Şimdi Ara

geek wierless adsk modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zorda olsa kurmayı başardım kablosuz interneti şimdi şifre koymak istiorum ama beceremiorum...yani bunun bi çaresi yok mu...araştırdım forumlarda...herkes bişiler demiş bildiklerini sölemiş ama kimse yol göstermemiş.wierless konusunda hiç bi bilgim yok ve kota boştan yere gidicek ve daha kötü şelerde olabilir...bana yardımcı olursanız çok sevinirim...modem buhttp://www.geek.com.tr/tr/products.geek?id=11&page=1

geek wierless adsk modem

• http://www.geek.com.tr/tr/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=31

Verdiğin linkte DESTEK kısmına tıklamak aklınıza gelmedi mi? Ayrıntılı anlatılıyor, orada....
  • gelmedi arkadaşım aklımıza oraya tıklamak...ne olacak şimdi???fırça yemek için konu açmadık buraya yardım istedim...
  • Yoook kızmadım, TEKNİK YARDIM böyle olmalı, sorununu çözdük bende mutlu oldum.
  • yok sorunu çözemedik...çünkü servis sağlayıcısına yazmam gereken ip nosunu internet sayfası açmıo...ya bu şifre koymanın başka yolu yok mu___?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazmi37

yok sorunu çözemedik...çünkü servis sağlayıcısına yazmam gereken ip nosunu internet sayfası açmıo...ya bu şifre koymanın başka yolu yok mu___?

İP nosu yazmana gerek yok. WPA-PSK seç veya WPA-TPIK ip yazılan bölüm gelmeden şifre verirsin. Bu olmazsa WEP şifreleme seç şifre 1 kısmına eğer wep modunda 64bit seçili ise 10 haneli 128bit seçili ise 26 haneli olan işifremizi giriyoruz, diğer yerlere dokunmadan ayarları kaydet diyoruz. Bu WEP şifrelemede kullanacağınız şifrede 1234567890abcdef (16 Hex.) karakterleri kullanacaksınız. (örnek : 1907fb1907)
  • WPA-PSK seçeneklerini nerden bulucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemimin Kablosuz Bağlantı Ayarlarını Nasıl Yaparım? GEEK Destek Merkezi aslında güzel açıklamış..

geek wierless adsk modem

geek wierless adsk modem

Resim çıkmadı, galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 8 Ekim 2008; 2:55:26 >

• yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama işte o sayfayı açamıorum benim en büyük derdim bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.