Şimdi Ara

Geely - Emgrand HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence araç çok güzel ancak iki şey eksik 1. araca motor koymayı unutmuşlar. 1.6 16 walf li bir motor olsaydı güel olurdu.) 2 yeterli servis ağı yok. başka bir markanın bünyesinde girseydi daha çok satardı gibime gliyo.
  • infaz timi toplanmış
  • Acikcasi yakit tuketimi iyi olsaydi alinirdi bu arac. Ama bu araci alan zaten fakir adam 9lt tuketimle nasil basa ciksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda alinir diyen kac kisi gidip aliyor ya da ciddi ciddi gidip alacak cok merak ediyorum... Satis rakamlari ortada. Ucuz olmasina ragmen tutmadi , kaldi ki Chevrolet Cruze gibi bir araba varken macera aramaya hic gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Bu konuya ferit abiyi davet etmek istiyorum.Cidden onun fikrini merak ediyorum bu marka adına ve model bazında.

Gelisme durumindalar suan.ben olsam almazdim once piyasaya iyice bir oturnasini beklemeli
    Janjana katiliyorum cruze daha mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Ekim 2013; 1:27:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Burda alinir diyen kac kisi gidip aliyor ya da ciddi ciddi gidip alacak cok merak ediyorum... Satis rakamlari ortada. Ucuz olmasina ragmen tutmadi , kaldi ki Chevrolet Cruze gibi bir araba varken macera aramaya hic gerek yok.

Neden cruze ile kiyasladin. Arada 10-15 bin tl fark var...

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Burda alinir diyen kac kisi gidip aliyor ya da ciddi ciddi gidip alacak cok merak ediyorum... Satis rakamlari ortada. Ucuz olmasina ragmen tutmadi , kaldi ki Chevrolet Cruze gibi bir araba varken macera aramaya hic gerek yok.

Neden cruze ile kiyasladin. Arada 10-15 bin tl fark var...

2013 model 0km olanlari kiyasladim elbette. Arada 6,000 lira fark var. Sabit geliri olan birisi icin 1 senelik daha aylik odemesi 550 TL olan kredi demek. Hicbirsey degil.

Kaldi ki Geely sehir ici 9,15lt yakiyor , Cruze 9,3 (abarti fark yok , Cruze'un ortalama tuketimi de daha dusuk)

Geely'nin maksimum hizi 170 , Cruze'un 185.

Geely ncap'ta 4 yildiz alabildi , Cruzeda 5 yildiz var. En onemlisi , Geely'de ESP yok.

Malzeme-iscilik kalitesine , tokluk hissine , surus keyfine , yol tutusa vs. girmiyorum bile... Cinli araclara karsi onyargim yok ama daha yolun ortasindalar , mesela QOROS diye bir arac gelcek , cok basarili gozukuyor. Ama geely icin ayni seyi soyleyemiyorum henuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 15 Ekim 2013; 1:35:32 >

• arkdaşlar bir ara ben bayağı düşündüm alayım diye. bayiyi aradım bakımlarını sordum görvli 7500 km de bir dedi ben hemen dumura uğradım. şimdi 15-20 bin de bir araçların periyodik bakımları. sonra görevli toyota motoru var dedi bende 1.5 benzinli benim bildiğim toyota da yok dedim birşeyler geveledi.
    sonra yolda gördüğüm bir kullanıcıya sordum nasıl diye yakıt ve hızlanması hariç süper dedi ne yakıyo dedim şehir içi 70 kuruş deyince bu iş burada bitmiş oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

arkdaşlar bir ara ben bayağı düşündüm alayım diye. bayiyi aradım bakımlarını sordum görvli 7500 km de bir dedi ben hemen dumura uğradım. şimdi 15-20 bin de bir araçların periyodik bakımları. sonra görevli toyota motoru var dedi bende 1.5 benzinli benim bildiğim toyota da yok dedim birşeyler geveledi.
    sonra yolda gördüğüm bir kullanıcıya sordum nasıl diye yakıt ve hızlanması hariç süper dedi ne yakıyo dedim şehir içi 70 kuruş deyince bu iş burada bitmiş oldu...

