Şimdi Ara

Gece Karanlığında Klavye Kullanın..EmqarE Mod 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gece odanın ışığını kapattığımızda klavyenin tuşlarını görmek için monitörden gelen ışığa muhtaç kalırız.Ve çoğu zaman bu yetersiz kalır..

Elimde bozuk bir mikrofon vardı.

Bu mikrofonun içindeki herşeyi söküp attım.

Buda parçalanmış hali...

Modladığım CASPER klavye

3 adet beyaz led hazırladım ve mikrofonun içine yerleştirdim..[Elektronikçi arkadaşlarla konuşup nasıl direnç kullanmanız gerektiğini öğrenin..Direnç kullanmazsanız ledleriniz bir kaç saniye içerisinde yanacaktır.. ]

Klavyemize matkap ile delik açıyoruz...

Mikrofonun metal borusunu açtığımız deliğe yerleştirip arkadan silikonluyoruz..

Dış görünümü bitti..Şimdi gelelim elektriği nereden alacağımıza.Ben anakarttan gelen elektriği kullandım.Klavyenin yan tarafına bir adet on-off butonu koydum.Ama isteyen arkadaşlar scoll lock ledini söküp yerine bu ledleri bağlayabilir.Bu sayede scroll lock tuşuna bastığınızda klavyeniz ışıklanacaktır..

Klavyemizin tamamlanmış hali...

Test edelim..

Gece çekimi olmasa bile karanlıkta çekilen bir başka görüntüsü..

• Benim için pek gerekli olmasada gerekli ark.lar için gayet güzel bir paylaşım TEŞEKKÜRLER.

★★★ Fenerbahçe 2011-2012 ★★★
    1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 4 Bekir İrtegün 5 Emre Belözoğlu 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 8 Sezer Öztürk 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 14 Gökay İravul 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 23 Semih Şentürk 34 Fehmi Mert Günok 35 Hasan Erbey
    38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
    77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
    Aykut Kocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sikendal

Benim için pek gerekli olmasada gerekli ark.lar için gayet güzel bir paylaşım TEŞEKKÜRLER.
    düdüğme bağladızız mı gücü nerden aldınz?

Orijinalden alıntı: ZekiOzl

düdüğme bağladızız mı gücü nerden aldınz?

Alıntıları Göster
    benzer devreyi msn yazısını aydınlatmak için düşünüyordum dizüstüme.. mdl programında msn de biri ileti gönderdiğinde scroll lock ışığını parlat seçeneği var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoinside

benzer devreyi msn yazısını aydınlatmak için düşünüyordum dizüstüme.. mdl programında msn de biri ileti gönderdiğinde scroll lock ışığını parlat seçeneği var..

Alıntıları Göster
    Aslında Gerek Yok Ama İyi Düşünce Benim Pc Alındıktan 2 Ay Sonra Eller Otomatikleşti Yıl 2001

|| AMD Phenom II P820 1.8Ghz , 3600Mhz BUS , 1.5Mb L2 Cache ||
    || 2Gb 1333Mhz 7-7-7-20 RAM || ATI Mobility HD5470 512Mb ||
    || 250Gb 7200Rpm HDD || 15.6" Wide Screen ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRr+

Aslında Gerek Yok Ama İyi Düşünce Benim Pc Alındıktan 2 Ay Sonra Eller Otomatikleşti Yıl 2001

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BridgeOfDestiny

Ben 98 den beri kullanıyorum ama karanlıkta illaki ışık gerektiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dRr+

Alıntıları Göster
    Emqare SAĞOL KARDEŞ BAZILARIMIZ GEREK DUYMASADA GUZEL BIR SEY DUSUNMUŞ VE PAYLAŞMISIN EMEGE SAYGII
    TEBRIKLER!!!

>>>oemod_frage35@hotmail.com<<<

• quote:

Orijinalden alıntı: .::FRAGE.PKCN::.

Emqare SAĞOL KARDEŞ BAZILARIMIZ GEREK DUYMASADA GUZEL BIR SEY DUSUNMUŞ VE PAYLAŞMISIN EMEGE SAYGII
    TEBRIKLER!!!

Alıntıları Göster
    Sağolasın.Bizde böyle zaman geçiriyoruz işte

Orijinalden alıntı: EmqarE

Sağolasın.Bizde böyle zaman geçiriyoruz işte

Alıntıları Göster
    güsel olmuş ben monitörden zorlanarak kullanmaktayım ama mod adına güsel iyi günlerde kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: barocka

güsel olmuş ben monitörden zorlanarak kullanmaktayım ama mod adına güsel iyi günlerde kullan

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık, güzel olmuş. Bir süre önce hazırını aldım, sekiz ledli iki kalem pille çalışıyor, Özellikle kasanın arkasında kablolarla uğraşırken çok yararlı oluyor.

