Şimdi Ara

Geçmişte yaşanan ilişkiler önemlimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllar önce eşinden ayrılmış biriyim.kısa süren bir evliliğim oldu.buna rağmen ne zaman bir bayanla tanışsam problem oluyor.ilk başta bunu söyleyince tanışmak istemiyorlar.sonradan söyleyincede neden sakladın diyip bitiriyorlar.genelde kurulan cümlüler kendin gibi birisini bul,ilk heyecanın ben olmayacağım.kötü birisin çünkü kısa sürede boşanmışsın falan filan napacağım şaşkınım neden bu kadar problem oluyor benim dururumda olan bir arkadaş varmıdır acaba??

• İllaki vardır. Sabırlı olmalısın.
  • erkekler açısından çok önemli değildir aslında ama kızlar daha çok problem yaparlar.Benden öncekiyle neden ayrıldın ne yaptınız öpüştünüz mü bunun gibi soruları daha çok sorarlar.Ama kalıcı bir ilişki arıyorsanız bile bence bazı sırlarınız olmalı yani önceki ilişkinizdeki bazı şeyleri söylememeli bazı şeyleri farklı söylemeli ama genel olarak doğruları söylemeli
  • Sende evlenmiş boşanmış birini bul. Hiç evlenmemiş kızlarda şansın düşük. Ya da iyice kızı kendine bağla ondan sonra söyle.
  • kendime bağlama diye bir olay kalmamış bu dünyada kızlar çabuk vazgeçiyor.resmen damga yedim.benim bu dururumum ilişkinin bir anda bitmesine yol açıyor kimsenin inancı kalmamış boşanmış biriside iyi olabilir diye mantık yürütmüyorlar önyargıları sen kötüsün bitti :(
  • Sirketler ise alirken cv isiyor
    Iliskinin cv side gecmisin

He bu demek degilki bosanmis biri soyutlansin ama turk kizlari sicak bakmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 18 Haziran 2012; 14:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence anlayışla karşılayabilecek daha olgun birini bulmalısın, demekki şuana kadar ki tanıştığın bayanlar yeterince olgun değillerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kadinnlarrrr bi yatakta birde mutfakta ise yararlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

yıllar önce eşinden ayrılmış biriyim.kısa süren bir evliliğim oldu.buna rağmen ne zaman bir bayanla tanışsam problem oluyor.ilk başta bunu söyleyince tanışmak istemiyorlar.sonradan söyleyincede neden sakladın diyip bitiriyorlar.genelde kurulan cümlüler kendin gibi birisini bul,ilk heyecanın ben olmayacağım.kötü birisin çünkü kısa sürede boşanmışsın falan filan napacağım şaşkınım neden bu kadar problem oluyor benim dururumda olan bir arkadaş varmıdır acaba??

bu boşanmanın suçlusu sensindir kesinlikle.genelde sebep hep erkektir.nede olsa yenisi bulurum düşüncesi vardır..ama hayat hiç öyle değildir..ne olursa olsun bi erkek hiç bir zaman bir kadını anlayamaz.o aşk der sen cinsellik anlarsın.bu mesele yani..
  • Evlenip bosanan erkeklerin hic evlenmemis bayanlar karsisinda sansli olmasinin tek sebebi paradir. Eger zenginsen evlenmemis kizlar seni kabul eder. Yok eger zengin degilsen kendin gibi evlenip ayrilmis birisini bulmalisin. Benim gordugum budur. İstisnalar kaideyi bozmaz

• ben öğretmenim bunu söyleyen bayanda öğretmen.zengin insanlarda degiliz sıradan bir kişiyim yani.toplumun deger yargıları çok farklı.bir bayan sırf etrafındakilerin baskısından ötürü bile boşanmış kişilere sıcak bakmıyor.sen bekarsın yahu ne diye böyle bir adamla evlenmeyi kabul edeceksin?? gibi sözler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.