Şimdi Ara

geforce 310m oyunlarda tam ekran sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Daha yeni üyeyim de. Sorun oyunlarda tam ekran olmaması. yüksek çözünürlükte tam ekran oluyor. haliyle gta 4 falan kasıyor. düşüreyim deyince kenarlarda siyah boşluklar oluyor. bir kaç yerde araştırdım. nvidia denetim masasından yapılıyormuş resim de var ama resimde sol tarafta 15 çeşit seçenek var bende 4 tane. En güncel driver var 280.26 daha yeni kontrol ettim. nvidia denetim masası resimi ekledim

kafayı yiyeceğim ne olur yardım edin

not sistem özelliklerim:
    lenovo b560
    ekran kartı: geforce 310m/Intel HD Graphics 1 gb (çift ekran kartlı laptop)
    işlemci:core i3 380m 2.53 Ghz.
    3 gb ram
    işletim sistemi: Win7 Home Basic 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bego965 -- 1 Eylül 2011; 21:56:51 >

• aynı sorun bnde de var laptop modeli asus k52jc.Arkadaşlar bir yol gösterin

Bu arada sağ tıkla (intel kartına) grafik özellikleri de genel sekmesinden ölçeklendirmeyi tam ekran ölçeklendirme de belki sorun çözülür ama bnde çözülmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz14 -- 1 Eylül 2011; 20:24:15 >

• peki şunu denedinmi oyun da alt çözünürlüklere ayarlayabilişrsin ama ekranın çözünürlülüğüne ayarladınmı mesela ekranın 1366x768 dir muhtemel alt çözünürlülükleri 1280x720 1024x768 ve 860x620 dir bunlara ayarlarsan ekraı tam görür bu ekran çözünürlülüğündeki 16:9 modundaki çözünürlülüklerdir diğerlerine ayarladınmı 4:3 gibi ekran çözünürlülük formatlarıdır ekrana dar geleceğinden kenardan kırpar.
  • Yorumun için teşekkürler. Maalesef öyle bir yer yok . Bulduğum tek şey sağ tık yapınca grafik seçeneklerinden pano sığdırma ama orada bir tek ölçeklendirmeyi koru var Ne olur birisi yardım etsin kafayı yicem Nvidianın bunu denetim masasına koymayı akıl etmesi lazım insanlar böyle sorunlarla karşılabilir misal ben düşünmesi gerekirdi nvidianın.

-------------------------------
    2. mesaj için deneyeceğim olursa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bego965 -- 1 Eylül 2011; 21:36:32 >

• mesajlarınız için teşekkürler. Maalesef masaüstünde de oyunda da kenarlarda siyahlıklar var. oyunda 16.9 4.3 ayarları falan yapıncada sadece ortadaki görüntüyü değiştiriyor. Kenarlardaki boşluklar gitmiyor.

• Sorunu çözdüm Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. (intel karttan) masaüstü çözünürlüğünü düşürüp (düşürmeden o seçenek gelmiyor :( ) sağ tık grafik seçenekleri pano sığdırmadan tam ekran ölçeklendirmeyi seçin sonra oyuna girin bende çalışıyor. ya da grafik özellikleri genelden tam ekran ölçeklendirmeyi seçin.
    daha sonra masaüstünü tam ekran yapınca yine eski ayara dönüyor. o yüzden her seferde düşürmek zorundayım. artık gta 4 ü kasmadan oynayabileceğim . Çok teşekkürler tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bego965 -- 1 Eylül 2011; 21:55:04 >

• arkadaşım çözünürlükle alakalı bi sorun bu grafik ayarlarından çözünürlükü deiş düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu başlgında çözüldü yazmıssın arkadasım nasıl çözdün bana da bi yol göster.yada arkadaşlar siz bi yol gösterin

edit:bnde çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz14 -- 2 Eylül 2011; 0:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz14

konu başlgında çözüldü yazmıssın arkadasım nasıl çözdün bana da bi yol göster.yada arkadaşlar siz bi yol gösterin

edit:bnde çözdüm

konuyu açana laf etmişsin sen yazmamışsın nasıl çözdün hocam

geç oldu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HobyteBayFrodo -- 4 Nisan 2013; 22:29:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.