Şimdi Ara

Gece Kabus Görüp Uyandım KABUSUMU ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben 2A sınıfından Karıncayiyen Yiyen Adam. Gece kabus görüp saat 1:30'da uyandım, hala ayaktayım. Şimdi size kabusumu anlatacağım.

Dün akşam Rocket League'e başlamıştım, bayağı sarmıştı oyun, bu yüzden olsa gerek rüyamda da bir barda robdöşambrımla tekilalarımı yudumlarken Rocket League oynuyordum. Bar dediğim eski Western filmlerdeki barlardan ve çölün ortasında.

Neyse işte her şey normal giderken mekana motorlarıyla birlikte bir Harley çetesi giriyor ve beni alıp götürüyorlar. Ben motorun arkasında ayağa kalkıp şarkı söyleye söyleye çöl yollarında geziyorum derken terk edilmiş bir yere geliyoruz.

Mekanda parçalanmış arabalar, insan cesetleri ve dobermanlar var.
    Motorlardan inip parmaklıkların ardında duran bir harabeye giriyoruz ve motorcularla pişti oynamaya başlıyoruz ama ben hile yaptığım için motorcular bana pis pis bakıyorlar. Biri kalıp içeri su almaya gideceğini söylüyor ve elinde balyozla geri geliyor. Ben bunu görünce tabi elimdeki iskambil kartlarını buna fırlatıp bunun gözünü çıkartıyorum ama bu seferde diğerleri peşime takılıyor. Ben kaçarken bir çatıya çıkıyorum, bunlar beni kaybediyor ama çatıda da dobermanlar var.

Daha sonra bomboş olan çölün ortasında bir anda binalar olduğunu fark ediyorum ve çatılardan atlaya atlaya dobermanlardan kaçıyorum, bir düğün salonuna giriyorum.
    Burada kadının biri onunla evlenmem için beni zorluyor ve evlenip gerdeğe doğru gidiyoruz. Tam gerdeğe girecekken kadın beni yatağa bağlayıp bayıltıyor. Sabah olup uyandığımda karşımda malafat-ül mukadderlerimi bir kavanozun içinde görüyorum ve terler içinde uykumdan uyanıyorum saat 1:30 civarlarında.

• hmm düşündürücü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık lan kimim çocuğuysa, konusu tutmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Yazık lan kimim çocuğuysa, konusu tutmamış.

Adamımsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Yazık lan kimim çocuğuysa, konusu tutmamış.

Adamımsın.

Teşekkür ederim Böcük bey, sizde az değilsiniz.
  • İyi geceler ben geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.