme