Şimdi Ara

Gece çekimi için hangi foto. makinesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gündüz çekimleri hemen hemen tüm marka ve modellerde iyi oluyor.(Orta sınıf makineler için söylüyorum) Bu yüzden gece çekimi kaliteli olan makine arayışı içindeyim. En fazla 300 lira civarın da özellikle gece çekimlerinde yarı yolda bırakmayacak bir foto.mak. arıyorum. Yardımcı olabilecek ???

• Tavsiye ya da bilgi verecek kimse yok mu?
  • sony nin exmor r cmos sensörlüleri var onlarda pahalı
    canon nikon modellerine bak
  • evet canon ve nikon modelleri güzel. Bu markalardan kullandınız mı acaba yoksa bilgilerinize göre mi tavsiye ediyorsunuz. Kullanıcılardan daha fazla tavsiye alırsam, net bir marka ve modele karar verip direkt almayı düşünüyorum.
  • ????
  • Gece çekimi derken gece manzarası çekmeyi mi yoksa gece eşin dostun fotoğraflarını çekmeyi mi kastediyorsunuz?
  • Her ikisi için de. Yani beni hertürlü yarı yolda bırakmayacak bir makine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütçe nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

Her ikisi için de. Yani beni hertürlü yarı yolda bırakmayacak bir makine

yerine göre 150 liralık makine de sizin bu ihtiyaçlarınızı karşılar. Ama hem gece hem gündüz cam gibi fotoğraf çekebilen makine ben bilmiyorum.
    Kendi kullandığım makineler arasında Canonun kompakt makinelerinin portre modu ev içi gibi kapalı mekanlarda flash kullanıldığında güzel fotoğraflar veriyor. 15 sn ye kadar çıkan enstantene değeriyle güzel gece manzaraları da çekebilirsiniz.Bu konuda en başarılı makine canon s3 oldu. fuji s6500fd de başarılı bir cihaz. Tabi bunların sıfırları yok sayılır. Ama 2.ellerini 300-400 lira arası fiyatlara alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

Her ikisi için de. Yani beni hertürlü yarı yolda bırakmayacak bir makine

yerine göre 150 liralık makine de sizin bu ihtiyaçlarınızı karşılar. Ama hem gece hem gündüz cam gibi fotoğraf çekebilen makine ben bilmiyorum.
    Kendi kullandığım makineler arasında Canonun kompakt makinelerinin portre modu ev içi gibi kapalı mekanlarda flash kullanıldığında güzel fotoğraflar veriyor. 15 sn ye kadar çıkan enstantene değeriyle güzel gece manzaraları da çekebilirsiniz.Bu konuda en başarılı makine canon s3 oldu. fuji s6500fd de başarılı bir cihaz. Tabi bunların sıfırları yok sayılır. Ama 2.ellerini 300-400 lira arası fiyatlara alabilirsiniz.

Aslında yazdıklarımdan üst düzey bir makina arayışı çıkıyor. Ama istedğim tam olarak; gece çekimleride amatör bir kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde olsun yeter

• o zaman CMOS sensörlü herhangi bir dslr sizi tatmin eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

o zaman CMOS sensörlü herhangi bir dslr sizi tatmin eder

O kadar bütçem yok. Bir de amatör için dslr makineler üst düzey kalmaz mı
  • kalmaz, giriş seviyesi sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

kalmaz, giriş seviyesi sonuçta

Param olsaadaa ben alsaammm. Ama yok
  • Gece olayını unutursan ,sana makina tavsiye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Gece olayını unutursan ,sana makina tavsiye edebilirim

Tabiki de. Tavsiye her zaman lazım
  • Tabiki de NİKON D3000,yada nikon diğer makinalarini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Tabiki de NİKON D3000,yada nikon diğer makinalarini öneririm.

nikon d3000 ccd sensör kullandığından gece performansı iyi değildir
  • Gece performası derken iso başarısımı yoksa uzun pozlama başarısını mı kasdediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

Gece performası derken iso başarısımı yoksa uzun pozlama başarısını mı kasdediyorsunuz.

Hmm güzel soru. Uzun pozlama değil daha çok ıso diyelim. Klasik, portre ve günlük çekimler için kullanılacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.