Şimdi Ara

GeForce 185.81 Beta sürücüsü ile oyununa göre %45'e varan performans artışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı ugurlu olsun. Deneyelim bakalım nasıl bir artış olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCalamity

quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

bu artışlar hangi sürücü baz alınarak yapılmış?

+100000000000000

çok güzel açıdan olaya bakmıssın .

Mesajından sadece 10 dk. önce bunun cevabını verdim.
  • G80 GTS için konuşuyorum. Sürücü düzgün çalışmıyor.
  • 8800GTS (G92) Kullanıyorum Mirrors Edge de gözle görülür bir fps artışı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

G80 GTS için konuşuyorum. Sürücü düzgün çalışmıyor.

ne bakımdan ?
  • Arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum cevap gelmedı

G8800GT icin dirver güncelleştirmesi yapsam sorun yaratırmı?
  • bu yeni cikan surucu ne kadar basarili tikla ogren
    http://forum.donanimhaber.com/m_31388609/mpage_1/key_//tm.htm#31388609
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar 185.81 Beta sürücüsü aynı zamanda notebook kullanıcılarınında hizmetine sunuldu dün çektiğim driveri bugün test etme imkanı buldum kafamı karıştıran şeyler oldu

Bundan önceki sürücüm 179.48 idi kıyaslamayı buna göre yapacağım. ekran kartım nvidia 9700m gts

179.48 3dmark06 skorum:

GeForce 185.81 Beta sürücüsü ile oyununa göre %45'e varan performans artışı

185.81 3dmark06 skorum:

Gördüğünüz gibi ciddi artış olması gerekirken ciddi performans kaybı yaşadımBunun sebebi ne olabilir?Nvidia baştan sağma driver mı çıkardı diye düşünüyorum ama böyle bişey olmamıştı hiç

Bu driver ile physx destekleniyor %100 ile bundan önce AGEIA physx oluyordu, 3dmark06 da bunu(AGEIA) destekliyor. acaba bunun olmayışı mı performansı etkiledi??Aklıma hemen physx'i kapatmak geldi:

185.81 3dmark06 physx kapalı:

Görüldüğü gibi 179.48 ile yakın bir seviyeye geldi.Düşüş HDR/SM3.0 Score dan kaynaklanıyor, SM2.0 Scoreda ciddi artış var 3dmark06 bu yeni driveri tam anlamıyla test edemiyor mu acaba şimdi yeni teknolojileri destekleyen 3dmark vantage çekiyorum bakalım ne olacak.Görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

• ben 8800gt ye yükledim ilk denemede kurulu sürücüyü kendi kaldırdı o yüzden sorun çıktı elle kurulu sürücüyü kaldırıp yeni sürücüyü kurarsan bir sorun çıkmaz en azından bende çıkmadı.
  • bu driverla gta 4 de performans düşüşü yaşanıyor.önceki driver ile 45-45 ayarlarda 50 fps alırken şimdi 38-32 ayarlarında 47 fps alıyorum
  • arkadaşlar ben kurdum bilgisayarı restart ettim bilgisayar bi açıldı renkler 4 bit çözünürlük max 800*600 idi. Tavsiye etmiyorum 8800gt amp kullanıcılarına ama bilmem belkide sadece bende olmuştur
  • Bende dün akşam 182.xx ve 185.xx ile 3D Mark 2006 testleri yaptım.

Testlerin içeriklerini tam hatırlamıyorum ama anladığım kadarı ile Ekran kartım CPU limitine takılıyor. O yüzden sağlıklı bir şey söyleyebilmem çok doğru olmaz.

GTX 275 i 182.xx sürücüleri ile 633mhz [Defult] 680 ve 700Mhz de denedim. Daha sonra 185.xx ile de 633Mhz ve 700Mhz de denedim.

182.xx Sürücüleri 633 Mhz ile alınan skor ile 185.xx Sürücüleri 700Mhz ile alınan skorlar arasında 100~120 puan fark oynuyordu.
    182.xx Sürücüleri 700 Mhz ile alınan skor ile 185.xx Sürücüleri 700Mhz ile alınan skorlar arasında 020~030 puan fark oynuyordu.

dolayısı ile zaten

182.xx Sürücüleri 633 Mhz ile alınan skor ile 182.xx Sürücüleri 700Mhz ile alınan skorlar arasında 080~090 puan fark oynuyordu.

