Şimdi Ara

Gecekuşu tarifesi Kota Problemi AKK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Enable- Disable mı yapmayı unuttunuz? Ben de kullanıyorum iyi oluyor. Bu arada bende de kota olayı düzelmiş sanırım. Gece yansımıyor artık. Ama 2 gecede 50 GB yansıttı adiler. Hala çözmelerini bekliyorum. 10 gün çözüm süresi diyor. Bazen bu superonline tam bir sinir harbi. Şu zamana kadar 5 aydır gül gibi gidiyordu sistem nazar değdi.
  • 80 GB'a ulaştım artık silsinler 30GB fazla var böyle gidersem 2-3 güne 3mbps ye başlarım.
    Silinen oldu mu hiç?
  • Beni geçen gün aradılar problem çözüldü dediler. Gece artık yansımayacak bi aksilik oldu falan dediler. E dedim yansıyan 50 GB nolacak dedim! Bilgilerinizi incelediğimizde zaten siz şimdiye kadar hiç kotanızı aşmamışsınız, heralde yine aşmazsınız dediler. Yahu aşıp aşmamam sizi ilgilendirmez bu kotayı ne yapacağız deyip ısrar ettim. Bunun üzerine ilgili birime aktaracağız baksınlar falan dedi. Neyse bugün tekrar aradılar bi iş başarmışlar gibi hallettik efendim dediler. Kotamı kontrol ettim hala duruyor dedim. Yok biz onu düşürdük diye ısrar etti. Belki akşam güncellemede yansır dedim kontrol edeceğim dedim. Bakalım bu gece göreceğiz ne olduğunu. Yoksa yine uğraşmaya devam!
  • Hızı 3mbit e düşen oldu mu arkadaşlar? Bize gereken düzeltmeler yapılıcak ve gerekirse bu ay adil kullanım sayılmıcak dendi , ama düzeltmeleri göremedim malesef. Fazladan 25+ gb ekstra var. Detaylı kullanım bilgisi karman çorman.

    Aynı durumu yaşayanlar ne yaptılar , hızda düşme var mı vs paylaşırlarsa sevinirim.

    Yada aynı durumu yaşayıp "Detaylı kullanım bilgisi" eskisi gibi saatlik dilimler olarak tekrardan normale dönenler var mı?
  • Benim hızım düşürüldü. Hatta suçu da bana attılar, normal kullanımlarınız yansımıştır diyip geçiştirdiler. Hala daha gece kullanımlarım online işlem merkezinde gözüküyor, düzelen birşey yok bende maalesef.
  • virsung kullanıcısına yanıt
    Saol Virsung. Umarım bu durum sonraki aylarda tekrarlanmaz, eğer böyle kalırsa gece kuşu aboneleri için durum kötü. Bu yaptıkları bir sistem hatası mı yoksa art niyet mi artık emin değilim

    Detaylı kullanım bilgisi sizde eski haline döndü mü? Normal saatlik dilimler halinde mi şimdi? yoksa hala karışık mı?

    Dün 11:45 te modemi kapattım, 01:30 da açtım ve 10gb indirme yaptım , bitince de modemi tamamen kapattım, Bugün 20 dk önce açtım ve pek bir indirme yapmıcam bugün test etmek için. Eğer bugünki kullanımım o civarda çıkarsa hala geceyi sayıyorlar demektir.

    edit: süperonline hizmet destek kısmını aradım ve hala bazı çalışmalar yapılıyor bu konuyla ilgili dedi arkadaş. İlerleyen saatlerde tekrar ararsanız kesin bilgi öğrenebilirsiniz dedi.....

    Telefonda "Kota bilgileri" kısmını seçince, "şu an işleminizi gerçekleştiremiyoruz" deyip , normak destek hattına yönlendiriyor.

    Madem arızadan haberdarsın, bazı kullanıcılarına ekstradan 20 30 40gb fazladan kota geldi bu arıza sorun yüzünden, neden iptal etmiyorsun bu aylık adil kullanım olayını?



    Eğer bir sonraki ayda aynı durum devam ederse, bana saatlik kullanım bilgilerimi veremezlerse , adil kullanım olayını o ay için kapatmalarını istiyeceğim, eğer bunu yapmazlarsa gerekli yerlere başvurucam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazypilot -- 21 Ağustos 2014; 19:05:45 >




  • 89'a ulaştım fazladan 30gb sağ olsun. Neyseki hatayı düzelttiler geceleri yazmıyor kotaya. Ama silmezlerse 2-3 güne geçerim 3mbps'ye.
  • crazypilot C kullanıcısına yanıt
    Detaylı kullanımları görebiliyorum, onlarda bir sorun yok. Bir gün öncesinden itibaren gösteriyor saatlik olarak ve 0-6 arası kullanımlar da sürekli dahil edilmiş.

    Bana kalırsa bu ayı bu şekilde bitirecekler, umarım ben haksız çıkarım ama eylüle kadar hızı artıracaklarını sanmıyorum. Zaten şurada on gün kaldı. Diğer aylarda dikkatli olmak gerek bundan sonra, farkında olmadan gece indirmelere devam edip kotayı aşabiliriz. Güvenim kalmadı bunlara.