eğer bu söylenenler hakaten doğruysa olay bitmiştir yani
  • crepis C kullanıcısına yanıt
    yakıt söylediğiniz gibiyse korkunç....ama neticede LPG taktırılır....ben de 2 ay önce arabamı yeniledim...bu arabaya da bayıldım..neredeyse alacaktım..deri koltuğa varıncaya kadar her şey var..arabada yok yok....ama koskoca ankarada tek bir tane satıcı var..elinde 3 tane araba..servis de bir tane..güvensizliğim arabaya değil satış sonrasınaydı....açıkçası güven vermedi...arkasındaki ithalatçı grup her an vazgeçebilir ve arabanın Türkiye satışı bitebilir diye düşündüm....ama arabanın önündeki logoyu çıkartıp herhangi başka bir araba logosu takın..arabanın değeri en az iki misli.....
  • Geely'de esp var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 22 Ekim 2013; 20:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

bence araç çok güzel ancak iki şey eksik 1. araca motor koymayı unutmuşlar. 1.6 16 walf li bir motor olsaydı güel olurdu.) 2 yeterli servis ağı yok. başka bir markanın bünyesinde girseydi daha çok satardı gibime gliyo.

Arkadaşta var inceleme fırsatında bulundum.

1- Safkan Toyota motor , performans olarak tatmin edici yakıt olarakta LPG de ultra tatmin edici. Motorunda şimdiye kadar sıkıntı duymadım.
    2- Motor sorunu için diyorsanız Japon motorundan(özellikle Toyota) anlayan her ustaya gösterebilirsiniz. Parçaları da uyumlu diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat07

yakıt söylediğiniz gibiyse korkunç....ama neticede LPG taktırılır....ben de 2 ay önce arabamı yeniledim...bu arabaya da bayıldım..neredeyse alacaktım..deri koltuğa varıncaya kadar her şey var..arabada yok yok....ama koskoca ankarada tek bir tane satıcı var..elinde 3 tane araba..servis de bir tane..güvensizliğim arabaya değil satış sonrasınaydı....açıkçası güven vermedi...arkasındaki ithalatçı grup her an vazgeçebilir ve arabanın Türkiye satışı bitebilir diye düşündüm....ama arabanın önündeki logoyu çıkartıp herhangi başka bir araba logosu takın..arabanın değeri en az iki misli.....

Bağdat caddesinde akşam / gece deneme yaptık. Arkadan gören herkes yanımıza gelip Mercedesin hangi modeli diye soranlar oluyordu.
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    doğrudur.. o kadar gösterişli ama dediğim gibi marka imajı ve satış sonrası yok....mesela ankarada tek servisin insafına terkedilmiş.
  • vedat07 kullanıcısına yanıt
    maalesef daha yayılmaca bir politika izleselerdi geleceğin Renosu olabilirlerdi :D
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    biraz reklam, servis ağının genişlemesi , ardından da fiyatını da arttıracak...çünkü biz pahalı olanı sever ucuz olandan uzak dururuz..haksız da değiliz...bu araba donanımına göre ucuz ama en azından servis sorunu var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Geely'de esp var

Kimseye yalan borcum yok , ben goremedim tabloda.

http://geely.com.tr/emgrand-hb.aspx
  • Elbette kimseye yalan borcunuz yok.Ben Hb yi görmemişim o yüzden.Sedanda var hatta esc testi var.
  • Model hakkında yorum yapmayacağım fakat Geely, gelecek 10 yıl içerisinde çok ciddi yatırım ve modeller ile adından hayli söz ettirecek. Güncel yatırımlar ve iş birliktelikleri bunu gösteriyor.
  • Fiyatına göre kalite sunan bir firma saygı duyuyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.