Şimdi Ara

Geçte Olsa Kitap Okuma Alışkanlığım Oldu :) Öneriler Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım. Bu zamana kadar dürüst olmak gerekirse 10 kitap belki okumuşumdur. Çünkü cocukluğumdan beri sıkılgan bir yapım vardı. Kitaplarda bana hep sıkıcı gelirdi. Ama bu sene ygs ye yeniden hazırlanmak zorunda kaldığım için bu vesileyle kitap okuma hastası oldum.

Türkçede 30 neti geçemeyen birisiydim. Okul bittikten sonra muhabbeti kesmediğim Sevdiğim bir öğretmenim bana bol bol kitap okumamı tavsiye etti. Bende kitap okumaktan nefret eden biri olduğumu söyledim. Ve bana 2 gün sonra Erebos adı kitabı hediye etti. Belki okuyanınız vardır. Kitap hoşuma gitti ve 3 günde bitirdim. Ondan sonra evde bulduğum 1-2 küçük roman okudum ve kitap okumak artık bana alışkanlık haline gelmişti. Ablamın küçük bir koleksiyonu vardı 30 kitap var. Hepside güzel kitaplardı. 15 tanesini bitirdim. Ve sonra simon beckettin dr david hunter serisini neredeyse 2 haftada bitirdim.

Şimdi sizden okurken sürekli okuyasım gelecek elimden düşürmeyeceğim kitapları önermenizi istiyorum. Gerilim türü kitaplar en sevdiğim tür. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Bu arada pişmanım keşke daha erken yaşlarda kitap okumaya başlayasaydım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplumcu yazarları okumalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Göz

Toplumcu yazarları okumalısın.

Biraz örnek verirmisiniz hocam? Her türde kitap olurum yeter kitap beni içine alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tess Gerritsen - Cerrah Serisi
  • kardeşim haruki murakami 1Q84 oku tavsiye ederim.http://www.dr.com.tr/kitap/1q84/haruki-murakami/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000429603
    inanki bana teşekkür edeceksin tavsiye için o kadar güzel bir kitap.kalınlığına aldanma çabuk bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

kardeşim haruki murakami 1Q84 oku tavsiye ederim.http://www.dr.com.tr/kitap/1q84/haruki-murakami/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000429603
    inanki bana teşekkür edeceksin tavsiye için o kadar güzel bir kitap.kalınlığına aldanma çabuk bitiyor.

Çok doğru bır tavsıye katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dan Brown'un bütün kitaplar
    John Verdon'un bütün kitapları
    Grange'nin Kitapları(forumda şiddetli tavsiye ettiler)
    Tess Geristen okumadım ama adını polisiye kitap tavsiyelerinde çok görüyorum

tabi polisiye seviyorsan..
  • Harlan Coben, John Verndon, John Katzenbach ve Paul Cleave kitaplarını da seveceğini tahmin ediyorum.
    Üst düzey polisiye, zeka dolu kurgu istersen Jeffrey Deaver okumalısın.
    Dean R. Koontz da korku-gerilim ustalarındandır. Korku dediğime bakma sağlam gerer kitapları. Çok kitabı var konularına bak beğendiğini seç, pişman etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.