Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilginin işinize yaradığına sevindim. Görüşme sonuçlarını yazarsınız

Sağlıcakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece kuşu kullanıcısı olarak şuanda bir durum gözlemledim ve hızlıcana postları araştırdığımdamda bu konunun konuşulduğunu görmedim.

Fatura kesimine yani kota sıfırlanmasına 2 gün kaldı ve bu sabah akk mi(100gb) aştım.
    Şuanda saat gece 00:10 oldu ve internet hızım halen 3mb.

Akk ay içinde aşılmış olsa bile gece saati geldiğinde hızın açılması gerekmezmi.
    Sözleşmede bu koşul için bir ibare göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba

Bilginin işinize yaradığına sevindim. Görüşme sonuçlarını yazarsınız

Sağlıcakla

Biraz geç bi cevap oldu ama idare edin hocam :)

Gerek kalmadı, Superonline şansa ertesi gün beni aradı ve 13 Ağustos'ta bitecek sözleşmem için yeni bir kampanya önerisinde bulundu. 150 GB AKK, 50 mbit internet ve tablet kampanyası galiba, ilgilenmediğimi ve tekrar Gece Kuşu Kampanyasını yenilemek istediğimi söyledim. Kabul ettiler ve sözleşme sürem dolmadan mevcut tarifemi 2 yıllık yenilediler.

Ama dediğiniz gibi fiyat bazında eş değer veya daha yüksek başka bir kampanya olması halinde sorunsuzca geçebileceğimin bilgisini verdiler. Ama şuan Gece Kuşu'ndan daha mantıklı bir kampanya göremedim :)

2 yıl daha AKK konusunda rahatım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: sacrificeson

Gece kuşu kullanıcısı olarak şuanda bir durum gözlemledim ve hızlıcana postları araştırdığımdamda bu konunun konuşulduğunu görmedim.

Fatura kesimine yani kota sıfırlanmasına 2 gün kaldı ve bu sabah akk mi(100gb) aştım.

Akk ay içinde aşılmış olsa bile gece saati geldiğinde hızın açılması gerekmezmi.

Hayır , yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bende gece kuşunu , taahhüt yaparken bu konuyu özellikle sordum müşteri hizmetlerine ; 100gb akk aşıldığı durumda 00.00 - 06.00 arası bile olsa hızınızda bir değişiklik olmayacak , akk'yi aştığınız anda hızınız bidahaki aya kadar 3 mbps kalmaya devam edicek .. kötü haber için üzgünüm :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sacrificeson

Gece kuşu kullanıcısı olarak şuanda bir durum gözlemledim ve hızlıcana postları araştırdığımdamda bu konunun konuşulduğunu görmedim.

sözleşmede var. 100gb doldurursan gece 3 mbit'e iniyor
  • arkadaslar 100 gb indirme kotamız warya birde 50 gb upload kotamız varmış ( gece 00-00-06:00 arası hariç )
  • Superonline kota ile ilgili sorun yasayan varmi, bu ay indirimlerin hesabinda yanlislik var gibi bende, 2 gundur birsey indirmedigim halde sistemde 130gb dl gozukuyor

• Merhabalar,

Bugün itibariyle gece kuşu kampanyasına katıldı. Tecrübeli arkadaşların tarifeyle ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşmasını rica ederim.

Bir de şöyle sorularım var.
    Download ve uploadlarımızı 12'den önce başlatsak ve 06'dan sonra da devam ettirsek bir 12-06 arası kota düşümü olmuyor mu?
    İllaki 12-06 aralığında başlayıp sonlandırmamız mı lazım?
    Download başlangıcı ve sonunda modeme reset atmak gerekli midir?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrea

Merhabalar,

Bugün itibariyle gece kuşu kampanyasına katıldı. Tecrübeli arkadaşların tarifeyle ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşmasını rica ederim.

