Şimdi Ara

Gectimi Bor'un pazari simdi..??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar zamaninda isler iyiydi, paramiz da coktu ve o degirmenin suyu oylece akacak sanardik. Neticesinde okulmus diplomaymis pek umrumuzda olmadigindan dogru duzgun okumadim. Bir ticaret meslek lisesi pesine Bilgi universitesi MYO onunda pesine lisans tamamlama Anadolu unv. derken isler iyice bozuldu sonunda iflas vs bi baktim 1700 tl maasla it gibi calisiyorum ve benim ustum olan kimse benden ustun degil ama is dunyasinda basari demek diploma demekmis bunu da gormus olduk. Ornegin acik ogretim isletme mezunu satis temsilcisi 1700 tl maas Bogazici universitesi isletme mezunu satis muduru 6000 tl maas. Biz bu avantaji yillar once kaybettik farkindayim da bu saatten sonra yapabileceklerim varmi acaba kendimi gelistirme ya da kendimi bi yerlere getirmek adina. Calisarak bi yere gelmek zor cunku isini iyi yaparsan adam seni yukseltipde kaybetmek istemez it gibi saldirmaya devam ettirir. Neyse uzatmak gereksiz siz konuyu anladiniz. Bu saatte sabrla okuyup fikir verenlere tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaş kaç? kaç yıldır o iştesin?
  • Yas 27. İsletmemiz gecen sene agustosta kapandi ve bu ise aralik ayinda girdim sekiz aydir calisiyorum.

• Senin durumunda olan çok kişi var bu ülkede. Ama olsun şükret daha kötüsü de var. İnsallah yükselirsin kardeşim, azim lazım
  • Ne tur isle ugrasiyordunuz isinizi neden kapattiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.