(resim çok iyi değil kusura bakmayın.)

• quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Ellerine sağlık, güzel olmuş. Bir süre önce hazırını aldım, sekiz ledli iki kalem pille çalışıyor, Özellikle kasanın arkasında kablolarla uğraşırken çok yararlı oluyor.

(resim çok iyi değil kusura bakmayın.)

Alıntıları Göster
    fikir guzel olmuşta , yarasa gibi karanlıkta klavye tuş sesinden harf bulur hale geldik :) bizim gibiler için biraz gereksiz :)

ama fikir güzel

edit :

fikir olarak bende birşey soyleyem, vaktin varsa yaparsan güzel olacağını düşünüyorum.

klavye ust kapağın altına güçlü ışık veren 3 4 tane led koyup, tuşların arasına ışık verebilirsin.

kafada güzel duruyor. fiziksel olarak ta güzel olabilir

photoshopta örnek yaptım ama tam istediğim gibi olmadı ;

edit2 :

hatta şöyle birşeyde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 21 Ağustos 2008; 1:19:00 >

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

fikir guzel olmuşta , yarasa gibi karanlıkta klavye tuş sesinden harf bulur hale geldik :) bizim gibiler için biraz gereksiz :)

ama fikir güzel

edit :

fikir olarak bende birşey soyleyem, vaktin varsa yaparsan güzel olacağını düşünüyorum.

klavye ust kapağın altına güçlü ışık veren 3 4 tane led koyup, tuşların arasına ışık verebilirsin.

kafada güzel duruyor. fiziksel olarak ta güzel olabilir

photoshopta örnek yaptım ama tam istediğim gibi olmadı ;

edit2 :

hatta şöyle birşeyde olabilir

Alıntıları Göster
    O tuşların arasına ışık verme olayını düşündüm ama basit bir casper klavyeye değer mi bilemem

• quote:

O tuşların arasına ışık verme olayını düşündüm ama basit bir casper klavyeye değer mi bilemem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EmqarE

asıl daha pahalı bir klavye için düşünmen lazım , şimdi sen gidfip 100 150 ytl ye aldığın bir klavyenin içini açarken 2 değil 3 defa düşünürsün, ulan ya olmazda bi daha toplanmazsa :)

ama o basit caspera bunu yaprsın 100 liralık pahalı bir klavye görüntüsü alabilr

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: EmqarE

asıl daha pahalı bir klavye için düşünmen lazım , şimdi sen gidfip 100 150 ytl ye aldığın bir klavyenin içini açarken 2 değil 3 defa düşünürsün, ulan ya olmazda bi daha toplanmazsa :)

ama o basit caspera bunu yaprsın 100 liralık pahalı bir klavye görüntüsü alabilr

Alıntıları Göster
    Emin ol klavye 500 ytl bile olsa içini açmaktan sakınmam.Merak işte Allah kahretsin

• quote:

Emin ol klavye 500 ytl bile olsa içini açmaktan sakınmam.Merak işte Allah kahretsin

Alıntıları Göster
    Klavyenin öbür tarafından da aynısından bi tane koysan ikide bir mikrofonu çevirmek zorunda kalmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Klavyenin öbür tarafından da aynısından bi tane koysan ikide bir mikrofonu çevirmek zorunda kalmazsın.

Alıntıları Göster
    Gerçekten Çok Güzel olmuş Yapsammı acaba

Orijinalden alıntı: Kara

Alıntıları Göster
    Guzel olmus bı g15e tercıh edılır
    | AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card | HP Pavilion dv5 1002et |

Nissan Skyline R34 GTR V-Spec II Nur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kanka sen bu fikri youtube ddden mi aldın acaba orda adam gösteriyorduda :D söylermisin yanlız youtube dakinde 2 tane ışık vardı sende bir tane ne iş güzel olmuş

Orijinalden alıntı: melihpckopat

kanka sen bu fikri youtube ddden mi aldın acaba orda adam gösteriyorduda :D söylermisin yanlız youtube dakinde 2 tane ışık vardı sende bir tane ne iş güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Burada led kullanarak hata yapmışsın ledlerin bakış açısı en fazla 50-60 derecedir bundan dolayı klavyedeki tuşların hepsini aydınlatamamışsın

Orijinalden alıntı: ASiL35

Burada led kullanarak hata yapmışsın ledlerin bakış açısı en fazla 50-60 derecedir bundan dolayı klavyedeki tuşların hepsini aydınlatamamışsın

Alıntıları Göster
    Klavyendeki bütün tuşlar aydınlansa gerçekten süper olacakmış..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.