set dogru diyor bende tam bunlari yazacaktim onu sayesinde kurtuldum benim basimada benzer bir olay geldi ama benim durum tam cikmazdi
adam aniden durdu,ben duramadim tabi arkadan gum,peki ben niye duramadim cunku adamim stoplar yanmiyordu(takip mesafim iyi, hizim normaldi arac kapali kasa kamyonet oldugu icin anlayamadim),ben vurunca ne oldu? adamin stoplar kirildi... e simdi kime anlaticaz bunu....
Böyle çok uyanik var bunlarin hepsi sopalik
Madem polis çağırdı, bi de zabıt tutsturaydınız, orda anlaşılmaz mıydı o hasarı sizin vermediğiniz?
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Öncelikle geçmiş olsun ve sana bir şey olmasın diyorum. Duyğularını tamamıyla anlıyorum olğunluk göstermişsin bak kardeşim o adam olayı fırsat bilip bu durumdan faydalanmış sakın şunu aklından çıkarma mutlaka bunu bedelini bir şekil ödeyecektir . Onun başına öyle bir kaza gelir ki bırak tamponu canını bile kurtaramaz . Yazıklar olsun ki üç liraya tenezül etmeyi kendinde görmüş düşün ne kadar karakter sahibi olduğunu . Cana geleceğine mala gelsin...
dostum bizleride haberdar et, gazan mübarek ola...
quote:
Orjinalden alıntı: W-O-L-F
Arkadaşalr sigorta şirketine mail yazmıştım olay ile ilgili cevap geldi kaza ya karşısan araçların plaka bilgilerini istemekteler bende birazdan yazıp göndericem gerekli incelemeyi başlatacaklarını söylediler herkese teşekkürler.
çok geçmiş olsun okurken bile sinirlendim işte böyle insanlar için bagajda beyzbol sopası taşımak lazım
Dostum geçmiş olsun.Valla böyle insanlar çok var ,böyle durumda insan ne yapcağınıda şaşırıyor bunlar yüzünden
GEÇMİŞ OLSUN ARKADASIM ÜZÜLDÜM MALESEF İNSANLIKTAN ANLAMAYAN ADAM COK Bİ PLAKA İCİN DEVLETİN MEMURUNU MESGUL ETTİĞİNEMİ YANARSIN SİNİR OLDUGUNAMI ORDAN EKSTRADAN YEDİĞİN CEZAYAMI ALLAH SABIR VERSİN BİZLERE BÖYLE SAYGISIZ KARAKTERSİZ İNSANLAR YOLLARDA OLDUKCA DAHA BİZ COK GECELER UYKUSUZ KALIRIZ
Dayakla mayakla çözülmez, mahkemeye vermek bir çözüm olabilir.
ee sonra noldu çok merak ettim bu olayı yau
quote:
Orjinalden alıntı: erfe
set dogru diyor bende tam bunlari yazacaktim onu sayesinde kurtuldum benim basimada benzer bir olay geldi ama benim durum tam cikmazdi
adam aniden durdu,ben duramadim tabi arkadan gum,peki ben niye duramadim cunku adamim stoplar yanmiyordu(takip mesafim iyi, hizim normaldi arac kapali kasa kamyonet oldugu icin anlayamadim),ben vurunca ne oldu? adamin stoplar kirildi... e simdi kime anlaticaz bunu....
acelem olduğu için hızlı geçmek zorunda kaldım ancak polis zabıt tutmadımı zabıtta hasarı ne olarak gösterdi zaten poliis zarar görmüş yeri yazar diye biliyorum zabıta bakarsanız ona göre davranabilirsiniz gibime geliyor çok geçmiş olsun
trafik sigortan mutlaka bir eksper gönderip araca baktıracaktır ve büyük ihtimallede eksper o hasarın bu kazada olmadığına dair rapor tutar çünkü sigorta şirketleri 5 kuruş fazla ödeme yapmak istemezler o terbiyesizde uyanıklık yapamaz bir daha . çok çok geçmiş olsun.
polis cagiralim diye tutturdu adam ya dedim senin stoplar yanmiyordu,yok dedi yeni yaptirdim baktim arkadan itfaiye geliyo(yol tikandi biz tartisirken) 20 kagidi verdim hadi yolu acalim dedim(arkadas israrla 75 ytl bunlar yeni taktirdim diyordu)
quote:
Orjinalden alıntı: malazlar
ee sonra noldu çok merak ettim bu olayı yau
quote:
Orjinalden alıntı: erfe
Dallama dolu ortalıklarda... onlardan birine denk gelmişsin geçmiş olsun.
ben geçenlerde kaza yaptım. adamın boyasıda çizildi benim çamurlukda yamuldu. araçdan dışarda durmamız 10 saniye sürdü -Günaydın -Günaydın -Kaskom var -tamam bendede pek bişe yok -geçmiş olsun -geçmiş olsun
Ama kabasına denk gelince zor... Bi ara yine kaza yapmıştım bu sefer ben çamurluğa çarptım. Polis çağırmayalım dedim bana 500 milyon ver dedi... 250 yi kabul etmedi. çağır polisi dedim. Polis geldi. Vizesi geçmiş. 1hafta süre verdi. ceza yazdı Sonra sağdakine yol vermediğinden ceza yedi bide onun sigorta benim hasarı ödedi. kendininkinide yaptırdı
adamdan niye özür diledin onu anlamadım? Adam direk önceden olan hasarı sana dayatmış. Ben olsam sölerdim: kardeşim sen ne uyanıksık yaptığın ayıp diilmi fln derdim. Okuyunca bende sinirlendim ama sen bide adamdan özür dilemişsin. Anladığım kadarıyla çok sakin ve soğukkanlı bir insansın. Hatta ben bi plakalık için adamın polis çağır demesini sallamazdım basar giderdim. İstersen plakayı al uğraş derdim yani ve emin olki uğraşmazdı...
belki plaka cercevesi de kirikti
bunun icin nasilsa sigorta odeyecek demissin sigortaya soyle exper baksin ama biraz zaman gecmis normalde experin bakmasi lazim sigortanin odemesi icin neyse gecmis olsun senle alakasi yok ama sigortayada yinede soyle benden olacak birsey degildi dye exper baksin deyip sonrada sigorta daha fazlasini o adamdan alabilir aslinda ugrasmasi lazim