Bazen geceleri aklıma geliyor ve acı çekiyorum.Çok kötü değil ama bilmediğim nedenlerden ötürü acı veriyor bana.
6.sınıftaydım.Doğum günümden hemen sonra ki bir gündü.Hediyeler açısından kazançlı bir yıldı benim için.Önüme yığılırken paketler,tahminlerde bulunuyordum hediyelerin ne olduğu hakkında.Bir çok kişi hediye almıştı.Çok sevinçliydim o gün.Ama en iyi arkadaşım almamıştı hediye.Oysa ben ona çok güzel bir hediye armağan etmiştim.Ama pek üzülmedim çünkü herkesin durumu olmayabilir diye düşündüm.Zaten gelen hediyeler beni çok etkilemişti.Hediyeleri birer birer açtım.Aman Allahım! O yıl arzuladığım tüm şeyler hediye olarak gelmişti bana.Her birine çok ama çok teşekkür ettim.Zil çaldı ve ders başladı.Sessiz bir dersten sonra 20 dakikalık tenefüse girdik.Hediyelerimle hayal kurarken en iyi arkadaşım -yanyana oturuyorduk- çizgili defter kağıdı dikdörtgen şekline getirmiş,üstüne adımı yazmış,"Bu da benim hediyem" demişti.Bense dalga geçtiğini düşünmüştüm."Saçmala ya" diyerek o dikdörtgen kağıda elimin tersi ile vurmuştum.Dikdörtgen kağıt yere düştüğünde içinden bir sürü uç fırladı.O an dondum ve çok kötü oldum.Hayatım boyunca bu lanet anıdan kurtulamayacağımı anlamıştım.Canım arkadaşım bana kendi elleriyle hediye yapmaya kalkmış ve yapmıştı.Bana armağan ediyorken ben her şeyi mahvetmiştim.Kendince ve masumca bir hediye.Aynı anda yere eğildik.Uçları birer birer topladık.Ne diyeceğimi bilmiyordum.Sonra gözlerine baktım ve gün boyu defalarca özür dilerim.Arkadaşımla görüşmeyeli çok uzun zaman oldu.Bu olay onun aklına geliyor mudur bilmem ama benim aklımdan sonsuza dek çıkmayacağı garanti.
abi gözüm doldu ya
Kötüymüşte herkezin durumunu bilemiyorsun nedense hep kötü anılar kalır akılda :/
Hoşlandığım kızı düğün sarayında yıldız tilbe dansı yaparken gördüğümde dünyam başıma yıkılmıştı
quote:
Orjinalden alıntı: Ata Kan
Hoşlandığım kızı düğün sarayında yıldız tilbe dansı yaparken gördüğümde dünyam başıma yıkılmıştı
Oh be banı yemişsin 1 hafta rahatız artık
quote:
Orjinalden alıntı: drgladius
quote:
Oh be banı yemişsin 1 hafta rahatız artık
quote:
Orjinalden alıntı: drgladius
quote:
okurken benim içim bir kötü oldu ve arkadaşımla mesajlaşıyordum telimi düşürdüm ve bozdum teli düşünmüyorum ama arkadaşlarıma kötü şeyler yaptığım aklıma geldi ve içim kötü oldu
tamam şimdi sütünü iç uyu
millet nelerle uğraşıyo senin en büyük acın bu olsun!
Çok üzücü bir olay okurken içim bi acayip oldu ne yaparsın bilmiyorum ama bununla yaşanmaz en iyisi bu yanlışı bir şekilde telafi et yoksa senin peşini bırakmaz
Uç olayını anlamadım?
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
Uç olayını anlamadım?
Kendi uçlarını defter kağıdına sarıp hediye yapmış kendince.Ama ben onun bir hediye olduğunu anlamayacak kadar aptallık ettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme