Şimdi Ara

Gediz/Uşak/Elazığ/Rize/Trabzon/Karadeniz sahil şeridi/Ankara/Kütahya/Gediz turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar rota başlıkta yazıyor araç 2001 model 1.2 motor sıralı sistem lPG li klimalı Fiat Siena S km 300 kusur binde. Motor yenilendikten sonra 10 bin km oldu daha. 3 arkadaş gideceğiz elazığdan bir arkadaş alacağız asıl gitme amacımız bu zaten ordan Rizeye çıkıp Karadeniz Sahil şeridinden geze geze geri memlekete Kütahya nın Gediz ilçesine döneceğiz. Yuvarlak hesapla toplam 3000 km yapacağız. 2 tane şöför var araç bozdolabım var far ampul lerini performans serisi osram ya da Philips le değiştireceğim. Sizin tavsiyeniz varmı. Bu işi Mayıs sonunda yapacağız araç benim o zaman 3 aylık ehliyetim olmuş olacak ama zaten gerek şehir içi gerek şehirler arası yollarda 4 yıldır aktif olarak araç kullanıyorum 5 yıl da trafiğe kapalı alanlarda kullandım diğer arkadaşın 1 yıllık ehliyeti olmuş olacak o da ben gibi sizce nasıl olur şunu yap şunu yapma dediğiniz şeyler varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allaha emanet gidin gelin.dikkatli olun hız yapmayın acele etmeyin limitleri aşmayın Allahın izni ile birşey olmaz.
  • Ampul olarak Philips öneririm .Hem kullanım süreside osram ın iki katıydı neredeyse.
  • Hocam kazasız belasız gezin gelin. Konuyu güncel tutup gittikçe fotoğraf ve güzergah bilgileri paylaşırsanız sonrasında başka arkadaşlara da yardımcı olur.
  • Hocam gedizlimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

Allaha emanet gidin gelin.dikkatli olun hız yapmayın acele etmeyin limitleri aşmayın Allahın izni ile birşey olmaz.

Hocam yolda Toyota görünce gözlerini de kapatsınlar mı ne dersiniz

• Gedizliymişsiniz yoksa Çavdarhisar Aizona'ya da gidin diyecektim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

Allaha emanet gidin gelin.dikkatli olun hız yapmayın acele etmeyin limitleri aşmayın Allahın izni ile birşey olmaz.

Hocam yolda Toyota görünce gözlerini de kapatsınlar mı ne dersiniz

sürücü harici herkes kapatabilir

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Evet hocam siz nerelisiniz

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ibrida far bulup mercek artı xenon projem var ama işte maddi imkanlardan dolayı elimdekiler ile bütçenin zorlanmayacağı şekilde bişeyler yapacağız öneriniz için teşekkürler hangi seriyi önerirsiniz

• ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Abi toyota konusu ne onu anlayamadım ben

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    2 yıl çavdarhisar tarım meslek te okudum hocam aizonai ya çok gittim hatta o kadar çok gittim ki bıktım artık ordan

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gedizli yim siz nerelisiniz hemşerimiyiz yoksa

• cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam. Amaç gezmek olduğu için pek hızlı gitme niyetimiz yok zaten yakıt masrafı da artacak ayağmızı gaz pedalına basmak la orantılı olarak. Aslında diğer şöför arkadaşta 1.6 1994 klimalı ae101 toyota var ama yakıt işte kendi sınıfındaki lere göre çok az yaksa da bizimki daha az yakıyor e yol da 3000 km olunca 100km de 1 litre nin dahi yükü oluyor. Bu kadar uzun yolla ilgili bi öneriniz varmı

• Tabiki hocam yolculuğa çıkmadan önce bakım fotoğrafları dahil tüm fotoğraf ve videoları atarım

• Karadeniz turuna CRV olmadan gitmezseniz olmaz
    Far olarak da Osram Night Breaker Ultimate ve şu dan Philips Xtreme %130 kullanan biri olarak ikiside denk ölçüde. Hangisi daha uygunsa onu alın derim. İkiside çok güzel aydınlatıyor.ar
  • Exitus112 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 1 kaç ay içinde ampul işini halledeciğim inşallah Alınca direk Takmmayı düşünüyorum yola çıkmadan bi kaç gün önce takayım diyorum başka bi öneriniz varmı uzun yolla ilgili

• Elazığ'dan Rize'ye giderken hangi güzergahı kullanacaksınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Gümüşhane taraftan çıkmayı düşünüyoruz hocam tavsiye ettiğiniz başka güzergah varmı
    Düzenleme: Pardon hocam Erzurum taraftan Baştan gümüşhane diye konuşmuştuk ama sonradan karar değiştirdik şimdi aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 28 Aralık 2016; 2:18:46 >
  • mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    Ben extreme vision kullanıyorum,eskiler osram bilux du.
    Eskisine göre gayet iyi ancak aralarında 15-20 lira gibi bir fark var.Ben 45 e almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn2355 -- 28 Aralık 2016; 8:11:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.