Bildirim
gece gece canı sıkılanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu yaz ilk defa birazdan uyuyacam. -
quote:
Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı
Beyler saat 12 olmadı ve canım sıkıldı forumda sürekli dolanıyorumm anca mesaj yazdığımda yok anca gece gece ne yapsak ya Allahını seven bişi söylesin oyun oynayasım yok uykum yok müzik dinleyesim yok forumda dolanasım yok kaldım m.l gibi resmen acil önerilerinizi alabilirim.
+1 ne yapsak ki -
24 izle -
Çık dışarı. Gez, dolaş kanka ya -
uykumda gelmiyo lanet olsun ya bu gece sapım anlamış bulunuyorum forumdada konudışını hatmettim resmen bu gece sap olanlar buraya gelsin
-
ben de sıkıldım msn kullanıyosanız pm atın ekleyeyim orda vakit güzel geçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel the Music -- 12 Temmuz 2011; 23:57:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
24 izle
o neki ? cidden bilmiyom biraz sakin bir yerde oturuyom ankara batıkent dolaşcak bir yer yok yani şuanda bilgisayar başında tek sap olan ben olabilirim yani -
Star TV'de PişşTi programı var.Onu izleyebilirsiniz.Formatı güzel,konuklar idare eder. -
Aynen bende birde aşk acısı çekiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Star TV'de PişşTi programı var.Onu izleyebilirsiniz.Formatı güzel,konuklar idare eder.
babam televzyona yakın bir yerde yatıo televizyon açamam netten bakma şansım varmı buna -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Star TV'de PişşTi programı var.Onu izleyebilirsiniz.Formatı güzel,konuklar idare eder.
babam televzyona yakın bir yerde yatıo televizyon açamam netten bakma şansım varmı buna
Yıldız TV'de olabilir belki.Google'de aratırsan ulaşabilirsin.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
24 izle
o neki ? cidden bilmiyom biraz sakin bir yerde oturuyom ankara batıkent dolaşcak bir yer yok yani şuanda bilgisayar başında tek sap olan ben olabilirim yani
Ben de mobil surumden katilan bir sapim :D -
Aç bi oyun. -
-
Star'da o salak kardeşler var esra ceyda frikik bol yumulun -
quote:
Orijinalden alıntı: dhmaduru
Aç bi oyun.
oyun sıktı artık -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dhmaduru
Aç bi oyun.
oyun sıktı artık
O zaman suyunu çıkart. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hover_Craft
Star'da o salak kardeşler var esra ceyda frikik bol yumulun
Bunlar tam akılsız.
Para verirlerse soyunuruz diyorlar.
Benzer içerikler
- epifiz plağı kapandığı nasıl anlaşılır
- whatsapp son görülme 1 kişiye özel kapatma
- prozac nedir
- kafamın içindeki sesleri susturamıyorum
- üniversitede rapor devamsızlık sayılır mı
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X