Şimdi Ara

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
13.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kalırım diyenler gecenin ayrı vakitlerinde 3-5 resim video çekip konu açsınlar bizde hayret'le bakalım.. Gel hayret..
  • O kiz icin mezarin icine bile girerim
  • Isinma sorunu var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın ölüsünden değil dirisinden korkun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enspektör

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Peygamber Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vesselam 'e büyü yapıldığını ve tuttuğunu , büyüyü Felak-Nas ve Ayetel Kürsi sureleriyle Allahü Tealanın izniyle çözdüğünü sanırım duymadınız..

Bu olayların yahudiler tarafından ortaya atıldığını, Müslümanların da kuzu kuzu inandıklarını sanırım siz anlayamadınız.

Allah'ın elçisine Yahudi'nin biri büyü yapacak, o da (haşa!) ne söylediğini bilemeyen bir mecnuna dönecek. Sonra da bizlere vahyi nakledecek öyle mi? Peygamberler Allah'ın koruması altındadır. Böyle saçma rivayetle bu gerçek değiştirilemez.
    Lütfen her türlü rivayete inanmayın. Biraz aklınızı kullanın.

Allah kimseyi cahil etmesin..Farklı olma çabası seninkisi sanırım ? Buhari ve Müslimde sahih hadislerin içinde önemli bir yeri olan hadisi yahudi uydurması diyerek üç kuruşluk aciz akılla hüküm vermek cehaletten başka birşey değildir.Al bakalım ;

Hz. Peygamber (S.A.V)'e büyü yapıldığı bir gerçektir. Nitekim İbn-i Abbas ve Hz. Aişe (R.A)'dan şöyle rivayet edilmiştir: Hz. Peygamber (S.A.V)'in yahudi bir hizmetçisi vardı. Yanında Hz. Peygamber (S.A.V)'in tarağından dişler vardı. Bunları yahudilere verdi. Onlarda bu dişlerle Hz. Peygamber (S.A.V)'e sihir yaptılar. Bu işi yahudi olan Lebid bin A'sam yaptı.

Daha sonra yahudi hizmetçi bu sihri Eris kuyusuna gömdü. Cebrail (A.S) Felak ve Nas surelerini indirdi ve bu sihrin yerini ve kimin yaptığını Hz. Peygamber (S.A.V)'e haber verdi. Bunun üzerine Hz. Peygamber (S.A.V)Hz. Ali'yi gönderdi. O da kuyunun suyunu boşalttı. Kuyudaki taşın altından da sihir yapılan tarağın dişlerini çıkardılar. Bunlarla beraber bir de yay kirişi vardı. O kirişte on tane de düğüm vardı. Alıp onu Hz. Peygamber (S.A.V)'e getirdiler.

Hz. Peygamber (S.A.V) de o düğümlerin üzerine Felak ve Nas surelerini okumaya başladı. Her bir ayet okuduğunda bir düğüm çözülüyor ve Hz. Peygamber (S.A.V) hafiflik buluyordu. İki surenin okunması bitince son düğümde çözüldü. Hz. Peygamber (S.A.V) de rahatladı ve şifa buldu." (Buhari, Müslim)

Bazı kimseler bu olayı abartarak Hz. Peygamber (S.A.V)'in akli dengesini yitirmiş olduğunu söyleyerek büyük bir iftirada bulunmuşlardır. Hz. Peygamber (S.A.V) hiçbir zaman aklî dengesini yitirmemiştir. Nitekim Allah-u Zülcelal ayet-i kerimede şöyle buyurmuştur:"O kendiliğinden konuşmamaktadır. Onun sözleri, ona bir vahiy ile bildirilmekte, öğretilmektedir." (Necm; 3-4)

Adam cinlere bile uydurma demiş, cahilin dik âlâsı.

• quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

Isinma sorunu var mi ?

Arkadaşım sorunlu musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

Isinma sorunu var mi ?

