Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu okulda elektronik müh. Bitirmek çok zor mu internetteki bazı yorumlar çok gözümü korkutuyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Ankara da oturan birisi için GTÜ elektronik müh bölümü yazmak ne kadar mantıklı?(sıralamam 69k)
    -Yurt imkanları nasıldır ulaşım fiyat vb ?
    hocam birde ODTÜ Maden Gazi-Hacettepe kimya gtü elektronik arasından hangisi seçilmeli?
  • Debonair Monkey kullanıcısına yanıt
    Yurt rahat ama çevresi bomboş hiçbir şey yok en yakın eğlenme merkezi avm öyle söyliyim o da otobüsle 10 dakka falan .. yani yurt leş gözümde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Debonair Monkey

-Ankara da oturan birisi için GTÜ elektronik müh bölümü yazmak ne kadar mantıklı?(sıralamam 69k)
    -Yurt imkanları nasıldır ulaşım fiyat vb ?
    hocam birde ODTÜ Maden Gazi-Hacettepe kimya gtü elektronik arasından hangisi seçilmeli?

Şimdi ikinci sorunun ceabı sana bağlı. Ben olsam elektronik seçerdim çünkü bana daha yatkın. Senin ilgi alanın hangisi ? Eğer elektronik/bilgisayar tarafıysa evet seçebilirsin. Değilse diğer bölümlere bak okul seçmeyin bölüm seçin yoksa hayat pişmanlıgı yaşarsınız.

Mantıklı niye olmasın. Yurt imkanı ve ulaşımı konu içinde yazdım okursanız görebilirsiniz.
    Yurtlar kyk muallimköyde osmangaziyi görüyor çok temiz ve lüks yurt otel gibi. 1-3 KİŞİLİK odalar yurttan okula özel servis var adem abinin genelde %80 ona biniyor ayrıca otobüs var yurdun önünden 30 dakikada bir oda 45- dakika sürüyor. Özel servis 15 dakika sürüyor.

servis parası 100 tl aylık. yurt 200 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: visvisva

Bu okulda elektronik müh. Bitirmek çok zor mu internetteki bazı yorumlar çok gözümü korkutuyor da

Hayır çok zor değil.İnternette yazan sözlüklere falan çok takmamanızı öneririm oralara yazanlar zaten okul/iş hayatlarında başarısız olanlar genelde. Misal bunun iş siteleri için versiyonu var herkes çalıştığı iş yerini değerlendiriyor buraya göre Microsoftta çöp,applede çöp çünkü buralara genelde iş hayatlarında başarısız olmuş çeşitli sebeplerden insanlar çemkirmeye giriyor.

Normal kişiler buralara yazmak yerine hayatlarını yaşıyor.
  • Bu üniversitesi de mimarlık okuyan var mı acaba sorduğum mimar tanıdıklarım üniversitesi yeni diye sistemi vs tam oturmamıştır risklidir felan dedi. Onun yerine kocaeli mimarligi onerdi. Burda okuyanlar bunun hakkında ne dusunuyor acaba gebze teknik mi kocaeli mi

• Sistem tasmamen oturmuş durumda , sonuçta yeni diyosak 4 yıllık bir üniversite falan değil hoş :D sorularınız var ise facebook da Gebze teknik üniversitesi 2017 girişliler grubu var orada her bölümün soruları cevaplanıyor . Ayrıca bugün ntv de 15:35 de GTÜ tanıtımı olacak . İsterseniz izleyin.
  • Hocam genelde çoğu üniversitede ya elektrik elektronik müh. Yada elektrik mühendisliği varken neden bu üniversitede elektronik mühendisliği var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlico

Hocam genelde çoğu üniversitede ya elektrik elektronik müh. Yada elektrik mühendisliği varken neden bu üniversitede elektronik mühendisliği var ?

Arkadaşlar bu sorduğunuz soruların cevabı konuda var lütfen okuyun.

Okumadan araştırma yapmadan üniversite hayatınızda başarılı olamazsınız benden size ufak bir tavsiye.
  • Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim
  • yunuskkurt kullanıcısına yanıt
    69.5k ve ben de yazmayı düşünüyorum, ikimiz de sınırdayız, inşallah gelir

• Hocam endüstri açılacak mı bu sene ?

• quote:

Orijinalden alıntı: visvisva

Hocam endüstri açılacak mı bu sene ?

Hayır bildiğim kadarıyla
  • Elektronik bölümünden 30 kişi kaçmış geçen sene sebebi nedir?

• WWalker kullanıcısına yanıt
    Her üniversiteyi bırakanlar olabiliyor bi kısmı hazırlığı geçemiyor bi kısmı okula zor diyor bi kısmıda eski oda arkadaşımdan söyleyeyim ben gezmek istiyorum her yeri burada yapamıyorum diyp gidiyor .. elektronik bilgisayar kadar zor değil

• merhaba ben gebze teknik universitesi işletme bölümüne yatay geçiş yapmak istiyorum ama cok uzun suredir istanbulda yasama hayalim var.
    bu hayalimi gercekleştirmek istiyor ve her gün istanbuldan gebzeye gitmeyi göze alıyorum ama ;

1- kyk mevzusu ve iett ögrenci kartı cıkartmasında sorun olur mu diye düşünüyorum ? sizce böyle yapmak mantıklı mı veya böyle yapan arkadşlarınız var mı ?

2- universitenizin makale yayınlama raporlarına bakınca hocalarınızın gayet iyi bir basarısı oldugunu gözlemledim. istanbul devlet universitelerindeki ( marmara ve istanbul ) işletme eğitimimle ne kadar fark olur ve üniversitenin saygınlıkları bir olur mu ?

3- universitenizin reklamında 4. sınıfta iş bulma olasılıgı %36 gibi bir şey mezun olunca iş bulma olasılıgı % 86 demekte
    bu durum gercek olabilir mi ?

4- türkiyede ögrencilerini en cok erasmusa gönderen üniversitenin gtu oldugunu duydum bu ne kadar gercek ?

5- 25 yıldır var olan bir universitenin bu kadar az ögrenci almasının avantajları veya dezavantajları nelerdir ?

6- Bir teknik universite oldugu için burada işletme egitimi almak ne kadar dogru veya ne kadar yanlış acıklarsanız cok sevinirim

şimdiden cok tesekkur ederim ince düşünmeyi seven bir adamım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agridagiefsanesi11 -- 19 Temmuz 2017; 0:36:5 >

• Kyk da kalmicaksan eğer kartala yarım saat zaten okul her gün git gel yapanlar var. İstanbuldaki diğer ünilerden eğitimi yaz okulu hariç alabilir misin bilmiyorum . Bahar dönemi misafir öğrenci tarzı bir uygulamanın varlığını bilmiyorum. Her 5 öğrenciden 1i gidebiliyor erasmusa .

• verdiğiniz cevap için cok teşekkur ederim
    diğer sorulara cevap verebilir misiniz peki ?
  • Öğrenci olman durumunda akbil çıkartman sorun teşkil etmez. Gtüde işletme eğitimi almak sorunun cevabına şöyle diyeyim neden olmasın çevrende parlak fikirli insanlar olcak sonuçta en azından akademik kadrosu fena değildir

• Makine mühendisliğinin yeni açılacak olmasının büyük bir dezavantajı olur mu (hocaların tecrübesi - iş bulma vs.)
    Makinenin sıralaması için de bi tahmin alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.