Şimdi Ara

'Gecikmeli Yazma Başarısız' Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows Xp Service Pack 3 kullanıcısıyım.

Ve sürekli olarak "Gecikmeli Yazma Başarısız" Uyarısı alıyorum.

İnternette araştırdım ancak genelde arkadaşlar harici disklerinde böyle bir sorunla karşılaşmışlar. Ben sabit disk kullanıyorum ve bilgisayarda şu anda chrome dışında hiç bir şey yüklü değil.

Bu sorun fena halde sıkıntıya sokuyor bilgisayar takılıyor hata veriyor vs vs vs.

Bu olayın kalıcı bir çözümü var mıdır?

İş yerinde olduğum için değiştirme şansım yok bu makine ile yetinmek zorundayım ne yazık ki. Yardım edersiniz çok sevinirim.

• Sorunu tam olarak resimleyip atarsan yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

Sorunu tam olarak resimleyip atarsan yardımcı olabilirim.

'Gecikmeli Yazma Başarısız' Uyarısı

Gibi bir hata alıyorum.
  • Örnek veriyorum dosyayı flash bellekten bilgisayara kopyalama esnasında kopyalayacağınız dosyanın TAMAMI bilgisayara kopyalanmadan flash belleği çıkartırsanız bu hatayı alırsınız . ( kopyalanacak dosya bilgisayarda atılmış olarak gözükse de 10-15 saniye geçmeden flash belleği çıkarmayın )
  • quote:

Orijinalden alıntı: erydogan

Örnek veriyorum dosyayı flash bellekten bilgisayara kopyalama esnasında kopyalayacağınız dosyanın TAMAMI bilgisayara kopyalanmadan flash belleği çıkartırsanız bu hatayı alırsınız . ( kopyalanacak dosya bilgisayarda atılmış olarak gözükse de 10-15 saniye geçmeden flash belleği çıkarmayın )

Yalnız ben bu hatayı sabit diskim için görüyorum.(F sembolüne aldanmayın.)

Esas sorun da bunu sabit diskte görmem zaten.

Bu hata sadece kopyalama işlemlerinde değil her zaman olabiliyor.
  • Flash belleği yalnızca bir örnek amaçlı verdim . diskin üzerine yoğunlaş o zaman bir sorun var mı yok mu kontrol et , bilgisayarı kim nasıl kurmuş sağlammı değil mi bunu bilmek lazım . bir de Gibi bir hata alıyorum diyosun , sadece chrome yüklüyse altta ki resim senin bilgisayarından çekilmiş bir resim değil . Kendi Bilgisayarından çek resmini bakalım burdan
  • quote:

Flash belleği yalnızca bir örnek amaçlı verdim . diskin üzerine yoğunlaş o zaman bir sorun var mı yok mu kontrol et , bilgisayarı kim nasıl kurmuş sağlammı değil mi bunu bilmek lazım . bir de Gibi bir hata alıyorum diyosun , sadece chrome yüklüyse altta ki resim senin bilgisayarından çekilmiş bir resim değil . Kendi Bilgisayarından çek resmini bakalım burdan

Resimdekiyle aynı sadece veri yolu farklı. Yani F demiyor C diyor. Hata aynı hata cümlesi cümlesine. Resme takılmayın yani

2-3 defa format attım cihaza şu anda bir şey yüklü değil chrome dışında.

Sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı çözemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gibi değil hatanın AYNISI diye cümleye başlarsan anlarız biz de . 2-3 defa format atmıssın yazılımsal sorun olmadığını bilgisayarın kendisi dile gelip mi söylemesi lazım daha neyi bekliyorsun ? Yeni Hdd tak , kurulumunu yap ya da şu anki yeni kurulmuş haliyle sağlam çalışan diske ghostla . Sorun kalcağını düşünmüyorum.
  • quote:

Gibi değil hatanın AYNISI diye cümleye başlarsan anlarız biz de . 2-3 defa format atmıssın yazılımsal sorun olmadığını bilgisayarın kendisi dile gelip mi söylemesi lazım daha neyi bekliyorsun ? Yeni Hdd tak , kurulumunu yap ya da şu anki yeni kurulmuş haliyle sağlam çalışan diske ghostla . Sorun kalcağını düşünmüyorum.

HDD almaktan başka çare yok diyorsunuz yani ?
  • veren hata Kopyalama ile ilgili - kopyalama Hard diskle ilgili başka bişey olması çok zor ihtimal hatta ihtimal vermem yani . hard diskin de bi zararı yok alsanda hard diskten değilse bile çöpe atacağın ya da paranın ziyan olabileceği bir şey değil . Eğer elinde varsa kullanılmayan onu dene , yoksa alcaksın yeni bir tane
  • winxp sp2 kurmayi denediniz mi hic?
  • bu yontemi denediniz mi?peki

http://support.microsoft.com/kb/330174/tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.