Arkadaşım sorunlu musun?

Bide gidip hasta mi olalim arkadasim
  • Bukadar dunya sorunu varken siz bunlarla uğraşacak vakit zaman , bulabiliyorsaniz , hakınızda hayırlısı
  • böceklerin bir yerlerimi yemeyeceğini bilsem kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Allah kimseyi cahil etmesin..Farklı olma çabası seninkisi sanırım ? Buhari ve Müslimde sahih hadislerin içinde önemli bir yeri olan hadisi yahudi uydurması diyerek üç kuruşluk aciz akılla hüküm vermek cehaletten başka birşey değildir.Al bakalım ;

Hadisler Kur'an'a aykırı olmadığı sürece sahihdir. Bahsettiğin kitaplar peygamberin ölümünden 200 yıl sonra yazılmıştır. Günümüze kadar ne kadar sağlıklı bir şekilde ulaştığı da meçhul. Allah Kur'an'ı korumuştur, hadis kitaplarını değil.

Bahsettiğin kitaplarda geçen her hadisi gerçek kabul edeceksen bugünkü Kur'an'ın peygamberin vefatından sonra değiştiğini, bazı ayetlerin kaybolduğunu kabul etmen gerekecek.

Ben Müslüman olmaya çalışıyorum, cahil yaftası yemek pek umrumda değil.

Valla yanlış anlamada kendini ilim sahibi felan mı sanıp böyle konuşuyorsun yoksa maksatlı mı konuşuyorsun anlamadım.Hem Kuranı Allahü Tealanın korudğunu söyleyip alt paragrafta ise onu inkar etmen senin bu konularda konuşmaya ehil olmadığını gösteriyor.Lütfen insanlara doğru bilgiler ver..

• Çok fazla film izliyorsunuz. Ölenden değil yaşayandan korkacaksın
  • Sanmıyorum.
  • Geceliği 100 liraya yaparım.
  • Büyük paralar konuşursa.
  • 100 tl ver bir hafta kalayim
  • eveş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Ben kalabilirim. Ve olur da korkarsam ki çok nadir korkarım, çok mutlu olurum. Nedense korkmaktan zevk alıyorum. Sanıyorum bunun adrenalin ile direk alakası var.

Al bendende o kadar , öyle durumlarda direk sakin bir köşeye geçip sigaramı yakardım ve gülmeye başlardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Cinler gece vakti, ıssız yerlerde çok daha yoğun bulunurlar bu da bir gerçek. Mezarlıklar, ıssız ormanlar, dağlar,ışıksız ve loş kokulu ortamlar yoğun olarak bulundukları bölgelerdir. Siz onları göremezsiniz ama onlar sizi görür, sapkın yani ateist olanlarsa sizinle iletişime geçip korkutmaya çalışırlar, nitekim onlarda aynı bizim gibi duygu yüklü varlıklardır, korkutup eğlenmeye çalışırlar.

Mesela loş kokulu dedim, bu kokuyu tütsüler yayar. Ki çoğu büyüde tütsü kokusu altında yapılır, sigara dumanı da bu loş kokuya örnektir. Falcıların itaat altına aldıkları cinler vardır ki az buçuk birşey bilen BÜTÜN falcılar istisnasız SİGARA içer.

Kaynağım çok var, ama bunların hepsini İslamiyet "Allaha Şirk Koşmak" diye görür o nedenle burada paylaşıcak değilim :)

bi dağcıya söylenecek şey mi lan bu

• tabiki kalabilirim.
    insanların ölüsünden değil dirisinden korkun .
  • 1. si ruhlar insanlara gözükemez ve ruh çağırma diye birşey yoktur. Hiçbir ruh bir insana gözükemez. Gözükenler veya ruh çağırma esnasında gelenlerin hepsi cindir. İstedikleri kılığa bürünebiliyorlar ve insanları uğraşmayı severler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.