Şimdi Ara

Geceleri gözlerim bulaniklaşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uykum yok mesela suan ama odaklanmada zorluk yasiyorum miyopum ama geceleri gozluk takmama ragmen bulanik goruyorum sizdede oluyormu sanki forograf makinesi gibi gece isik almiyo herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophie Dee -- 30 Ağustos 2015; 0:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan var nedense anlamıyorum uykudan olabilir belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Şuan var nedense anlamıyorum uykudan olabilir belki

Uykumda yok ama tum gun pc basindayim gözlerim yoruluyodur diye dusunuyorum ben gece görüs kalitem dusuyor resmen megapixel düsuyor

• Bol havuç ye. Geceleri derken gece saatlerine özel bir şey mi yoksa karanlıkta mı bulanıklaşıyor. Doktora gitmende de fayda var.
  • Gece körlüğü var sanırım. Internetten araştırıp vitamin alımına dikkat etmen gerekiyor. Kalıtsalda olabilir sonradan da başlamış olabilir. Vitamin alımına dikkat edersen kısa sürede düzeleceğini düşünüyorum. Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 5chizo

Bol havuç ye. Geceleri derken gece saatlerine özel bir şey mi yoksa karanlıkta mı bulanıklaşıyor. Doktora gitmende de fayda var.

Gece saatleri hocam karanlikta degil uykudan dicemm uykuda yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://multiyasam.com/gece-korlugu-belirtileri-ve-tedavisi/

Yarindan itibaren havuç depoluyorum

Göz kurulugu demis goźumun surekli yaşarmasinin sebebi bu mudur acaba gozlerimi kapayinca sogukmus gibi hissediyorum

• Sophie Dee kullanıcısına yanıt
    Eğer birkaç belirtiyi kendi üzerinde görüyorsan doktora git sadece havuçla olacak şey değil bu.
  • Aynen knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer birkaç belirtiyi kendi üzerinde görüyorsan doktora git sadece havuçla olacak şey değil bu.

Gidicez o zaman en cok korktugum seylerden biride gözďür yaaa pf şimdi gozüme garip garip ilaçlar mi surecek parmakmi atacak ugras dur

• Sophie Dee kullanıcısına yanıt
    (: fetişist misin la ne parmağı parmak falan yok. basit muayene ölmezsin korkma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.