    Her kullanıcıya da aynı şeyi söylemiyorlar, düşündükçe daha da sinirim bozuluyor. Size ve birkaç arkadaşa daha arızanın farkında olduklarını söylemişler, bende ise suçu bana yüklüyorlar. Neymiş, 12 saatlik sürelerde kota güncellendiğinden 0-6 arası gördüklerim aslında diğer normal saatlerde kullandıklarımmış. Derdimi anlamak istemiyorlar bir türlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virsung -- 21 Ağustos 2014; 21:15:46 >
  • Bende ise hala saatlik bildirim yok, fakat mesela ayın 17-20 si arasındaki kullanım tek satırda, ayın 13-15 arası kullanım tek satırda vs . Ama mesela 15inde saat 19:00-19.12 arasında 10 tane satır var... Yani tam komedi

    gece 00:00 - 06:00 olayını test edicem bugun yarın. Bugün neredeyse hic kullanmadım interneti, olsa olsa 150-200mb tır. Modem 15 öncesinden kapattım dün ve bugünde aynen yapıcam, 30dk da bekleticem. Bakalım ne vericek sonuç olarak kullanım bilgisi gelince.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazypilot -- 21 Ağustos 2014; 23:19:00 >
  • Bu tür problemler için keşke bildirim atmak yerine aramayi tercih etseniz. Örneğin gece 00:00 dan sonra download yapın ve o sırada müşteri hizmetlerini arayın zor bir işlem değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arkadaşlar siz hem gecekuşunu kullanıyorsunuz hem de saatlik kota bilgisi yok mu? Ayrıca hala gece yansımaya devam ediyor mu sizde? Ben de durum düzeldi. Gece saatlik kullanımlara baktığımda artık sıfır olarak geçiyor kullanımlar. Ama 3 gün gece kullandığım 50 GB kota hala duruyor. Çıkarmamışlar kullanımdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MavericKFive

    Şimdi arkadaşlar siz hem gecekuşunu kullanıyorsunuz hem de saatlik kota bilgisi yok mu? Ayrıca hala gece yansımaya devam ediyor mu sizde? Ben de durum düzeldi. Gece saatlik kullanımlara baktığımda artık sıfır olarak geçiyor kullanımlar. Ama 3 gün gece kullandığım 50 GB kota hala duruyor. Çıkarmamışlar kullanımdan.

    Bende malesef hala saatlik kullanım bilgisi yok, 2 3 gün aralıklarla toplu halde tek satırda, yada saçma sapan zaman aralıklarında mesela 15:00 - 15:30 arasında 6 7 tane satır şeklinde geliyor.

    Dün test ettim ve gece 00:30 dan sonra indirdiklerim sayılmamış kotadan. Yani gece durumu düzelmiş, fakat hala saatlik rapor alamıyorum. Ayın ilk 7 8 gününde fazladan yansıyan 20+gb hala duruyor aynen. Eminim ki 100gb dolunca hemen 3mbit e düşücek, çünki dün 80gb uyarısı geldi tel ve maile. Modemi de 10 saat kadar kapalı tutmuştum belki düzelir diye önceden, ama hala saatlik rapor yok bende.

    Ayın 3ünde ne yaptılarsa o zaman başladı bu durum. Destek hattındaki arkadaşlarıda ya konudan habersiz, ya sorunun farkındayız diyorlar, yada kotanızı düzelttik diyorlar, geçiştiriyorlar. Ama değişen hiç birşey yok.




  • bende 2 aydır devam ediyor
  • superonline bu ay resmen micti arkadaslar ciktigi gunden bu yana kullaniyorum ama bu ay rezalet
  • Tüm downloadlarımı gece 12:05 den sonra yapmama rağmen ne hikmetse Yüzde 80 lik AKK doldurmusum
    Rootera otomatik restart attırmasam allah bilir hangi zaman dilimine kadar kayda devam edecekler keyiflerine bağlı. Halen anlayaman arkadaşlar varsa şayet; Yani burda modemi hergece 00:05 de yeniden başlatarak, Superonlinenın kayıt başlangıç tarihini 00:05 olarak ben belirlemiş oluyorum.
    Buyrun Bu da gün geceki kayıtları::
    25.08.2014 00:05:32 - 25.08.2014 01:06:02 0.00 0.00
    24.08.2014 23:05:52 - 25.08.2014 00:05:03 279.03 17.44

    Bu arada daha önce de bahsettiğim Superonline destek hattına yazdığım problemi Değerli müşterimiz tarafımıza iletmiş olduğunuz şikayetiniz yanıtlanmış yalanıyla kapanmıştı bu arada problemini çözüme ulaştırılmış diyerek tekrar kapadı.. Müşteri hizmetleri çok iyi Masallah




  • Ya sabır... 0-6 arası yansıyan kota yok, ama saat dilimlerine bakın lütfen...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazypilot -- 27 Ağustos 2014; 5:30:39 >
  • 0-6 arası kota sayma sorunu düzelmiş bende, o saatlerde kullanım 0 gözüküyor.

    Bir de birşey keşfettim tesadüfen. 0-6 arası hız yükseliyor, eski haline dönüyor. SS 03:40'da alındı. Ama gündüz vakti, hatta tam olarak 06:01den itibaren yine 3mbite devam:) Saçmaladılar bu ay iyice.







  • hızım 3 mb a dusuruIdu bos bi zamanımda ttnet fiberi arastıracam
  • Benim hala saatlik bilgiler halinde gelmiyor kota kullanım bilgileri. Aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? superonline destek aradım fakat yardımcı olamıyoruz dediler.....
  • crazypilot C kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bir sorun gözükmüyor bende. Saatlik işlemişler kota bilgilerini, 0-6 arası da sayılmamış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.