Şimdi Ara

Geçen ramazan nasıl geçti, bu ramazan nasıl geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En azından geçen sene, üniversite sınavından sonra, deli gibi silkroad oynuyordum. Ortam falanda çok iyidi o zaman oyunda. Sonra Alt+tab ile facebook, müzik, forum ve vazgeçilmez olan doktorlar dizisini izleyerek falan sahura kadar takılıyordum. Sahurda bizimkileri kaldırıyordum, yemeğimizi yedikten sonra gidip sigaramı içiyodum dişimi fırçalıyodum sonra bilgisayar başında sabah olana kadar takılıyodum. Sonra bi yatıyodum akşam 5-6 ya kadar 1-2 saat sonra orucu açıyoduk. Gerçi herkes böyledir bi ben değilimdir. Ama ne biliyim lan zevkliydi be. Hele o online oyun ortamı çok zevkliydi, ama şimdi bakıyorumda oynıycak güzel bir oyun yok. Knight, silkroad oynadım uzun süre gerçekten bu 2 oyun bozulmadan önce iyi oyundu, gırgır şamata ortam eksik olmuyodu ama şuan bitti ikiside. Leauge of Legends'de 27 oldum şuan ama oda sarmıyo ya, sürekli maç at dur, ticaret yok bişey yok. Hep aynı haritalarda savaşıyosun. Wow çok hoşuma gidiyor, hiç oynamadım ama duyumlarıma göre öyle efsane bi oyun artık ama ona başlarsam hayatım kayabilir, ama bellide olmaz başlayabilirimde araştırmak lazım ' 3423846283746 ' adet paket var anasını satıyım hangisi ne, ne değil bilmiyoki insan, çok karışık geliyo.

Neyse bu ramazan çok kötü geçiyo, oruç tutamıyorum çünkü evde tekim ne sahura kaldıran var ne iftar sofrası hazırlayan var, tatilede gitmiycem kafamda 1-2 plan var onları gerçekleştirmek için para lazım, çok ağır bir işte çalışıyorum mecburen. Pisliğin batağın içinde, ağır sanayi. İşte maaşı 1.250+mesai olduğu için çalışıyoruz mecburen, kafamda net bir rakam var onu biriktirmem icin 1 eylüle kadar çalışmam gerek. Ailem 1 aydır yok, tek yaşıyorum, ağustosun 10'u gibi dönecekler tekrar. Ne bileyim be çok sıkıcı geçiyo günlerim, evde yalnızım c.tesi'leri içiyorum ama artık ramazan o işte bitti. Oyun desen yok, yemek yapan desen yok. Yazayım dedim sıkıntıdan. Bu arada oyun önerilerinizide bekliyorum.

• Nerde o eski ramazanlar...
  • + 978915234645
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.