Dediğim gibi Ekran kartı 2.8Ghz de çalışan işlemci sınırına takılmış olsa gerek bu yüzden sağlıklı bir fikrim yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 2 Mayıs 2009; 10:37:12 >

• sultanomar insanları yanlış yönlendirme uninstall yapmadan kurarsan öyle bir sorun oluyor tekrar kurarsan sorun çıkmıyor.
  • arkadaşlar ben bu sürücüyü yükleyemiyorum hata veriyor.eski sürücü silinip mi yüklenecek?????yardım edermisiniz.
  • Arkadaşlar sorum hala güncel

quote:

Orjinalden alıntı: RaiKo

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar 185.81 Beta sürücüsü aynı zamanda notebook kullanıcılarınında hizmetine sunuldu dün çektiğim driveri bugün test etme imkanı buldum kafamı karıştıran şeyler oldu

Bundan önceki sürücüm 179.48 idi kıyaslamayı buna göre yapacağım. ekran kartım nvidia 9700m gts

179.48 3dmark06 skorum:

185.81 3dmark06 skorum:

Gördüğünüz gibi ciddi artış olması gerekirken ciddi performans kaybı yaşadımBunun sebebi ne olabilir?Nvidia baştan sağma driver mı çıkardı diye düşünüyorum ama böyle bişey olmamıştı hiç

Bu driver ile physx destekleniyor %100 ile bundan önce AGEIA physx oluyordu, 3dmark06 da bunu(AGEIA) destekliyor. acaba bunun olmayışı mı performansı etkiledi??Aklıma hemen physx'i kapatmak geldi:

185.81 3dmark06 physx kapalı:

Görüldüğü gibi 179.48 ile yakın bir seviyeye geldi.Düşüş HDR/SM3.0 Score dan kaynaklanıyor, SM2.0 Scoreda ciddi artış var 3dmark06 bu yeni driveri tam anlamıyla test edemiyor mu acaba şimdi yeni teknolojileri destekleyen 3dmark vantage çekiyorum bakalım ne olacak.Görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

• @Reiko
    3DMark 06 tamamen işlemci ağırlıklı bir 3d grafik programıdır ekran kartını herzaman ikinci plana atıyor o yüzden sağlıklı bir grafik testi almak istiyorsan 3DMark Vantage dene ekran kartının gücünü daha gerçekçi gösterecektir ve o kullandığınız 179 sürücüsü ile 185 sürümü arasında kesinlikle fark olacaktır
  • Bende öyle düşünüyorum arkadaşım birde kurarken 179.48i silmeden kurmuştum bu sefer silsemde kursam fark eder mi acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

@Reiko
    3DMark 06 tamamen işlemci ağırlıklı bir 3d grafik programıdır ekran kartını herzaman ikinci plana atıyor o yüzden sağlıklı bir grafik testi almak istiyorsan 3DMark Vantage dene ekran kartının gücünü daha gerçekçi gösterecektir ve o kullandığınız 179 sürücüsü ile 185 sürümü arasında kesinlikle fark olacaktır

• quote:

Bende öyle düşünüyorum arkadaşım birde kurarken 179.48i silmeden kurmuştum bu sefer silsemde kursam fark eder mi acaba?

quote:

@Reiko

evet yeni driver yüklemeden önce eski driver hangi sürüm olursa olsun tamamen sisteminizden temizleyin driver sweeper ile daha sonra yükleyin böyle daha sağlıklı olacaktır

• Teşekkürler arkadaşım.Kuralım bakalım yeniden

quote:

quote:

Bende öyle düşünüyorum arkadaşım birde kurarken 179.48i silmeden kurmuştum bu sefer silsemde kursam fark eder mi acaba?

quote:

@Reiko

evet yeni driver yüklemeden önce eski driver hangi sürüm olursa olsun tamamen sisteminizden temizleyin driver sweeper ile daha sonra yükleyin böyle daha sağlıklı olacaktır

• @raiko
    rica ederim dostum kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.