Şimdi Ara

Geely Familia 1.5 Comfort Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
39.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değil mi Ustasını araştıracağım. İstanbul'da illa ki vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustasını bulman zor olabilir, bu arabadan anlayan usta biliyorsan ya da bulabilirsen al gitsin o paraya şahin satıyorlar artık.

yedek parça vs. sorun olabilir ama, bunu unutmayın. özellikle kaporta aksamları uğraştırır, diyelim ki arabayı çarptınız tampon kırıldı, o hale gelmiş parçanın da tamiri yapılamıyor yenisini almanız gerek. sıfırı bulunmaz çıkmasını bulmak apayrı dert vs.

ama o paraya ucuz cidden.
  • cıyanogen C kullanıcısına yanıt
    Yedek parçası internette araştırdığım kadariyla bol bol var. Bence bu konuda abartilan bir araç. Cevabin için teşekkür ederim.

• Yeni her zaman yenidir. 20 yaşında son kullanma tarihleri geçmiş araçlara bineceğime, tutulmayan ama fiyat performans yönünden uygun araçlara bindim hep. Reno 19 1.9 dizel haricinde hiçbirinde pişman olmadım. Netten bak parçaları varsa alınır. Satmaya gelince ağır gider ama sonuçta elde kalmıyor, her satıcının bi alıcısı çıkıyo illaki.

• Onu alacagına lada vega al madem yüksek modelli uygun fiyat istiyosan

Örnek

Az yakıt çok yol arayanlar için İlan No: 635905276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Aralık 2018; 0:12:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Reklaam diye bağırıyor resmen. Ayrıca lada vega çok tipsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: UrukHaiMızrağı

Reklaam diye bağırıyor resmen. Ayrıca lada vega çok tipsiz
    Lada kütük gibidir, ama çok sağlam ve dişli arabadır. Öyle kolay kolay dağılmaz, çökmez, gider yani. Bence de Lada. Uyduruk bir araba almaktan çok daha mantıklı.

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    Usta araba uyduruk olabilir ama ladalardan modeline göre 5-10 yaş daha genç. Bunu da hesaba katmak lazım. Yani daha dökülmeye başlamamıştır bence. 8 yaşında araba sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Lada kütük gibidir, ama çok sağlam ve dişli arabadır. Öyle kolay kolay dağılmaz, çökmez, gider yani. Bence de Lada. Uyduruk bir araba almaktan çok daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    samarayı falan bilmem de niva yıkık bir araba, anında çürümeye meyilli.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Niva dememiş vega demiş usta. Yine de farketmez güzel bir araba degil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: UrukHaiMızrağı

Niva dememiş vega demiş usta. Yine de farketmez güzel bir araba degil bence.
    noldu geely işi
  • merhaba, aldınız mı sonra aracı? yorumlarınızı bekliyorum. avantaj dezavantaj nedir
  • Lada kalina bakılabilir alternatif

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nil ha

merhaba, aldınız mı sonra aracı? yorumlarınızı bekliyorum. avantaj dezavantaj nedir
    Bu tarz konuların çoğu troll.Muhtemelen hiç araç alacak biri degildir.

Bu araçla ilgileniyorsanız gelly özel facebook sayfalarına felan bakın.Bu forumda ki konulara bakarak araç alınmaz.
  • Chevrolet al

• Uppp

• markası önemli değil 20 bin alacağınız araçta temiz ve sizi yormayan bir araç olmalı sanayide arkadaş edinmeyin yeter a markası b markası olması önemli değil temiz olanı alın

• 5-6 Sene evvel kullandığımız otomobil hiç bir sorun yaşamadık ne parça konusunda ne motor konusunda.Tüm parçaları Maltepe'deki (Hala duruyor mu bilmem )Beşikçiler Otodan karşıladık. Tek şikayet iç plastiği çok kalitesiz. Motoru fena değildi ama ben 1.5 ataklığını göremedim ağırlığından olsa gerek.
  • UrukHaiMızrağı kullanıcısına yanıt
    ne yaptın? aldın mı Familia? memnun musun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.