Bir de şöyle sorularım var.
    Download ve uploadlarımızı 12'den önce başlatsak ve 06'dan sonra da devam ettirsek bir 12-06 arası kota düşümü olmuyor mu?
    İllaki 12-06 aralığında başlayıp sonlandırmamız mı lazım?
    Download başlangıcı ve sonunda modeme reset atmak gerekli midir?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öncelikle hayirli olsun, şuan en mantıklı ve uygun tarifeye gecmişsiniz. Daha iyisi yok sanirim :)

Ben 2 yildir kullaniyorum, bi 2 yil daha yeniledim.

Downloadlar 12-6 arasında olması gerekiyor. 12'den önce başlayan downloadlar 12-6 arasında düşüm oluyor mu tam emin değilim ama aklımda kalan 12'den önce başlayan yüklemeler bitene kadar kotaya yansıyor sanırım. Yani atıyorum 10 gb'lık bir dosyayı 12'den önce başlattınız diyelim, 1-2 gb'ını yukledi ve tam o sırada saat 12'yi geçti ama kalan 8 gb'ı da akk'den sayabilir. Nedense aklımda öyle kalmış, siz yine de bi müşteri hizmetlerini arayın sorun belki benim bi yanlışım vardır. Çünkü aynı mantıkla bakacak olursak; 06'dan önceki yüklemelerinizin de 06'yı geçtikten sonra saymaması gerekir.

Bu arada herhangi bir modem reset işlemine falan gerek yok, sadece 12'yi 5 geçe başlayın yüklemelere garanti olsun :)

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Evet daha mantıklı bir tarife ben de bulamadım. Download yapanlar için kotasız 6 saat nimettendir :)

Ya bir takım denemelerle kendim bulacağım ya da MH. Ama onlara da pek güvenmem TTnet sendromu :)

Benim downloader 1 saat aralıklarıyla işlem yapıyor maalesef. 12:10'da başla diyemiyorum. Sanıyorum bunu yapabileceğim yeni bir tane torrent bulmam lazım :/
  • 12.00 - 06.00 saatleri arasında yaptığımız download ve upload miktarlarını görebileceğimiz bir yer var mı acaba?
  • hocam online ıslemlerden kota ayrıntlılı kullanım dıye bı yer var ordan tarıh ve saatlerı secın ındırın excele dokun bakın .
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Oradan baktığım zaman 12-06 arasındaki kota hareketleri sıfır olarak görünüyor. Ana kotaya yansımasa da orada yazsaydı bari. Ya da gerçekten ben bulamıyorum.
  • o saatler arasında kotaya yansımıo hocam hıc bır sekılde her zaman 0 kb 0 mb gozukuyor zaten . sonucta o saatler dısında toplayın ve sızın kullanılan kotanız ıle karsılastırın
  • Başvurduk bakalım. 24mbs 50gb li tarifeden sonra ilaç gibi gelecek. Zaten interneti %90 geceleri kullandığım için sınırsız akk demek benim için :)
  • Arkadaşlar selam,

Taahhütüm bitiyor bu ay sonu.

Gece Kuşu(özellikleri malum) ve Yaza Merhaba (25 mbs-75gb AKK-24 ay: 59 tl) arasında kaldım. Gönlüm Gece Kuşundan yana :) Ama aklıma takılan bu kampanyada 59 TL herşey dahil fiyat mıdır, yoksa 59 TL + 5 TL Alo Ücreti ile 64 TL'ye mi geliyor? Öyleyse 2.yılda da 74 TL demektir. Teşekkürler.
  • Post-it P kullanıcısına yanıt
    Telefon aboneliği şart değil. Yani sadece 59 lira ödeyebilirsiniz benim gibi.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu pakete geçiyorum o zaman.
  • YAKLASIK 4 aydır kullanıyorum gecelerı cok memnunummm yaaww sankı taksıye bınıomus taksımetre yazmıomus gıbı
  • Gece kuşuna yeni geçtim... 00:00 - 06:00 arası dowload yapmama rağmen AKK kotasından sayılmış..

100 GB internetim 5 günde doldu.. 2 gündür MH derdimi anlatmaya çalışıyorum..

Başına böyle bir olay gelen var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.