İstatistikler bunlar. Sadece 2011 senesinde yerleştirme sonucu cuma açıklanırken diğer sonuçlar perşembe açıklanmış. O biraz işi bozmuş gibi. Ancak Ösym bu algoritma ile giderse sonuçların 22 Temmuz Pazartesi günü açıklanması lazım. Çünkü öbür pazartesi ayın 29'u ve o tarihte Kyk başvuruları başlıyor. O tarihten önce mutlaka açıklanması lazım. Benim tahminimce şu an yerleştirilmiş olmamız lazım ancak kontrol yapıyorlardır. 2 gün daha kontrol etseler artık daha fazla uzayacağını sanmıyorum.
bu ayın son haftasında
Diyebileceğim en geç tarih ayın 26'sıdır. Çünkü 29'unda pazartesi Kyk başvuruları başlıyor. Ondan önce açıklanır. 27-28 de haftasonu olduğuna göre en geç ayın 26'sında açıklanması lazım.
kyk başvurularından 1 yada 2 gün önce açıklanır hep. bu seneki kyk başvuruları 29 Temmuz 2013 tarihinde başlayacak(mış).
pazartesi öğlen açıklanır
Ben bugün dahi açıklanabileceğini düşünüyordum. Özellikle site çöktüğünde umutlanmıştım sonuçlar geliyor diye. Dediğim gibi oradaki bilgisayarlarla bu iş bir gün dahi almaz. 2-3 gün de kontrol etseler artık daha fazla nereye kadar uzayabilir bu iş. Kağıt okuma gibi fiziksel temas gerektiren işler de yok. Her şey bilgisayar ortamında. Tüm umutlarımı pazartesiye bağladım artık. İstatistikleri de arkama aldım.