Şimdi Ara

Geçen Bakkalda Alışveriş Yaparken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bakkaldan alışveriş yaparken kardeşim max duo istedi bende kendime ona ve anneme aldım eve gittik kardeşim Cartoon izlerken reklamlar çıktı orada max duo harflerini birleştir bedava kazanı görmüş benimde umurumda değil Abi işte bu bedavaymış falan diyor. He tamam git al bedavanı dedim gitmedi bana dedi abi sen git al diye hizmetçinmiyim ben senin dedim bu evde yaşı küçük olan sensin eskiden'de ben giderdim küçüğüm diye işte kardeşime dedim git al yoksa ağzına yüzüne patlatırım gidip anneme şikayet etti annem gelip kardeşinin istediğini neden yapmıyorsun falan filan dedi kızdım kapıyı çekip çubuğu'da alıp çıktım bir hışınla gittim dükkana halit abi ya herhalde max duo'nun kampanyası var dedim o da sırıtarak evet dedi şu çubukları vereyim alayım'mı dedim git al dedi ben yanlışlıkla max classic aldım adam bağırdı max classic neden alıyorsun duo alacaksın diye tabi bende yerin dibine girdim yaş 23 birde çok fena utandım o arada 2 tane kız geldi gelmez olaydılar gittim halit abinin yanına aldım abi dedim kızlar sırıtmaya başladı biri fısıldıyarak diyorki yaşı kaç aldığı şeye bak birde çubuk getirmiş diyor ben 2.kez yerin dibine girdim eve dönündüm maxı kardeşimin yüzüne fırlattım al dedim aç al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 12 Mayıs 2014; 22:54:46 >

• Kusura bakma ama güldüm.
  • Aklımda ki tek soru en son ne zaman duş aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.TSC

Aklımda ki tek soru en son ne zaman duş aldın ?

2 gün önce hocam inanın benim yerimde olmak istemezdiniz
  • Kahkaha attım ahahhaha kötü olmuş kardeş. Kızları bul ve önlerinde magnum ye.
  • C

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.TSC

Aklımda ki tek soru en son ne zaman duş aldın ?

2 gün önce hocam inanın benim yerimde olmak istemezdiniz

valla aga bende 91liyim benimde kardeşim var 10 yaşındamı 11 yaşındamı ne onuda bilmiyorum anasını satim arada bizdede böyle bakkal muhabbeti olur allahtan çıkarıp 10 lira veriyorum zibidiye gidiyor hatta canı sıkıldığında fiyatı arttırmassam gitmeyeceğini söylüyor bende keserim valla paranı deyince seni görürsün deyip çıkıyor ama bi b.k göremedik şu zamana kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha 2 gün önce okuduk forumda

csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

daha 2 gün önce okuduk forumda

csb

csb nedir bilmiyorum ama bu akşam yaşandı gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

daha 2 gün önce okuduk forumda

csb

csb nedir bilmiyorum ama bu akşam yaşandı gerçek

http://forum.donanimhaber.com/m_91725391/f_//tm.htm#91725391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 13 Mayıs 2014; 1:41:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.